Kак да му вкарам малко напрежение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Kак да му вкарам малко напрежение?
преди: 14 години, 9 месеца, прочетена 4641 пъти
Здравейте! Моята история е следната:
Харесвам едно момче и ходим вече десетина дни.. Всичко започна супер, беше ни много хубаво и още ни е хубаво. Почти всяка вечер излизаме, говорим си, смеем се, забавно ни е.. Абе всичко е ОК. Обаче тази вечер бях у тях на гости.. И му прочетох хронологията в Скайпа с едно момиче, което преди време харесваше.. Беше я канил на кафе и то само преди два дни.. Не издържах и му казах какво съм прочела.. Той почна да се смее.. Явно не знаеше какво да каже.. После почна да ми се оправдава... След това ми писа картичка, че съжалявал и че много ме обичкал.. А после успя да извърти нещата така, че аз да изляза виновна за цялата работа.. Аз съм се била излизала с други момчета, сваляла съм ги и не знам си още какво..

Абсолютни глупости.. Истината е, че съм му супер вярна.. Аз съм си такъв човек.. Никога не бих му изневерила.. Ако реша да правя разни неща с друг, първо ще скъсам с него.. Той знае това, казал на един приятел, че съм била много точна и така нататък.. Знае, че от него искам само да ми е верен.. Обаче мисля, че не може да ме оцени подобаващо.. Не знам защо.. Може би причината е именно в това, че знае, че съм му вярна и е спокоен..

Та въпроса ми е как да му вкарам малко напрежение.. Да го накарам да ме оцени и да види, че ще му липсвам, ако го оставя.. Дали пък да не го оставя наистина? Но малко ме е страх, защото и на мен ще ми липсва.. А ако го оставя и направя грешка.. Дали ще ме потърси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4f3eb30048
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом ходите от няма и две седмици, а той вече кани некви други на кафе, значи не е добре работата.
"Вълкът козината си мени, но нрава НЕ." Временно ще сте щастливи, но явно той е склонен към изневери. Щом за теб е важно, приятелят ти да е верен, значи този не е точния.
Е, ти си решаваш, аз само си казвам мнението.
Ж18

 
  ...
преди: 14 години, 9 месеца
hash: 4c15509df7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не е редно да продължаваш с него...Щом му простиш веднъжнещо, което е направил, той няма да се поколебае да ти изневери или да повтори вече стореното, защото ще знае че отново ще забравиш. Подкрепям и номер 1, че щом е започнал от първия ден да кани други на кафе... значи за напред ще прави и по-сериозни неща.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c19b3002f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз също подкрепям номер 1 и 2. Той не е точния. Аз направих голямата грешка да простя на моя бивш приятел не една а 2 изневетри и още куп лъжи и защо? Защото бях толкова заслепена от любовта ми към него и не вярвах на нещата които чувах всеки ден от приятели на които имам голямо доверие. Както вече казаха щом си е позволил да кани други момичета на кафе толкова скоро нещата не вървят на добре. Просто ... ще си играе с тебе защото ще мисли че понеже го обичаш си му в кърпа вързана. Друго може но изневяра НИКОГА не прощавай. Казвам ти го от личен опит. =)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7136441f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах подобно преживяване като твоето. Значи ходих с едно момче лятната ваканция. Всичко вървеше добре, до един прекрасен момент, когато той в мое отсъствие се задявал с бившата си. Още щом разбрах какви ги е надробил, а аз разбрах още същата вечер, му изпратих смс, че късаме. Аз съм такъв човек, че много ми трябва да ме впечатлиш, ама много малко да ти бия дуспата без огризения. Мисълта ми е, че си още млада живота е пред теб и ще си намериш някой, който да те уважава повече! Бий му шута на мига, ако мислиш, че те мами. Никой няма право да ти накърнява достойнството! Бъди горда и неумолима, това им стъпква егото! Погледи мен – знаеш ли колко виновно ме гледа и как ме обикаля, но както казват птичето кацва само веднъж на рамото. Като види, че не ти пука, направо ще се побърка, ще те пожелае отново и ще съжали, че те е изпуснал. Но ако те е мамил, значи просто не те заслужава и самият той не си заслужава!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 37970b1373
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не му пиши по скайпа , говори по телефона с някой пред него и се смеи пражи се че ти е приятно да говориш (така по - честичко),шушъкай си с приятелки за нещо пред него,когато те покани да излезете му кажи че си заета и т.н. ,но в същото време понякога говори с него , флиртувай за да не те зареже така ще има ефект. Пробвай!!!

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2f273f60fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Чисто и просто го скъсай

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker