Любов ли е или глупост? Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов ли е или глупост? Какво да правя?
преди: 11 години, 8 дни, прочетена 1489 пъти
Здравейте, на 17 съм и искам да ви разкажа моята история.
Има едно момче с което ходехме преди около 3 години. Аз го зарязах, защото прекалено много ме ревнуваше, а и тогава мислех по съвсем друг начин. После не си говорехме в продължение на месеци. После бяхме приятели и много дълго време се редуваше "не си говорим и не се виждаме - просто приятели". Той всъщност изобщо не е хубав, лъже постоянно и може да се държи просто отвратително. След време си намерих много готино момче и бяхме заедно около 2 седмици, когато въпросният "лъжец" за който говорех по рано ми се обади просто да се видим и аз се съгласих. Излязохме, знаеше, че имам гадже, но въпреки това ме целуна. Винаги имам такава страст в целувките му... ;х Докосва ме и ме целува като никой друг, но знаехме че това е тайна и се случва за последен път. Но не стана както го мислехме, видяхме се пак и пак и пак и реших да скъсам с приятеля се. В крайна сметка останах пак сама и пак не си говорехме. Скоро се засякохме в една дискотека и си тръгнахме заедно, както подобава за него - награбихме се и направо се разкъсахме от целувки, но нищо повече. Звънях му след това но не вдигаше и ме лъжеше. След това пак се видяхме в дискотеката и си тръгнахме заедно по същия начин. Говорихме си с часове и се натискахме. Винаги ми е било хубаво с него, стига да не става въпрос за сериозна връзка. Просто знае как да ме накара да го искам и до там. След тази случка си писахме излизахме говорихме и и беше сякаш сме заедно, но разбрах че ме лъже и го блокирах, изтрих му номера и пак се отминавахме и не си говорехме. Последният път с него пак беше след дискотека и отидохме в тях натискахме се часове ( никога не съм спала с него! ) и той ме попита дали искам да сме заедно и този път сериозно и такива щуротии, държеше се много добре но и двамата бяхме леко пияни. Когато му се обадих на другия ден каза че има работа и ще ми се обади по-късно но това не стана. Пак се отминаваме. Не го харесвам, знам какъв лъжец и колко е отвратителен, но ми харесва как се забавляваме за по една вечер. С никой друг не изпитвам тази страст и не ми е толкова приятно. Защо е така и какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 8 дни
hash: 01c4efaa31
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен това момче няма чувства към теб и единствената му е цел е да му пуснеш рано или късно. Той вижда, че може да те има по всяко време, разбира, че щом ти каже "Хайде да се видим" ти на секундата тръгваш. Ако нямаш чувства към него просто спри да му разнообразяваш живота и не му позволявай да те ползва за забавление, а в същото време да те лъже и пренебрегва. Прави се повече на недостъпна, не му позволявай да те целува и разиграва. Ако те покани на среща, откажи! Ако има чувства ще прояви интерес към теб и ще поиска да бъде с теб, ако ли не значи ще си търси друга да му разнообразява живота. Ти просто си знай цената и не бъди играчка в нечии ръце.

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: 3c0bebab3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от авторката: Много ти благодаря! Мисля, че точно това ми трябваше да чуя :)

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: c12366c2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той няма да е добър приятел нито пък гадже!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker