Бисексуална съм, а майка ми е хомофоб - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Бисексуална съм, а майка ми е хомофоб
преди: 11 години, 7 дни, прочетена 11675 пъти
Здравейте!
Момиче съм, името ми е А. Майка ми и баща ми са разведени от както съм била на 2 години и нещо. Нямам особено хубаво детство. Живея с майка ми и нейната майка. Баба ми е направо ужасен човек, мразя я. Сега ще си кажете, че съм лигла и не я оценявам, но всъщност, тя само гледа как да ми направи мръсно пред мама.
Няма значение, проблема ми е друг. Преди около година попаднах на сайта ask. fm и ми беше доста интересно. Един ден попаднах на профила на едно момиче - М. Тя беше наистина красива, по дяволите. Разгледах отговорите й, допадна ми много. Писах й във facebook и се запознахме, нямаше нищо против да си пише с мен. Писахме си много дълго време. Месеци наред. А тя не излизаше от главата ми! Всеки ден ставах все по-влюбена. Един ден седнах и помислих малко и реших, че наистина има нещо в мен, не съм хетеросексуална, но не съм и лесбийка. Отначало си мислех, че просто си въобразявам, но е факт, че все още съм влюбена в това момиче. След време стигнах до извода, че може би съм бисексуална. Разгледах статии в интернет и четох истории на други момичета и накрая наистина разбрах, че съм бисексуална. Попитах майка си какво мисли за еднополовите връзки, тя измрънка нещо и смени темата. Баба ми, както винаги, появи се и ме попита "Що бе, да не си ЛИЗбийка? " Много се ядосах, но си замълчах. Събрах смелост и след няколко дни казах на майка си и на най-близките си приятелки. Всички, с изключение на майка ми го приеха добре. Мама побесня! Не съм я оценявала, колко ме обича, как иска да ме види до красив и умен мъж, облечена в бяла рокля. Стигна до там, че искаше да ме води на психиатър! Удряше ме, излагаше ме пред приятелките ми. Майка ми е заклет хомофоб! Всяка вечер идваше в стаята ми и стоеше с часове да ми говори как не съм нормална, луда съм, болна, крещеше ми обидни думи... а аз какво можех да направя? Просто стоях и оставях сълзите ми да текат по лицето ми. Мислила съм и за самоубийство, но... не мисля, че това е начина... Моля ви, кажете ми какво да направя, за да разбере, че аз много я обичам, но все пак това съм аз и не мога да се "лекувам"... Ако ще ме хейтвате - по-добре не пишете нищо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 6 дни
hash: de73519e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, мила. Не се притеснявай. Ти си и единствено дете /предполагам/ и трябва да те приеме такава каквато си. Просто направи нещо мило, подари и цветя, докажи и че я обичаш. Не оставяй нещата така. Помоли баба си за помощ, ако се налага! Покажи и, че си все същата, не си се променила, заради сексуалността си.

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: aa61a23e1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здравей,
НЕ си лесбийка.
Просто завиждаш на момието което харесваш - нормално е!
искаш да си като нея (в случая да си с нея - защото няма как да станеш като нея)...

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: 48d24857d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Ако ти решиш да бъдеш с жена, все пак това е твоят живот и евентуално ти ще живееш с нея, а не майка ти. Мисля, че това е най- силната и разтърсваща любов. Случи ми се. Даже не смятам за необходимо да оповестявам нашите. Обаче тя няма право да те обижда. Аз ако имах дъщеря даже бих предпочела да е с нежно момиче, отколкото с някакво животно. Разлика в поколенията, комунизма още е жив в България. препоръчвам ти уникален филм на тази тематика: "The L Word" Гледай го и си кажи мнението. За самоубийство не мисли, бъди щастлива, че си влюбена, това е най- прекрасното чувство и не се случва на всеки...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 дни
hash: 1ef9ef4d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Невежеството на хората не спира да ме учудва. Майка ти трябва да поговори с психолог - ВЕДНАГА. Не виждам проблем в това детето и да е влюбено, пък било то и в индивид от същия пол. Годината е 2013-та и това са нормални взаимоотношения между интелигентни млади хора. Би трябвало да се радва заедно с теб, да те подкрепя и да уважи твоят избор, дори и лицемерно. За мен тя се държи по възможно най- неадекватния начин. Някой трябва да и отвори очите. Не вижда ли колко умна и чувствителна си ти? Какво иска? да повториш нейните грешки ли. Според мен си много права да мразиш баба си, тя е объркала животът на твоите родители и сега се мъчи да контролира и твоят живот. От там идва проблемът спорад мен. Прекалено много се бърка в животът на другите, без да са и искали мнението. Кой нормален мъж ще зареже жена си и 2 годишната си дъщеря, ако всичко в семейството му е наред? В какво те упрекват тези две жени? По-щастливи ли ще бъдат ако станеш проститутка или наркоманка? Не виждам нищо лошо, недостойно и срамно в твоя избор и поведение. Напротив, възхищавам се на смелостта ти да заявиш открито пред всички какво чувстваш. Не ти трябва да плачеш, а те. Пожелавам ти успех и много щастливи мигове.

 
  ...
преди: 11 години, 5 дни
hash: 468897ad26
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Благодаря ви, наистина много. №2, никъде не съм споменала, че съм лесбийка. От месеци не се срамувам да кажа, че съм горда бисексуална. И още нещо - не й завиждам. Не съм на 10 години и мога да правя разлика между нещата. :) Много благодаря на всички Ви, помогнахте много.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 303ab369e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   И аз съм като теб! Не съм имала връзка / нито с момиче, нито с момче/, но винаги съм си падала по момчета. Наскоро обаче се запознах с едно момиче /тя харесва момичета/ и мисля, че се влюбих в нея. Нашите също са хомофоби и не знам как ще го приемат /ако наистина съм бисексуална/. Наистина харесвам това момиче, тя не знае и не мисля, че трябва да и казвам. Има си сериозна приятелка, която обича много. Не знам какво да правя, не спирам да мисля за нея, а когато сме заедно или просто я видя сърцето ми бие ужасно силно. Моля дайте ми съвет!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d1f54eee59
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако още не си го направила и се чувстваш подтискана от вашите, пиши на Младежка организация ЛГБТ Действие или евентуално на ЛГБТ Пловдив! И двете организации ги има във фб, а Младежка организация ЛГБТ Действие си имат и сайт. Това са хора, които най малкато ще те разберат! Това е и съвет към другото момиче!
Кажете какво е станало след това!
Успех и стискам палци!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c20202c59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Избягай от вас и остани някъде у приятелка, докато майка ти не обещае да спре да се прави на идиот.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 468897ad26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката:
Ако избягам - ще ми се стъжни живота! Баба ми пък се бърка навсякъде, не мога да отида до магазина без да ме гледа през прозореца, за да види с кого ще говоря, с кого отивам, какво правя и т. н., просто не я търпя!
Майка ми уж се беше променила, но преди няколко дни ми удари шамар пред мои приятелки, защото не съм й вдигнала телефона, честно ви казвам, потънах в земята от срам! Ако продължава да се държи с мен сякаш съм на 5, сериозно ще се обадя на баща ми и ще живея с него... Тя постоянно ме заплашва, че ще ме изпрати при него, но мен това не ме плаши, обичам баща си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: f990ea7017
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Здравей! Аз съм на 11 години и си мисля, че майка ти се държи неадекватно.. Нямам нищо против нея, но обясни й че това си ти. Но наистина може би ти не си доволна, че тя има нещо което искаш и ти. Аз бях малка и една кифла от градината имаше играчка, която исках аз. Аз си позеленях.
Не се безпокой, това е плод на въображението ти!

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9c55b3cdef
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11... , .. била си малка? А сега голяма ли си??? Лелее какви родители имаш знаят ли какъв език имаш.... колкото до темата, мила обясни на майка си че ти не си го решила просто така а се е случило и тя не може да го промени колкото и да те обижда и унижава кажи и колко я обичаш и че искаш и тя да го покаже

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 468897ad26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторката:
До номер 11: Миличка, извини ме, но нищо не разбрах от коментара ти. Първо ми обясняваш, че майка ми се държи неадекватно, после, че искам нещо, което момичето (на което вече всъщност казах, че я харесвам) има, а аз - не, а след това се прехвърли на някаква играчка, заради която си позеленяла... xDd
Не е плод на въображението ми, сигурна съм вече :-) Благодаря на всички за помощта. xx

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ace62a36c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   За жалост родителите често не проявяват никакво разбиране. Лично аз смятам че всеки има право на избор, това е нашият живот в крайна сметка. Ако аз кажа на майка си подобно нещо, най-вероятно ще ме пребие. Тя и без това си позволява да ме удря за най-дребния проблем. Тъпото е че всичките ми приятелки мислят родителите ми за готини, но това изобщо не е така. Докато е по тяхната всичко е ок, но ако нещо не им изнася никога няма да ме оставят намира. На 17 съм и единствената успокояваща мисъл в главата ми е, че някой ден ще съм самостоятелна и че няма да има как да ми се налагат. Живей с мисълта за бъдещето, може би сега ще ти попречат, но в бъдещето няма кой да те спре да бъдеш себе си. Някой ден всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7f2a67d0ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Момиче, премести се при баща си!
Сигурна съм, че ще те обича много повече от майка ти и баба ти.
Успех и всичко най-хубаво! :) Успех и с момичето!

Orpha

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 468897ad26
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   От авторката до №15.
Това няма как да стане, поне за сега, тъй като баща ми има друга жена и 2 деца на 3 и на 6 години, не мога и аз да му се стоваря. Аз го уважавам и обичам като родител, въпреки, че той отдавна ми е доказал, че не ме обича.
Тези дни, майка ми е станала още по-ужасна. Спи по цял ден, а от мен се очаква да върша почти всичко. Взела ми е някои от дрехите, както и някои гримове, защото уж ме обсъждали (това хич не е вярно! ), че съм с цветна коса и се гримирам по повече, а в нашия затънал, малък и мизерен град, където всички се знаят, това е ужасно и всички те одумват. Мама уж казва, че не я интересува особено мнението на хората... Е, да, ама не! Дори ми каза, че изисква от мен да "кажа на всички, че не съм ЛИЗбийка"(пиша го така, защото тя така го казва, още едно доказателство колко проста е), а аз дори не съм такава. За това, че съм бисексуална знаят 5-6 човека, на които съм се доверила и те ме приемат такава, каквато съм.
Напоследък гледам да помагам колкото мога на баба ми, за да не вдига скандали - помагам да готви, да чисти, разхождам кучето и т. н., но имам чувството, че колкото повече гледам да мълча, толкова повече ме дразни тя! Когато изляза до магазина, тя задължително гледа през прозореца с кого ще говоря, с кого отивам, откъде минавам и дрън-дрън, а когато нещо не й харесва, крещи ми от терасата да мина на другата поляна с кучето, да мина от не знам си къде и все някакви такива глупости. Наумила си е, че кучето трябва да се разхожда в точно толкова часа, аз да се прибирам точно в еди-си-колко-си-часа и закъснея ли с пет минути ще направи с мен жертвоприношение!
Когато се скараме или нещо не е на кеф, започва да се дере от рев, да говори, че сме неблагодарни и малоумни същества, звъни на брат си и го занимава с часове (той живее в друг град) или пък звъни на мама, прекъсва й работата, а когато тя се прибере всичко отнасям аз, защото, разбира се, баба ми преувеличава! Писна ми от това! Буквално полудявам!
Относно момичето - тя вече знае, че я харесвам (тя е хомосексуална, майка й е същата откачалка като моята, но с разликата, че тя има и баща си до себе си, който пък я подкрепя), но тя харесва друго момиче. Това е. Приятелки сме, пишем си от време на време и така... :) Благодаря на всеки, който коментира, помагате ми много. xx

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: dec435371f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Здравей,
Аз бях в подобна ситуация. И аз като теб съм бисексуална и като цяло дори имаме общо и откъм семейна история, но това е друга тема. Не бих искала да те отчайвам, но ни е такова обществото просто-имаш приятели, които те приемат и си късметлийка от тази гледна точка. Съвета ми е да потърпиш майка си докато се изнесеш, аз поне така направих и всичко при мен се разви доста добре. Стискам ти палци

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 4826ef56bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Хей... не унивай. От 3 години вече разбрах, че съм бисексуална и абсолютно всичките ми приятели знаят за това, дори за връзките ми и всички са насреща. Майка ми също като твойта е с някакви стари разбирания, а както някой по- горе каза, 2013г сме, какво значение има дали си с момче или момиче..та това е любов, можеш ли да я спреш?! Таа майка ми реши да ми навлиза в личното пространство и да ми чете хронологии в социалните мрежи.. и последваха скандали, обиди, побоища...бях също като теб подложена на изключителен стрес и добре че бяха приятелите ми.. Майка ми нарече всичко това "МОДА" , което не мога да възприема, сега пък всеки ден се вкарва в някакви филми и ме изкарва влюбена и с чувства и с всичко във всяка моя по- близка фр. Съвета ми няма да е да отидеш при баща ти, защото нашите също са разведени, баща ми си има друго семейство и наистина това не е решението, нито да ходиш у приятелка, не можах да разбера на колко точно години си, ноо се предполага че ти остават малко години до навършване на пълнолетие, което е голяма радост и за двете ни :Д Та съвета ми е, да се опиташ да не приемаш на сериозно нещата, които ти казва, повярвяй става по- зле, накрая ще изпаднеш като мен в депресия, а най- важното е ти да си добре и да се чувстваш така. Бъди с хора, които те уважават и приемат такава каквато си, опитвай се да игнорираш мамето..знам, че е адски трудно, но помни.. ИМАЙ ВОЛЯ..БЪДИ СИЛНА и чакай момента, в който ще излетиш от крилото на майка ти...Веднага щом отлетиш, майка ти ще те вземе по- на сериозно, сигурна съм.. ;д сега обичайните реплики са: "докато си в къщата ми и те издържам, ще правиш това, което ти кажа" и тем подобни.. всеки знае репертоара... :Д дам мила..НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!!! Успех и от мен!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 468897ad26
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Много благодаря :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e9c6b33f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Здравей. Какво ти пука че си бисексуална? кажи на майка ти ''мамо това съм аз и не мога да се променя. когато ти ми трябваше да бъдеш до мен не беше'' след това тя ще се замисли и може би ще си промени отношението! УСПЕХ

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 7aab993106
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Изчезни от вас за няколко дена, отиди да спиш в някоя приятелка ама тайно, да видиш как ще се притесни и ще спре да говори глупости относно твоите наклонности, а ако това не помогне хващай багажите взимай всички пари, които можеш и се изнасяй. Това не са добри съвети, но аз това щях да направя.

 
  ...

...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 8ed7ec1ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   абе кво ти пука аз не съм нито би нито лесбиика но се запознах е едно момиче която е лесбиика и почнах да си падам по нея дори съм лудо влюбена в нея и неината наи добра приятелка с мене била влюбена и тя е имала вразка с някво момиче 2 години което е замина в чужбина и ние бяхме като двоика но не съм лесбиика нито би ходила съм само с момчета и скасахме по сега ми е гадно за нея щом искаш да си с някоя бади и наште са против лесбииките и би ние даже планирам ме да живеем заено дари и дете да си осиновим след време но още ни беше рано като сме на по 19години но ето аз правих всичко за нея ама тя ме заряза не слушаи никои само сърцето си то ще те отведе до правилното място ние не сме заедно но успех за теб дано вие сте щастливи

 
  ... горе^
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 9759f87c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Не си. Прочети тази статия: http://www.pravmladeji.org/node/2082
Господ да ти е на помощ! Майка ти и баба ти ти мислят доброто а ти си се втурнала към падението.

"А наскоро се появиха доказателства, че и извратената полова пропаганда нанася на жените неимоверни щети (макар че, разбира се - и за мъжете тя далеч не е безобидна). Д-р Лайза М. Даймонд, професор от университета в Юта, в течение на 10 години е наблюдавала „развитието на сексуалната идентичност“ на около 100 млади жени, извратили женската си природа (лесбийки, бисексуални и „неопределили се“). Това е първото толкова продължително изследване в историята на този въпрос и направените открития, според думите на автора, „сериозно и системно“ противоречат на съществуващите представи. Да започнем с това, че болшинството от подложените на наблюдение жени дори не подозирали за съществуването на нетрадиционните си пристрастия, докато не започнали да се замислят за това под въздействието на съответната пропаганда. Да, те, както и доминиращото мнозинство момичета на белия свят, са имали близки приятелки, с които споделяли своите момичешки тайни. Но дори не им е хрумвало да изпитват към приятелките си любов и нежност от различен, неприятелски подтик, докато някой авторитет не ги просвети за относителната нормалност и желателност на съответните контакти."

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: c4c3098b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Човек признай на харесваното от теб момиче. Явно майкати не може да приеме, че природата е надделяла. И аз имам някакви такива бисексуални наклоности, но все още съм малка и изграждам характер... събирай си багажа и... при бащати.

(Мн. се извинявам, ако имам правописни грешки).

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 343241c84f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Хората се раждаме бисексуални, слънчице. А и аз самата съм на мнение, че влечението към определен пол (или и двата пола) е нещо, което откриваш, то не се създава или придобива. Просто е заложено в теб и в един момент избива. А колкото до споделянето на това с родителите, мисля, че такива откровения са излишни, защото често хората с различна сексуалност остават неразбрани. На родителите ни до болка им е било набивано, че всяка друга ориентация освен хетеросексуалната е "грешна" и "ненормална", но в крайна сметка 21 век сме, в развитите страни различните сексуалности отдавна са приети в обществото, но в България това трудно ще се случи, тук всичко различно се оплюва и отрича. И колкото до това за "лекуването", няма "лечение" за това. Сексуалната ориентация е нещо, което не подлежи на модификация. Може да се промени единствено вследствие на много силно житейско сътресение. Не знам какъв съвет да ти дам, освен да бъдеш силна и да не се предаваш, както са ти написали и по-горе. Аз също съм бисексуална, но нашите не знаят, само някои близки приятели. Любов, мила. <3

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: bfe0ea739d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз пък не разбирам, защо е нужно личният ти живот да става обществено достояние. Аз също съм бисексуална още от началото на пубертета го открих, но не съм говорила дори по темата с родителите си. От разговорите им с приятели съм останала с впечатлението, че те си падат хомофоби, но това мен не ме касае, с кого правя секс е лично моя работа, аз не им се бъркам, не приемам за нормално и те да се интересуват кой ми е в леглото. Не изпадай в подробности пред вашите относно такива неща просто, успех :)
Феникс

 
  ...

...
преди: 5 години, 4 месеца
hash: c8c01519d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Здравей, аз сън на 14 и още не съм приела напълно факта, че съм бисексуална. Ти поне си имала смелост д кажеш н майка ти, защото моята ги подкрепя но когато и казах че си харесвам един кореец тя изтръпна и ме погледна все едно харесвам нз какво но след това се чувствах все едно съм направила някаква глупост и се чувствах някакси мръсно. Все още ме е страх да и кажа че харесвам момиче понеже ме е страх от реакцията и. Харесвам и едно момиче от моя клас което също е би но си има гадже. А аз съм и пълна което е още по-сложно нищо че сме адски близки. Но щом си имала смелоста да кажеш на майка си хомофоб тя трябва да те разбера защото ти все пак си нейно дете и трябва да те приеме каквато си. И имаш мн повече смелост от мен щом си и казала. А моята ги подкрепя и ме е страх да и кажа. Тъпче споко ще те разбере и нещата ще се оправят.

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 4b4cb67070
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Миличка така беше и с мен Запознах се с едно момче ( тогава беше на 21 сега е на 29 почти) от тогава разбрах че може би съм гей защото го харесвам. И до ден днешен си пиша с въпросния Я.

Майка ми ме подозираше но тогава бях на 18-19 години сега съм на 26.

Не се притеснявай и не обръщай внимание на майка си.
От както съм се изнесъл от нашите чувството ми да се интересувам от мъже се върна -

Миро -26 г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 11 месеца
hash: e97bf24a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Здравей, скъпа!
Първо нека ти кажа, че няма нищо лошо в това да си бисексуална! Живеем в 2019 година и всеки има право да бъде какъвто си поиска!
Моят съвет към теб е да започнеш да излизаш с момичео което харесваш. Ако нещата се получат тогава я запознай с майка ти. Да знам звучи абсурдно, но ако майка ти наистина много те обича и ви види заедно колко се обичате ще те приеме така каквато си!
Ако това не стане... не ти, а майка ти е за психиатър! :)
Между другото ти пише момче на 14 години. :)
Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: eeceb11686
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ъхъ... писала си си с някакво момиче известно време и си решила, че си вече си влюбена, че даже си и бисексуална... Как стават тези неща не ми е ясно, а и ти едва ли си наясно, че нещата не се случват така.
Извън това... аз още като ученик си представях как се прегръщам и целувам с това или онова момче, понякога даже обувах бикините на майка ми и мастурбирах, но трябваше да мине доста време, бях на 28, докато се престраша да изляза на среща с момче, за което знаех, че е гей и да го... направим. Хареса ми разбира се и трябваше да мине доста време докато погледна жена.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: bd2cea2ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   ... При мен е същото... (не точно де-) И аз съм бисексуална още от 11 годишна възраст, (въпреки, че съм на 12 сега) много ме е страх да кажа на родителите си, нямам си най-добра приятелка, затова казах на бившата ми ндп, (втората, защото първата ме мрази и мрази лесбийки и гейове) тя ме прие разбира се, но преди да кажа на нея казах на други две приятелки с които бях излязла.. Ако някой се чуди защо, то се случи просто ей така: Една съученичка си помислила и казала на класа, че съм бисексуална, защото се хаподстригах на късо, аз казах на двете си приятелки, че наистина съм бисексуална и те ме приеха. Вече не ме е страх толкова да кажа на мама и на тати (и моите са разделени), но все още саниран кораб, защото съм пъзла... Наистина и аз понякога искам да се самоубия, но все се обеждавам, че е лудост!!! Това момиче (бившата ми ндп) го харесвам, но пак ме е страх да ѝ кажа... По-рано като бяхме ндп все се държахме сякаш сме гаджета, някои от момичетата, най-вече първата ми бивша ндп казваха, че сме лесбийки... Моля помогнете ми как да кажа, защото наистина ме страх да не изгубят родителите и приятелката си....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker