Проблема е там, че той иска вече секс, а аз още не мога - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблема е там, че той иска вече секс, а аз още не мога
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 4027 пъти
Здравейте!Аз съм момиче на 16 години. Исках да споделя с вас моят проблем. Имам си приятел, който е на 20 години. Заедно сме от 2 месеца и малко... проблема е там, че той иска вече секс, а аз още не мога, не знам защо! Той казва, че 2 месеца е много време и, че е трябвало до сега да се отпусна, но аз съм и много притеснителна и се срамувам да се съблека пред него дори по сутиен! Имало е много пъти когато с целувки и двамата се възбуждаме и тогава изведниж ми се приисква, но когато отиде по надолу и започне да ме съблича и му махам раката и казвам веднага:"Стига"и той ми обръща гръп и известно време се сърди !

Чудя се дали да не го оставя, защото вече започва много да досажда постоянно ми натяква, че му се прави и, че неможе така не го понасям вече!Дори когато бях в цикъл миналата седмица и вече последните дни от цикъла той ми каза:"Айде да почваме, махай я тая превръзка"- и започна да се смее!Иначе през другото време се държи добре с мене дори когато направихме 1 месец той направи романтична вечеря и беше мил (тогава още не ми е говорил за секс).

Разбирам, че и той си има нужди и т.н., но ако не му пусна ще го загубя, а не искам да оставам сама...Знам, че звучи доста егоистично, но е така.Той постоянно ми казва, че ме обича, но незнам защо много, много не му вярвам, аз съм малко недоверчива и това ми пречи!

Аз незнам дали го обичам, като чели не го чувствам толкова силно не знам... много ми е объркано. Постъпвам много несправедливо спрямо него, но и незнам какво да правя, дали да го оставя.Ние и много се караме и двамата сме страшни инати и просто неможем да се разберем. Имам чувството, че не ми липва ако не го видя примерно 2 дена, нямам особенно голямо желание и да ходя при него вечерта или да излезем! Може би той уби всичко като постоянно ми натяква и знам, че вечерта ако не излизаме ще сме у тях и той пак ще започне! Кажете ми какво да правя? сега като му се обадя да се разберем за вечерта той ще ми каже : "Тази вечер да взимам ли вино? " и направо незнам какво да му кажа.Според вас постъпвам ли правилно и кажете ми какво бихте направили в моето положение? Ще съм Ви много благодарна ако ми обърнете внимание и пишете коментари :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: e295fa8f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе я го разкарай тоя дришлио.Аазкарай го щом те дразни и те притиска за нещо,което не искаш да направиш. Тегли му сиктира , пък мъже колокото щеш ся тоя идиот не е единствения на света!!! Щом толкова настоява сигорно ако му пуснеш и после ще те остави - имаги такива кретени. зарежи го тоя , за да си спокойна!Пък той да върви при някоя курва щом толкова много иска.
Послушай ме - доволна ще останеш!!! :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b3a903455e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Ще ти отговоря какво бих направила на твое място. Когато бях на твоите години и аз попаднах в същото положение. Имах приятел, той искаше секс, а аз не бях готова. С тази разлика,че го обичах безкрайно много и т.н. Тогава видях как той започна бавно да се отдръпва от мен.Един ден реших, че съм готова да му дам всичко, каквото пожелае от мен. Пожелах са правим секс,стана спонтанно, беше хубаво, бях много щастлива.

Но скоро след това той започна да излиза с друго момиче, с което не правеше секс. Излизаше с нея, а после идваше да прави секс с мен. И аз влюбената глупачка се съгласявах и си въобразявах какво ли не. Уви, сексът, колкото и невероятен беше не ми помогна да го задържа за себе си. ...Така че днес 17 години по-късно ти казвам: недей да правиш нещо заради някого, ако самата ти не го желаеш.Мисли за себе си и прави само неща, които наистина си убедена, че искаш да направиш. Само така ще бъдеш доволна и щастлива.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c12b6fea45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Защо пък трябва да правите секс като не си готова за това? И след като не ти липства, след като не си сигурна в чувствата си защо трябва да се съгласяваш? Ако си сигурна, че за сегс не искаш отстоявай своето! Неговите нужди не са най важното! Запитай се ти какво искаш!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 4e40c8cae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом не си сигурна, че го искаш, недей ! Ако не те разбере и те остави, значи си направила правилен избор, че не си му пуснала ! Ако те обича достатъчно няма да те насилва да правиш нещо, което не искаш. По-добре изчакай да се появи човек, с който да си сигурна, с който да имаш наистина нещо истинско... Незнам, но тва момче според мен не те заслужава, ако съдя по държанието му и постоянното натякване, че иска да правите секс и неразбирането му към това, че ти не се чувстваш готова. Ако съм на твое място директно ще го зарежа и ще изчакам по-подходящ човек!

sunshine*

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 099e92e075
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката:Да, но според Вас 2 месеца не е ли доста време...смисъл щом толкова време е чакал значи наистина ме обича. Вие как мислите?

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0665d4b087
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1014160cb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Два месеца нищо не са. А и не можеш да си сигурна дали не е бил с друга през това време... Според мен не си заслужава да правиш нещо, което НЕ искаш с някой, който ти е безразличен.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b6785c7b0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Зарежи го тоя

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 29f8497d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Смятам, че не трябва да го правиш ако не искаш. Когато се почувстваш готова го направи, но задължително трябва да си влюбена в човека до теб! Това е от мен.. късмет!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c5ee9bd9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Без съмнение го махай тоя идиоттт няма съмнение-нтъкнала си се на пъле кретен който е с 4 години по голям

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 66cc96b38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Два месеца са нищожно време...този е голям нещастник,отсвири го незабавно! Не му пускай щом не искаш,няма да му угаждаш на животинските инстинкти! След като не може да те разбере - тегли му майната.
Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker