Дайте ми съвети! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Дайте ми съвети!
преди: 11 години, 3 дни, прочетена 1548 пъти
Здравейте! Аз съм момче 8 клас тази година ще съм 9 клас. Искам да напиша проблема си и да ми дадете съвети! Момче съм спокоен, тих, не съм като другите момчета дето се бият и какво ли не.. така в училище някои момчета от нашия клас и от други класове се подиграват с мен и ме тормозят понякога.. защото съм тих, спокоен не се бия, не се занимавам с други хора, имам малко приятели и т. н. Какво да направя как да издържа още тези хора (даже и хора не искам да им викам) просто се държат като животни някои викат гей, педал, глупак и (такъв сорт думи). Много му омръзна вече нали спокоен съм тих, затворен и не им обръщам внимание, а те още повече се подиграват, закачат, псуват вече и децата почнаха така да се държат с мен.. много ми писна искам да се преместя, но не мога нашите не ме пускат мислят, че като отида там ще се развали успеха ми и училището е в друг град.. учителите са супер тука, но заради някои тъпанари не трябва да си разваля образованието си мисля.. просто още 4 год. или 3 год. да кажа как ще се справя тука с тия хора искам да свърши вече училището. Не мога вече да чувам какво казват заради мен как се подиграват аз не им обръщам внимание, но.. Моля дайте ми съвети! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 3 дни
hash: 6a9a597c14
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен си си супер. Тея са гейовете те ти се подиграват защото те са изроди и никои не ги харесва а ти си страхотен всички момичета си мечтаят за такъв като теб :)

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: e040d8c68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,
Ще ти препоръчам да направиш нещо по въпроса, защото колкото по-мирно стоиш в тая държава, толкова повече ще те мачкат. За това ти предлагам да, , отвърнеш на огъня с огън, , .
Ако ти казват, че си гей ги затапи с нещо изтъркано, но класика ( няма да давам примери ). В нашето даскало всеки е агресивен и за да оцелееш трябва и ти да си агресивен. Има много отворени, , биячи, , които са чист въздух под налягане.
Бъди по смел! Слабохарактерните ги мачкат. Имам приятели които са слабохарактерни и са мачкани постоянно именно защото непредприемат никакви действия от случващото се. Ако те удрят им кажи че просто не те познават и че ако продължават им кажи че някой път ще ги збараш на саме и тогава ще видят те. Не е нужно да го сториш наистина, в тая държава всички неща само са изречени, но не и извършени. От пияницата, казва, , аз от утре спирам да пия, , до политиците, които обещават повече работни места и по-високи заплати всичко е само изречено, но не и изпълнено!

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: f32dbe4624
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   здравей,
задължително ова трябва да бъде прекратено!
Образованието (средното) не е толкова важно! и със 6-ца да завършиш.. пак трудно ще си намериш работа - защото ако знаеш колко много висшисти има безработни.. няма да ми повярваш ако ти кажа.
Затова не оставяй там заради това образование което не е важно! меко казано задължително е да учиш и след това (в университет).

как да се справиш с проблема:
със сигурност не може да го решиш за ден-два.
Сега завършвате нали?
имаш 3 месеца за да направиш нещо поо въпроса
а какво имам предвид - запиши се на някакъв боен спорт или фитнес.
Карате или нещо подобно, може и бокс!

като идеш септември месец ще видиш колко по-различно ще бъде!
не, не - няма да се биеш
няма да се биеш защото няма да се наложи - никой няма да ти скача на бой и ти няма да скачаш
спорта е много полезен за здравето - сега си точно на подходяща възраст на която трябва да започнеш нещо!


както вече казаха - силните мачкат слабохарактерните защото просто няма кой друг...? !? нали?

трябва да спрат да те мачкат защото това ще ти остане психически проблем за цял живот! гарантирам ти го - спомни си за това след няколко години и ако не си решил проблема - ще видиш, че съм прав!
ако оставиш нещата така, те ще продължат (и това ти го гарантирам) - във университета (ако ще учиш), във работата (не може да не работиш), във личния живот (приятелка имаш ли си? не - ами разираемо е защото момичетата търсат момчета с които да се чувстват сигурни... не ги вини - те са нежния пол и е нормално да търсят по-силни психически от тях)

хайде! записвай се на някакъв спорт и след три месеца ще видиш, че ще ходиш със желание на училище (арантирам ти го - защото съм го изпитал).
Щом и учителите са добри (тях не може да ги промениш) - остава само да добиеш малко повече самочувствие


успех ти пожеалвам!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 80deb74bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Където и да се приместиш, виждайки, че си малодушен, все ще те мачкат. Това, че си тих, добър, не се закачаш, не обиждаш и не спориш нищо не значи. Можеби съветът ми ше прозвучи малко неприемливо, но ако искаш да те приемат нормално, побързай да се впишеш сред тях. Ако те удрят, удряй и ти, ако те псуват и ти ги напсувай, но в никакъв случай не се оставяй да те мачкат, защото нещата може и да се влошът.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2f12aa8996
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В тази възраст хората са такива за жалост, после всичко отминава, но тийнейджърството е трудно. Моят съвет е първо да си създадеш малка гупа от приятели и да се стремите да сте задружни, така ще оцелеете по-лесно. Второ, наблюдавай ги и отрий слабостите на всеки един ота гаднярите няма човек без слабости, ако решиш да им отвърнеш бъди кратък, но точен там, където ще ги заболи, без да се караш с тях казвай нещата тихо, спокойно и хладнокръвно, може и под формата на бъзик, това може да създаде в тях респект. Третият вариянт е направи всичко възможно да убедиш вашите да се преместиш в друго училище, обясни им какво се случва и как се чувстваш, кажи им, че това влияе и на оценките ти, защото се чувстваш потиснат, ако трябва драматизирай малко, за да постигнеш целта си! Желая ти успех! Знам колко е гадно поведението на някой хора през тийнейджърството.
В. 22г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker