Дали ми изневерява? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дали ми изневерява?
преди: 11 години, 20 дни, прочетена 1566 пъти
Много четох по този въпрос обаче не намерих нужната информация. Така давам направо аз съм на 16 както и приятелката ми заедно сме от 5 месеца и всичко си върви нормално обаче тя има доста кандидати за жалост.... не е от най-хубавите на пак както и да е така когато и правят комплимент например не пред мен но тя ми е разказвала не ги реже казва мерси и им си усмихва така им дава надежди и въпреки да знаят че е обвързана и предлагат. Естествено тя реже някои от тях обаче не знам за повечето истории понеже повечето кандидати са от селото и и не мага да разбирам по никакъв начин. Казваше, че едно момче имало хубави очи преди и е пишел целувки обаче само толкова когато и исках да видя чата тя ми се скара, че не и вярвам изтри го за да не видя когато идвам в тях. Виждал съм есемеси от него като кога ще си дойдеш на село и такива работи не ми дава понякой път телефона си обаче ако съм настоятелен го показва и намирам дребни неща тя не е от тези които се забива обаче от тези неща ме е страх моля да си изказват и момичета като защо изневерявате и какво ви кара помогнете и кажете как да постъпя. Също преди 1 седмица забелязах негова снимка в двора на къщата и и пишеше на снимката целувка във фейсбук. Тя обясни, че с негов приятел са се отбили да се скрият от дъжда и целувката е просто така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 20 дни
hash: 1c428f2d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!

Честно казано имах доброто намерение да ти дам съвет, но правописът и особено пунктуацията до такава степен са под всякаква критика, че дори не успях да разбера всичко и в един момент просто се отказах да чета, защото наистина са необходими неимоверни усилия. Призовавам всички пишещи тук, ако нямат уважение към езика си, то поне да имат такова към читателите на сайта, след като искат съвет. По този начин наистина и на мен ми е трудно да помогна, дори и да мога и да искам да го направя.

Благодаря предварително за разбирането.

Поздрави

 
  ...
преди: 11 години, 20 дни
hash: b6dfce2a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма дим без огън...

 
  ...
преди: 11 години, 19 дни
hash: 9b0bb3d42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не.. едва ли.. аз съм момиче и при мен е така.. просто обичам да дразня гаджето си с обожатели :) и на мен ми пращат целувки, дори понякога и аз пращам, но това е просто ей така.. не бива той да си мисли, че каквото и да прави ще съм само негова.. то може и така да е, но момичетата така се опитваме да ви държим на нокти, да ревнувате, за да не ви изгубим! :) M

 
  ... горе^
преди: 11 години, 18 дни
hash: 5d7c581203
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей :)) Нормално е да се притесняваш и да ревнуваш приятелката си, особено ако е красива и има нещо завладяващо в нея, като например очите. Има момичета който омайват с поглед и ако мислиш приятелката си за такава, определено трябва да си я пазиш, което не означава да я преследваш и да искаш да четеш всичко което тя си пише и прави. Дай на момичето малко свобода и така ще си проличи. Остави я да общува с момчета от другия пол но бъди наоколо и наблюдавай отношението спрямо другите и спрямо теб. Не се коси от една целувка... всички знаят че тя твоя и това само ги дразни ;) затова пич, радвай се на това което имаш и си пей песничката на живота ;р И аз съм момче и аз имам приятелка и приятелката ми е дяволски красива и много се страхувам да не я изгубя, защото тя осмисля живота ми, но брат трябва да им имаме доверие, щом са ни избрали значи има за какво. :)) Айде и умната :D Ии едно малко съветче : Винаги бъди нейната опора и не позволявай когато е тъжна да плаче на рамото на друг, което значи да не я правиш тъжна. Пази си я и не прави моите стари грешки, защото съм от дълго време в този бранш ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker