Какво съм направила...? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво съм направила...?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 4203 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 13 години. Искам да ви помоля за съвет! Не мога да разбера защо всички странят от мен. Винаги съм била ЗУБЪРА на класа, защото съм изкарвала само 6, а дори учебник не съм отваряла. Сега съм в ново училище и пак се чувствам изолирана. Явно причината е в мен, но не мога да разбера каква е! Ще бъда благодарна, ако ме посъветвете нещо, защото ми омръзна да нямам приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 48d0d42682
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би просто си по-притеснителна от останалите.
Пък и днешната младеж е една... Ако не си се направил като чалга звезда с десет тона грим все едно не си човек... Поне с такова впечатление съм останала.

Моят съвет е да се опиташ да общуваш повече със съучениците си, но в никакъв случай не им подражавай. :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0426597cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Може би просто си изключително грозна.Или пък прекалено различна?

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a75f48255c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен си затворен характер като мен. Моя случай е по лош, по голям съм и съм момче. Старая се да съм сред хора, но е трудно. Но ти все пак си момиче и бъдещето е пред теб. Аз на 13 не знаех за какво живея. А до номер 2. Такова сравнение "грозна" не съществува. Казва се по точно вкус и това не е причина да нямаш приятели. При това положение един те харесва, а друг не. Ако до сега не си се адаптирала в основното учлилище и ти е трудно опитай след 8 ми клас. Старай се не се затваряй. Е аз съм вече студент и само това ми остана. Успех. :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e973d8cb6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Това че имаш хубави оценки не те прави зубър. Зубарите нямат хубави оценки,те все учат и нищо не запомнят от това което са учили затова пак го учат.Ако не вярваш потърси определение в интернет.Както и да е. Най - вероятно си по различна от останалите.

И аз на твоята възраст нямах приятелки. И изобщо не ме разбираха. Изглеждах им странна.Каква странна като бях дете като тях нито съм се заяждала нито нищо.Една пикла от моя клас "тарторката" на групичката от момичета все ме закачаше и ме скубеше (имах коса под кръста) и ме обиждаше. Накрая и разбих носа.Не станахме приятелки, но пък всички момчета искаха да са ми приятели.До гимназията само с момчета съм била.

Няма нищо лошо да си различна все ще намериш някой различен със свойте странности и ще си паснете.Само не се опитвай да им поддържаваш за да те харесат ако не те харесват каквато си каквото и да направиш няма да им промениш мнението. Ами това от мен и умната к*р*и колкото щеш свестните малко останаха.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b6a84fd3a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиченце, ти с всички ли искаш да си приятелка или си имаш предпочитание към някого?

Първото е и най-трудно и най-лесно-или си толкова готин човек, че всеки иска да те има за приятел,или просто с нищо не ги застрашаваш и на тях им е лесно да изпъкват на твоя "фон",ако пък си по-различна, огледай се и си намери този човек/момиче или момче,без значение/,който ти отговаря на твоите изисквания за приятел и тогава се опитай да го спечелиш - без интриги и др.такива изпълнения,човек няма нужда от много познати ,а от двама-трима верни приятели/чуй песничката на Георги Христов "Нямам нужда от много приятели...",може и да не си я чувала, че той не е нито рап,нито чалга изпълнител/,но исках да ти кажа за приятелството, то при вас обикновено се поражда на основата на някакъв интерес,напр.имаш страшен gsm! или "твоите" те водят на училище с някаква кола-трепач, или пускаш слух че си "наясно" с момчетата!!! ама на 100 процента някой ше прояви интерес към теб, но ти ТОВА ли търсиш?

Просто бъди каквато си и все нещо ще се случи...

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e2e40e0fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като си на 13 все нещо куца. И на теб ти куца и на връстниците ти и куца. На едни в една посока, на други в друга. Като бях на 13 и мен ме имаха за зубър а бях момче отдадено на спорта много повече отколкото на учебниците. Нервирали ме бяха до такава степен, че се наложи да раздам шамари. После познай какво-станах супер герой. хаха. Смешна история. Детската психика е странно нещо.

А за приятелите, ще ти кажа че аз съм на почти 26 вече и може да се каже че почти нямам приятели. Познавам толкова много хора, всички са мили, държат се добре. След пубертета нямам проблем с контактите, но никога не съм се доверявал на никой. В света на големите това се наричат "контакти" и "добри познати". Бъди внимателна, кого наричаш твой прител. А ако искаш просто "контакти", на тази възраст е важно да бъдеш просто по-отпусната и да не се притесняваш, когато говориш с другите "а, какво ли си мисли сега", "дали не казах нещо грешно". Просто бъди себе си. Но квото и да става не се отчайвай с времето всичко ще се оправ със сигурност.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b152d51f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей :) Когато бях на твоята възраст бях пълен аутсайдер, сега съм доста по-порастнало дете, но нещата не са се променили много от тогава :) Предполагам, че просто си по-различна от останалите. както вече са те посъветвали по-горе, изчакай да влезеш в средното след осми клас и там нещата вероятно ще се променят. Не си поставяй за цел да имаш много приятели, защото те се намират много трудно, достатъчен ти е един човек на когото да разчиташ, всичко останало са просто добри познати. не се притеснявай, проблемът не е в теб. просто изчакай да попреминат бушуващите хормони, твоите и на всички около теб и всичко ще бъде наред. :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f6c395d373
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чувала съм много от рода "Имам отл оценки,а учебник не съм отваряла" Е,сериозно,такива гении ли ражда България,колкото и да е само от слушане в клас не става всичко. Аз не ти вярвам,че "учебник не си отваряла" няма нищо лошо да кажеш,че учиш (може да е малко,но резултатно както при мен). Но проблема не е в това дали учиш или не сега...Вероятно в новото училище се чувстваш изолирана,защото и в старото е било така...подсъзнателно смяташ,че и сега ще си изолирвана. Щом не искаш да си сама отиди при някой ат класа и го заприказваш...това е начина-покажи на другите,че си като тях,ще видиш,че щи стане. Не чакай някой друг да дойде при теб :)
Сиво

 
  ...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 5734b81298
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж сега не си струва и аз бях така на12 години на 13 съм и сум от тея уж готините еи кво аз бях най умната в класа но сега имам 5 и 6 и не съм удовлетворена от себе си не се прави на тъпа и повярвай ми не си струва

 
  ... горе^
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 1decf76b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моето мнение е, че всеки си има определени хора с който се спогажда, събира. По глупавите си търсят на тяхното ниво за да не се чувстват още по-глупави. Един интелигентен човек в компанията на по-глуповати не му е особенно комфортно, и обратното. Да не ти пука в средното и висшото, особенно в висшото ще си намериш среда. А и още нещо коментари от сорта на номер 2 не им обръщай внимание, само като се види нивото на грамотност с което е написан е ясно че е доста под средното ниво на интелигентност! И да дава оценки без даже и снимка да е видял... после казват, че всички маже сме вили еднакви, е да ама аз не искам да се сравнявам с този индивид.

 
  ...

...
преди: 11 години, 2 месеца
hash: 27dad849ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Още от 4 клас някои деца ми викаха зубар. Отначалото се засягах, но след това просто спрях да им обръщам внимание. В 6 клас всичко се спря... не знам как...
Просто си намерих приятелки които учат като мен и ако някой обидеше едната другата я защитаваше.
Може би трябва да не се притесняваш толкова... Не бъди стеснителна :)
А за тези които те наричат зубар -да не ти пука и не им обръщай внимание! Високо вдигната глава и това е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker