Любов или ...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Любов или ...?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 2490 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 16 години. Преди две години родителите ми ме пратиха на нещо като практика във фирмата на техен приятел. Там се запознах с "колегите", всичко ок. В началото се чувтвах доста подтисната и мислех, че не се справям и няма начин да издържа там един месец. Но на втората седмица осъзнах, че съм силно привлечена от един от колегите - на (тогава) 37 години. В началото ми беше много странно, никога не съм имала такива желания, фантазии или каквото и да било. Той се държеше много добре с мен - като нормален човек. Започнах да се сприятелявам с него, говорехме си, смеехме се - нищо необичайно. Така след още седмица му поисках скайпа. Започнахме и да си пишем. Аз се реших да му призная чувствата си (тогава вече наистина бях хлътнала, не просто желание). Не съм очаквала, че ще стане каквото и да било, просто прецених, че е редно.

Колкото и да не ми се искаше обаче, той постъпи съвсем нормално и ми обясни, че няма как да стане. Отношението му към мен не се промени, както и моите чувства, които, смея да твърдя, дори станаха по-силни. Аз продължих да "работя" там по една или друга причина повече от планираното. Всъщност, работех там до скоро. Той няма приятелка, деца. Не изглежда на годините си и не се и държи като някой дърт пръч. Наистина го обичам, но не мога да си обясня дали е както преди, като мъж, или е вече просто като приятел (искам да поясня, че той не ми е давал надежди - освен, че като стана на 18, евентуално, може да ми обърне по-специално внимание).

Дали не е е просто цел, която понеже не мога да постигна така силно желая. Девствена съм, но съм наясно със себе си и знам, че искам той да е първия. И съм готова да чакам тези 642 дни (даже си ги броя, моля ви се :D). Споделих с майка си, с втория ми баща (който също работи там :D), като те ме подкрепят напълно. Чела съм и съм чувала много мнения по "проблеми" като моя, като главното твърдение е, че момичетата, които си падат по "чичковци" са к**ви, които искат пари, коли, дрешки...

Случая не е такъв, нито е богат, нито нищо. Просто исках да споделя и да видя мнението ви. Най-вероятно това е едно доста невъзможна любов, но пък е първата ми истинска и, въпреки всичко, вече година и нещо не мога да се оттърва от мислите за този човек. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0705f4b1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Когато бях на 16 и аз бях безумно привлечена от мъж, по-голям от мен (с 10 години по-голям). Човекът си имаше приятелка, живееше с нея, но аз не, та не - искам да се получи нещо и толкова. И така три години не спрях да си мисля и да си фантазирам за него. Пределно ясно ми стана, че няма да се получи нищо, а и той ми даде да го разбера. Но любовта си е любов, независимо към кого и как я изпитваш. Сега съм на 23 г. От четири години не правя нищо, за да привлека вниманието му или др. подобно. Виждам го често, но все още мисля, че ако каже ДА ще се затичам. Исках да ми е първия, исках много неща, но не стана. И аз като теб си мислех, че проблема е, че съм малка, но не беше. Явно не го кефя :) Макар и несподелена, тази любов си има своята красота. Радвай се на твоите усещания и я изживей - тя е любов, независимо със или без него.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ddeb890c68
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започни някаква афера с друг! Дано се влюбиш в по млад. аз съм на 24 и не бих се занимавал с 16 годишна, а да я чакам 2 години е пълен абсурд. Малка си ми. А и той е сгар мацке, сега може и да не му личи, в един момент рязко ще му проличи, знай. И когато ти си най-сексуално активна (30 г) той ще е дядо и еееее...... И мъжете почти винаги умарат по млади, ще станеш млада вдовица. Ц ц цц

може да звучи кретенско но те съветвам да се хванеш с някой който харесваш поне малко :) дано дти се Завърти главата... Пробвай с няколко различни момчета докато си хлътнала по недостижимия - това ще те научи на страшно много полезни нещица.

Няма таковаа нещо създадени сме един за друг. Има приличаме си/харесваме се и послесе попроменяме и поошлайфаме и свикваме.
намери си друг/други

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: dfa3b3bb9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Проблемът е, че отхвърлям всеки опит на други момчета. Съзнателно или не, но е така. Просто се виждам с него в близкото бъдеще, макар че като помисля за по-натам ми е ясно, че няма как да стане. Затова просто не мисля за по-натам. И не знам, объркана съм. И не че нещо, но никога не съм била обсипвана от мъжко внимание, по-скоро ме приемаха за дружка, с която да поритат пред блока. Не съм грозна, дебела, тъпа или нещо такова, просто момчетата така си ме приемат... Не знам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker