Просто седнах на една пейка и не разговарях с никого... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120502)
 Любов и изневяра (29537)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7273)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18350)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Просто седнах на една пейка и не разговарях с никого...
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3292 пъти
От няколко месеца харесвам едно момче. Направих огромната грешка да му го кажа и той взе че се възгордя. Казах на най-добрата си приятелка че го харесвам и тя отвърна : Как може да го харесваш толкова е грозен и т.н . Момчето наистина не е първа хубост но е забавен умен и си държи на приятелите. Поне на мен ми правише такова впечетление. Когато го видя му се усмихвам и му казвам здравей, а той отива на другия край само и само да не съм до него .

Малко ми стана гандно, но си замълчах. Същата вечер, когато му казах, че го харесвам той отвърна, че само с мен не се лигави и е такъв какъвто си е без никакво правене и т.н и аз се зарадвах .

Започнах да му пиша в скайпа всяка вечер със надеждата, че ще стане нещо , но ето че той започна да се оттдръпва от мен. Една вечер му писах отново, когато видях, че е на линия и той искаше да ми каже нещо , мина ми през ума, че може да ме е харесал и да иска да сме нещо повече от приятели ,но съм се лъгала жестоко .

Той направо си го каза без да увърта : Ам извинявай ама, нали знаеш, че не те харесвам "
Аз седя и се чудя какво да напиша чувствах се някак съкрошена , и тогава му писах : Ми знам че не ме харесваш и веднага той смени темата , .. Аз се разревах . Ако почнете да ме питате защо си плакала за едно момче ето го и отговора : защото чувствах, че го обичам .. След като спряхме да си пишем той сложи снимката на момичето, което харесва и написа '' Не ме ихтересува вашето мнение , обожавам я .

На следвашия ден, когато отидах на училище седнах на една пейка и не разговарях със никой просто не исках и това продължава вече една седмица , .. най-добрата ми приятелка се притеснява идва при мен и ме гушка и се опита да ископчи от мен нещо и аз и разказах . Тя се ядоса и вика : аз ще му раскажа играта на тоя , .. обаче аз неискам да му шрави нищо искам просто да си върнем старите отношения с него, защото когато него го режеха той ми звънеше и ми се оплакваше, а аз го успокоявах и му казвах недей виш колко много момичета има ,.. да ноо истинската любов се среща само веднъж в живота , .. никога никого не съм обичала така както него , ..

Моля ви кажете как да си върна старите отношения ;]

Мерси,че го прочетохте .

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: a86903bb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами... само за информация, мила, на колко си години?

Искам да ти кажа, че това, че го Обичаш мисля, че не е вярно. За да обичаш някого така, че да си сигурна че той е любовта на живота ти трябва да сте били заедно дълго време, да сте минали през Ада и Рая, да сте преживяли много неща. Мисля, че вашия случай не е такъв. Пък и сте много малки да обичате още. Като чета си правя извод, че ти си на около 14 години, най- много 15.
Това е временно увлечение и ще мине. Просто е по- трудно защото не си имала отговор от другата страна.

Аз имах един такъв случай. С момчето се скарахме и около 5 месеца не си бяхме говорили и писали.. преди около 2- 3 седмици той пак ми писа и всичко е както преди. Просто му дай време да се опомни и да позабрави случилото се. Когато тая дето я Обожава го зареже, ще видиш как ще дотичка при теб веднага.
Успех, Мила и недей да се натъжаваш, а гледай весело на живота. Пък и виж колко момчета има наоколо.. Повечето в училище са много готини ;]

Поби )))

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d7c27f412e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не страдай толкова, дори те съветвам приеми нещата гордо и не показвай, че си наранена. Явно той не е твоето момче. Бъди сигурна че ще има много по-добри и много - по достойни. А може и нещата да се обърнат, кой знае! Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 75cd32eb77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не се отчайвай заради тоя. Моето мнение е,че колкото и да те хареса дори като приятел-никога не би ти казал- "Ам знаеш ли, че не те харесвам" -ако ти беше истински приятел щеше да ти каже-радвам се, но аз просто харесвам друго момиче. Според мен не трябва да тичаш все след него просто му дай малко време да мине.Около седмица не му говори за нищо, само ако те пита нещо той. Но се дръж топло с него. И се метни на някой по-свестен ;) Дано съм ти помогнала :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e3376da834
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравейте , просто не си заслужава да го търсиш . Има и други момчета. Имаш време , това не е като да си купиш хляб от магазина . Той ще ти е за цял живот.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2f5179e946
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В тинейджърските години, хормоните ни са много "нашумяли". Изпитваме първата и "истинска" любов.
Не се безпокой, той няма да е единствения. Ще има още много други момчета, който ще те харесват такава, каквато си. И ще обичат само и единствено теб.

Знам, че си привлечена, няма нищо лошо, но знай че времето лекува и не си го взимай толкова присърце. Излизай си с приятели и се забавлявай. Пиши му, колкото и да те боли го питай как върви с другата и му давай съвети, за да разбере, че все още си му приятелка.
Flower

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5ec81dc661
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката :

Започнах отново да му пиша и лека по лека започнахме да си връщаме старите отношения.Много багодаря на всички за помоща.Двама ти изяснихме че няма да се получи междо нас и аз го приех.Защото има още много и по хубави момчето и трябва да се изчака докато се намери. :] Благодаря отново

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker