Училището ще ми липсва :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Училището ще ми липсва :(
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 3405 пъти
На някои ще им се стори странно и тъпо, но това място ужасно ще ми липсва през лятото. Искам да кажа, че в това училище учителите не са некви некадърни егоистични даскали, а бяха като мои приятели и с класа ми си говорехме с тях като с приятели. А приятелите ми- ех, когато за първа година бях с тях ужасно ме дразнеха, но сега сме като тайфа и често правехме лудории и некадърни глупости. Така станахме известни из цялото училище и почти всички учители се оплакваха от нас... миличките колко ги тормозехме. А като дойде сега края на годината се чувствам самотен и не искам да се разделя с тях, а и има момче, което е супер симпатично за мен. Класа ми го нарича сопол, Грозник, тъпанар, само защото е с малко мустачки и с малко пъпки, но като го видя направо искам да го изям :D :D :D! Аз по принцип съм пътуваща и съм на квартира и нямам възможност да се срещнем през лятото. Много ще ми липсват, както и училищната обстановка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: f5fe6ab419
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какъв е смисъла да го пишеш това?
Тук е място да си споделиш важен проблем, не да се оплакваш че еди-кой си ще ти липсва. Стегнете се вече!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fa35ce4247
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Разбирам те напълно. И аз това повтарям на приятелите си от няколко дни. Не че ще ми липсва чак толкова много училището, но приятелите ми, класа ми- най вече те. Искам пак да съм с онези 3 шматки наречени приятелки, с класа ми, с който дори и не винаги да сме се разбирали, се обичаме, с всичките ми приятели от другите класове, дори и някои от учителите ще ми липсват. Е да вярно е, че се разделяме за някакви си два месеца и все пак това е доста дълго време, особено когато чувстваш липсата на дадени хора. Аз сега завършвам 10 клас и като си помисля че ми остават само още 2 години и ми се плаче. Не искам да завършвам, това са - мога да кажа най-хубавите години от живота ми.. моите луди приятели и всичките щуротии които сме правели, моят клас който никога няма да забравя, моята първа любов, с него все още сме заедно де.. но и той е моето училище. Това училище сбъдна много мечти, поне за мен де, и знам че ще ми липсва всичко това когато един ден завърша. Всеки вика кога ще завърша, да започна да работя.. не ми се учи и тем подобни, но за мен не е така. Сега 12 клас където завършиха, който и да питам, вика не ми се завършваше, ще ми липсва всичко това, ще ми липсва училището. Мога да кажа на по малките, да се радват докато още са ученици, това наистина са НАЙ-ХУБАВИТЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА ВИ. Изживейте ги пълноценно и им се радвайте на мах.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 2adb1c4458
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да браво направо ни разби.
Тук хората знаеш ли колко много проблеми имат. Еми и на мен ще ми липсва класа. Тази година ни беше последната година заедно, ама не се оплаквам. Да знаеш само колко проблеми имат хората. Близките им умират, хората са болни от гадни болести, боят се а ти!
И какво разправяш, кой харесваш и кой ще изядеш? !
Направо вече незнам какво да мисля за вас хора, не знам.
Violet

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: f46d296b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Престанете така да съдите авторката, сайта е, за да споделяш това, което ти е на душата. И на мен ми е мъчно за училището. 9-ти клас съм и още от сега като си помисля, че ми остават 3 години само... а те ще минат толкова бързо.. Искаше ми се поне още малко да бяхме на училище, тъкмо станахме групичка аз и още 2 момичета, беше много забавно, преди само две бяхме и ето, че годината свърши. Знам, че след 2 месеца отново сме на училище, ама пък това означава, че 12-ти клас наближава все повече и повече.. никак не ми се приключва училище, защото след това става по-трудно. Миналата година 12-ти клас плакаха, че завършват и оттогава много се замислих. Преди с нетърпение чаках да завърша училище, но вече не е така. В училище може да имаш много приятели, не е задължително да отидеш в друг град, можеш да си взимаш извинителни бележки, може да закъсняваш, а на работа например не е така. Просто сега тряба да се радвам, а не после като ми се настресат университети, конкурси за работа, после като тръгна на работа, пък 10 часа работен ден и чак тогава да се сетя колко по-добре е било.. предпочитам си училището, макар че знам, че няма да съм вечно ученичка. Там ми е забавно, особено в 8-ми клас как беше.. това ми липсва най-много. Някъде месец и половина преди края на 8-ми клас харесах едно момче, а пък допреди харесвах един от 4 години и половина... и като успях да го преодолея с помощта на другия, чувствах се свободна, другите разбраха и се опитваха да ни съберат.. беше прекрасно. Е, в началото на 9-ти клас се отказах от него, беше прекалено срамежлив, харесах един друг, но пък останах доста наранена и донякъде вината си е моя, доста страдах, после и друг подобен проблем... 9-ти клас повече ми мина в разни терзания, затова мислех, че ми е гадно, но ето че пак се натъжавам, че годината свършва, защото имаше и хубави моменти, макар че бяха малко.. Затова ще се постарая по-натам да не си хабя времето в нещастия, а колкото се може повече да се радвам, защото сега му е времето. Годините бързо си летят, няма да съм ученичка втори път. Според мен ученическите години на човек са едни от най-хубавите и не трябва да си ги пропилява.
*Яса

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0cdd4663f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това е сайт, в който да споделиш ИСТОРИЯТА си. А не само да споделяте проблемите си.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e2a71d5794
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И аз така се чувствам в момента.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker