Любовен съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любовен съвет
преди: 11 години, 17 дни, прочетена 1504 пъти
Моля посъветвайте ме, как да постъпя, относно едно момиче по което явно вече си личи, че адски много си падам. Ще преразкажа историята наново максимално кратко и ясно.
Момичето е от моето вече бившо училище. Още като бях 8-ми клас я забелязах, но наистина разбрах, че изпитвам симпатии към нея в началото на 11-ти клас. В края на учебната година се престраших и започнах да и пиша, но разговорите не вървяха особено добре. След това цяло лято я мислих, ставах и си лягах с мисълта за нея. Мислих да я и поканя да излезем, но исках да я опозная повече.
Бях и писал един път през лятото, но без да получа никакъв отговор и помислих, че съм и натрапил по накакъв начин или съм и неприятен. Реших да я поопозная по-добре в началото на 12-ти клас. Започнах в училище да говоря по-често с нея, отново да и пиша. По някой път си личеше много, че ме отрязва доста бързо. Друг път се виждаше, че съм и интересен, но последното игнориране ме позамисли да поспра за неопределен период от време. Тъй като съм много емоционален човек и много трудно преживях раздялата с ученическите ми години си казах, че ще ми е достатъчно да се наторвам психически само с кандидатствания и прочие, реших, че сега не е момента да се занимавам с това момиче. Спрях всякакъв контакт с нея. Не я поздравявах, не говорих с нея. Реших, че досега доста пъти съм и показвал, че изпитвам някакви симпатии към нея, а тя показва пълна незаинтересованост. Бях планирал след като ме приемат, започна да работя и се поуспокоя да не се отказвам и да подновя нещата с нея. Но както винаги не става всичко така както си го представяме. На абитуриентският ми бал - тя беше там. Видях я, и под емоциите и еуфорията се снимах с нея. Тогава ми направи комплимент и каза, че съм изглеждал много добре. След това на центъра я срещнах два пъти - първият път ми намигна, а на вторият я забелязах, че ме гледа (тъй като бяхме на далечни разстояния). Нямам абсолютно никакъв проблем да говоря с момичета, доста контактна личност съм. Като цяло доста представителки от противоположният пол са флиртували с мен, а не аз с тях (не ме разбирайте погрешно), искам да кажа, че не съм отблъскващ, а точно обратното. Но като стане на въпрос за нея все едно си гълтам корема и с него цялата граматика, която имам... това ме кара да мисля само едно единствено нещо - завъртяла ми е главата изключително много от две години насам.

От последните събития излиза, че може би най-накрая започнах да и привличам вниманието и е време.... може би да действам докато не е станало късно? Защото съм я видял да се натиска наляво надясно с този и онзи, а не ме познава изобщо, не ми е дала възможност да се поотпусна с нея и да и покажа моята истинска същност. Годините летят, а е повече от ясно, че доста момичета съм видял, с доста съм можел да бъда, но просто тя ще си ми остане присърце. Никога не съм си мислил за друга, освен за нея. Толкова много ли искам - едно красиво, възпитано, амбициозно момиче до мен? ! Да бъдем заедно, неразделни, да се обичаме и да си помагаме в тези трудни времена в които живеем. Всички тези качества ги виждам в нея, но тя може би не желае дори да ме опознае мъничко.

Очаквам вашите съвети! Извинявам се за дългата тема и благодаря предварително на отзовалите се купидони :)!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 17 дни
hash: 6441d09711
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ти е завъртяла глаеата, кажи и директно какво изпитваш към нея, нищо не губиш, кажи и че я обичаш и не можеш без нея, знаеш как да го направиш, щом ти е дала сигнали, и те гледа отстрани, и когато ти я погледнеш, тя отмята глава настрани, значи трябва да действаш, рискувай. Пожелавам ти успех. КУПИДОН.

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: bf6ce5e75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Виждам, че си доста емоционален човек и приемаш нещата доста на вътре! Така съм и аз и от личен опит, относно чувства, те съветвам да не приемаш нещата толкова при сърце! Моят съвет е да действаш, ако трябва бъде толкова настоятелен до нахалство... Само и единствено тогава ще разбереш дали си заслужава или не, то ще си покаже, а ако не се получават нещата, значи има причина за това и значи, че те очаква нещо много по-добро! Късмет от мен :)

 
  ...
преди: 11 години, 17 дни
hash: 1aab72adb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах точно същия проблем като теб и осъзнах за щастие навреме Така де хлътнах супер много по едно момиче от началото бяхме само на здравей здрасти тя беше малката сестра ан 1 приятел но с времето се разхубавяваше а и като бях покрай нея хлътвах още повече и повече тя беше мнго възпитана и тнт общо казао идеаллната, но имаше 1 проблем на нея не и пукаше за мен. По доста начини показах че имах симпатии към нея но тя сякаш не иксаше и да чуе. Не искаше да ме опознае и да види какъв съм всъщност. Когато ем види все ме поздравява и ми се струва че сякаш се радва да ме види но просто се преструва. Както и да е реших се и й казах че я харесва заедно с предложение да излезем някой път заедно а тя вече си имаше приятел :(
Затова направи следното преди да е късно а после ще си покаже дали си постъпил правилно. Покани я да излезете някъде за целта си измисли някаква причина или направо и кажи че искаш да излезете заедно за да й кажеш нещо важно и когато те попита и кажи ще разбереш какво ако излезем двамата защото искам да поговорим насаме очи в очи а не във фб или скайп. Ако се съгласи ти си на ход на срещата й казваш какво изпитваш и тнт. Ако не се съгласи и няма видим причина за това работата е ясна.
И един съвет по-скоро молба-Моля те недей да бъдеш наивен защото влюбчивостта и наивноста са много лоша комбинация и ще страдаш много.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 15 дни
hash: 2cb37a249b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От автора:
Благодаря и на тримата за съветите, които ми дадохте. В крайна сметка смятам да я поканя и каквото стане, стане.

 
  ...
преди: 11 години, 15 дни
hash: 9fb715ced2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не си гълтай корема, бъди себе си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker