Гаджето на майка ми ме принуди да проституирам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Гаджето на майка ми ме принуди да проституирам
преди: 11 години, 9 дни, прочетена 4019 пъти
На 15г. съм.
От 6 години аз и майка ми живеем с приятеля й.
Историята е много дълга, много тормоз и унижение през тея 6 г., но ще спестя и ще карам направо. На 15г., този ''човек'' ме принуди да проституирам. За 100лв. с неговия приятел. И фактически ме изнасилиха. Няма да изпадам в подробности, но беше ужасно и продължително. След случилото се, онова безподобие на човешко същество се държи сякаш нищо не се е случило.
Когато, така да се каже, го попитах защо направи това ми отвърна, че така съм щяла да му се изплатя за всичко, което е направил за майка ми. Представяте ли си? Не можах да повярвам на чутото.
Толкова пъти и двете ни е тормозел, унижавал, обиждал, дори понякога удрял, а накрая ме насилиха сексуално.
Тая такава омраза към тоя изрод на изродите, че най - чистосърдечно му пожелавам бавна и мъчителна смърт, много болка и унижение.
Защо не се е намесила полицията ли? Не съм се оплакала. Не съм казала и на майка си макар че от държанието ми, предполага, че нещо не е в ред.
Но толкова го ненавиждам, че ще се пръсна от омраза и злоба. Няма да имам спокойствие докато този буклук не си получи заслуженото.
И смятам да го накажа по ужасен начин! ...
Защо майка ми не е направила нищо ли? Ами просто е, не се е държал толкова зле с нея отколкото с мен, и не знае за всичко между мен и него, не съм й споделяла защото смятам да го убия.
Наистина ще го убия...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 9 дни
hash: a8b1496130
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За полиция е прекалено късно, но се свържи със социалните в града ти, със закрила на детето. Ако не знаеш точно, къде се намират - отиди в РПУ-то, където са ти изкарали личната карта и поискай да говориш с детск криминален психолог или отиди в общината - там ще ти дадат контактите за институциите. В училището можеш да се обърнеш към класната, към училищния психолог, вторият има контактите и ще помогне да те изведат от семейството ти в приемно семейство, където ще можеш да живееш нормално.
Виж, майка ти е направила избора си да е с този мъж, но ти не си. Спасявай се единично, защото това няма да е последния път!!! Майка ти няма да се събуди, докато не дойдат социалните да те изведат от дома ти.
В новия дом ще живееш по-добре. Държавата ще се грижи за теб, полагат ти се дори 350 лв. джобни, дрехи, обувки, храна, ще продължиш да ходиш на училище... ще си по-добре. Поне ще ти е спокойно. Решавай, но или действаш, или си като майка си.

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: e3ed26759b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Каквото и да правиш в никакъв случай не го убивай. Недей прави глупости... Знам че ти е тежко но не това е решениeто. Всеки проблем си има решение... Най-добрият случай засега e социалната служба... Стискам ти палци :)

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: e485b69780
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   В никакъв случай не те съдя, но за да е ясна ситуацията искам да те питам:
- на колко е този олигофрен?
- той участва ли в изнасилването?
- как така те нави, хем насила, хем са ти дали пари?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: f34ca748ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   № 5 - Не мисля, че парите са за момичето, а за приятеля на майка и. Той я е "предложил" и те са му платили. Разбираш ли?

До авторката: Не се съмосъжалявай (въпреки, че имаш пълното право). Говори със психолога в училището ти, той ще те насочи към кого да се обърнеш. НЕ ОТЛАГАЙ и НЕ СЕ СТРАХУВАЙ. ПОБЪРЗАЙ! Положението ти е сериозно!

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: 7cf978c6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако историята е истинка, направи това, което е трябвало да направиш преди 6 години - кажи на майка си. Не знам, обаче дали сега някой ще ти повярва?

 
  ...


...
преди: 11 години, 9 дни
hash: deaa2d501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Каквото и да направя наказанието му винаги ще е по - леко от това, което заслужава, искам да го накарам да си плати жестоко, от край време в главата си имам всякакви ужасни мисли и планове, минавало ми е да го отровя или да го ударя с нещо по главата при самозащита... Не знам, просто не мога да го гледам вече, иска ми се просто да страда ужасно много за всичко сторено. Няма с кого да говоря. Може да влезе в затвора, но знаете какви присъди налагат в България.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 9 дни
hash: 9a675b98ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Убий го! С отрова!

 
  ...
преди: 11 години, 9 дни
hash: f2b94f33fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, не си слагай грях на душата с това същество! Убиеш ли го, ще е по- зле за теб, не за него! Говори първо насаме с майка си, и ако не реагира потърси социалните, както те посъветваха преди мен! Да го съдиш е късно, но можеш да се отървеш от присъствието му и от нови изнасилвания! Действай, заради себе си и бъдещето си! Кураж!

Ж 38

 
  ...
преди: 11 години, 8 дни
hash: b0c9534273
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   не се бави, направи го преди 18та ти година, после ще те смятат пълнолетна и ако те хванат ще те осъдят набързо за години.
като непълнолетна за 1-2 години в най-лошия случай ще отмине цялата олелия и ще си изживееш живота достойно.
рпу-та простотии психолози, не се занимавай, тия неща важат за нормални семейства. ти обаче за да станеш нормална първо трябва да станеш ненормална. съдба.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 дни
hash: c208431688
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   слъшай момиче знам че е грях и то голям да обиваш човек, но в тоя случей ти предлагам да си направиш много смислен план и да го убиеш недей с отрова веднага ще го изследват и ще разберът че с отрова, изцинирай всичко все едно по нещастен случей. и накрая си бъгни компа ако можеш го строши!!! полицията ще разследва всичко вклучително и компа и ще ти намерят писанията в този саит. успех, но по добре се обърни към помощ и неправи глупости, не си цапай ръцете

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 дни
hash: deaa2d501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Благодаря за коментарите!
Няма никакви социални да ми помогнат, сама ще свърша всичко и наистина ще си плати! Брат на приятеля ми е криминалог.
Авт

 
  ...
преди: 11 години, 7 дни
hash: bd4f419f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не мисли такива неща като убийства и т. н.
КАЖИ на майка си. Защо мълчиш пред нея? Махнете се на всяка цена от този изрод и се свържи с полицията или със закрила на детето. Но ако майка ти те обича ще направи нещо, накрай я да ти повярва! НЕ отлагай повече. Вземи тези мерки.
И с времето ще забравиш. Бъди силна.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 дни
hash: deaa2d501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Говорих с нея. Направо изпадна в шок, после в ужасен плач и много се разтрой.
Събра ни нещата преди да се е върнал... Сега не знам къде ще идем, но майка ми е работила в закрилата на детето и има приятелка, която се занимава само с такива слушай... Каза й, че ще му дадат най - много 7 години, ще излежи пет и половина и ще излезе... Казах ви...

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: cdefe0858a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Абе.. и на мен ми се случи нещо такова, един педофил ме целуваше по врата но успях да се измъкна. Казах на майка ми - сега се води дело срещу него, но за съжаление няма достатъчно доказателства, за да го осъдят и по случайност скоро :) не се знае, но прокурорът смята, че е възможно и да го осъдят.. аз съм на 14.. честно казано, ако можех да се върна назад във времето, щях да намеря начин да го убия на момента! В България никой не получава заслуженото! Но ти помисли добре как ще стане твоят план.. за да не те хване никой и внимавай, да не помислят, че е майка ти! Незнам как ще е най-добре, с отрова ще те хванат.. но иначе ще е дори по-очевидно..

 
  ...
преди: 11 години, 6 дни
hash: deaa2d501e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Както каза номер 14 - съдба.
Грях, не грях, мелеза трябва да си плати и още утре смятам да му разбия черепа, па ако ще и в затвора да лежа, не ми пука, има смекчаващи вината причини, особено ако съм го направила защитавайки се. След това ще разкажа за всичко и в най - лошия случай ще излежа много малко време като непълнолетна. Приятеля ми, който е криминалог каза, че всичко това, освен това и ще се намеси в случая...
Не знам, всичко е мноого грешно, но кажете, греша ли с това? Не бихте ли желали да го обърнете с вътрешностите отвънка, да го обезобразите и всякакви всевъзможни мъчения?
Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 дни
hash: 09637ec741
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   "Човешко е да се греши, божествено да се прощава. ", от мен ще ти добавя, че няма да ти стане по-леко ако му го върнеш... злото расте, когато го храниш, ти сама каза че щели 5-7 години да му дадат... дай му ги... това не е малко време, и за теб и за него. Ако след това време пак се намеси в живота ти... кажи на гаджето си да му "забие" зареден Макаров в устата и да му каже че ще го гръмне... или ти ги гръмни... ако аз съм съдия или прокурор, бих те предложил за медал... кво да ти кажа...

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: b530a997da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Пореден случай в който дете плаща за грешките на родителите си. Може да ми се обидиш, но ще ти кажа, какво мисля. Майка ти е виновна за твоето полужение в момента. След като този "човек", както го наричаш ви е тормозил и унижавал, защо майка ти продължи да живее с него. За пари ли? -незнам. Мислиш ли, че не го е виждала как те заглежда, но си е мълчала. С времето отношенията ви са ставали все по- лоши. Ти си била сърдита на майка си, че ти е натресла тоя изрод в живота ви. Връзката между вас двете е прекъсната, затова не споделяш нищо с нея. Логичното в такава ситуация е да се стигне до изнасилване и дори убийство. Майка ти е страхливка, страхлива си и ти. Никого не можеш да убиеш, но не е късно виновните да си понесат последствията. Вместо да фантазираш и да се самозалъгваш иди в полицията. Крайно време е майка ти да разбере, каква грешка е направила преди време и каква е цената, която ще платите. Може би има и други жертви на тия "играчи ". Дори и нешо да не стане в твоя случай може да се явиш като свидетел по друг случай и да се докаже, че са рецидивисти. Полицаи, психолози, съд и затвор. Това е логичният край, но се иска кураж. А в затворът педофилите ще си искарат много приятно. Там ще им направят животът фантазия. Знам, че от моите думи ще те заболи, но това е истината. Поне от това, което си споделила оставам с такова впечатление.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e1105044a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Не си съсипвай живота заради този изверг! Не си заслужава да идеш в затвора, защото там ще срещнеш същите отрепки като него. Но задължително иди на психолог, кажи на майка си (длъжна е да те разбере дори с нея да не се отнася така) и кажете на полицията!!
Не мисля, че майка ти би сметнала това, което е направил за нормално и не мисля, че ще е безучастна!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e1105044a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Потърси закрила на детето и им разкажи всичко!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e1105044a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   за да получи повече от пет години трябва да споделиш и другите ти лоши случки с него освн тази, така че да му ги увеличат. не е зле и да споменеш нещо за онзи изверг приятеля му, който също е за затвора!
моля те не мисли за убийство, заедно с майка ти ще го преживеете, бъди силна! и бетзва ще гори знаеш къде с ужасните си постъпки!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker