Всички ме карат да се чувствам несигурна и се опитват да контролират приоритетите ми... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всички ме карат да се чувствам несигурна и се опитват да контролират приоритетите ми...
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3366 пъти
Хора, просто искам да умра... На 16 съм. Тренирам от една-две години, от май месец съм се заела единствено с бягане. Отборно спечелихме първо място преди един месец и сега не искам да повярвам, че нашите няма да ми позволят да бягам при тези температури. Аз познавам толкова много хора, за които времето и сезонът не представляват особен фактор при активния спорт навън. Освен това спортният двор е буквално на 20-тина метра от вкъщи. Отивам, загрявам, тичам, връщам се вкъщи на бегом, разтягам около 10 минути и скачам в банята... После пък стоя достатъчно облечена, та да не изстина.

Днес обаче майка ми има рожден ден. Беше й тежка годината. Толкова много планове имах и отправях молитви към Бога, та да се свърши с тоя лош късмет. Но всичко се сгромоляса върху мен! Просто като станах, казах: "Отивам да бягам!" А те с баща ми веднага ме нападнаха и почнаха да крякат, че било вредно и т.н. Обяснявам им, че знам как да се облека; накрая почнах да викам и аз и да плача... Баща ми удари по масата... пръстът му се поду адски, не дай си боже да е нещо по-лошо... На дясната ръка е. Провалих на майка ми рождения ден. Баба ми наля допълнително масло в огъня... Всичко, което повтаря, е: "Ще получиш диабет от викане; виж как съм вдигнала кръвната захар; дядо ти ще получи инсулт; на баща ти пръстът може да е счупен..." И почват да реват всички по телефона...

Не съзнават ли, че с подобни обвинения могат директно да ме пратят на бесилката? Обидих ли ги? Заплаших ли ги? Кълнах ли ги? Не! Защо така преувеличават... защо просто не ме пуснат да си правя тренировката. Преча ли им по някакъв начин?! Уча си достатъчно, пълна отличничка съм, всеки, който ме срещне, изтъква факта, че имам знания и интелект. И в такива моменти освен че ме заплашват и ме обвиняват, че ще стана двойкаджийка, ме пращат и "да ставам чистачка", да ходя в спортно училище, в ЛУДНИЦАТА и т.н. Какъв ужасен рожден ден!

Чувствам се супервиновна... нямам думи... В момента плача и се крия, че ако майка ми ме види да рева, ще ме заколи. Защо трябваше да става на рождения й ден? Всички ме карат да се чувствам несигурна и се опитват да контролират приоритетите ми... Ако нещо стане по моя вина, не знам къде ще се дяна! Идва ми да се хвърля под някой автобус... така всичко ще свърши за мен; но няма да го направя - защото те ще страдат. Толкова ги обичам, а.. Никой не ме разбира, а искат от мен толкова много! Страхувам се - проявявам лабилност, за която непрекъснато ме обвиняват, а сега може да направя някоя много опасна глупост... ;( Защото не за пръв път се случват подобни скандали... Не знам как да го предотвратя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: ed132b1fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За тренировките специално сядаш и обясняваш спокойно. Без да викаш и плачеш! Синът ми е на 13 тренира от 3 години и зимата си идва с тролея потен, аз имам една свекърва и тя в началото се опитваше да дава компетентни мнения, но той заяви, че иска да тренира и.... Но всичко става без нерви и истерии, обясни им, че за теб училището също е важно, че това, че ходиш на тренировки няма да повлияе на успеха ти.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: eaed56b97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм тренирал 7 години футбол. Започнах, когато бях на 10. Всичко, което съм правил през живота си съм го правил с много хъс. Ходил съм да тренирам при минусови температури-резултата е 3 бронхопневмонии. :) Питаш се дали съм футболист? Не, професията ми няма нищо общо с футбола. Когато доиде точката на вземане на решение мойто собствено решение беше-достатъчно. Влагаш толкова чувства в спорта а всъщото време говориш простотии за бесилки и тн. Надявам се, че се шегуваш.

Жалко, че родителите ти не могат да разберът че за теб спорта е важен, макар да има риск да настинеш. Когато мен са ме спирали....ок, е сега ти навлекох неприятностите с ваште....аз винаги казвах "добре" а после си правех каквото си знам. Избягваш скандалите, а после ги поставяш пред свършен факт...с горда усмивка и думите "ето, нищо ми няма". А ако се издъниш казваш- "мамка им и вируси". :)))) Поздрави, от едно малко по-голямо хлапе. Ей, и слушай все пак родителите си! Чу ли?
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ff790662ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторката: Опитвала съм, ама успех никакъв.
Всъщност обмислям вече да се запиша професионално, я на баскет, я на волейбол... Ама на майка ми едни приятелки й наливат сега идеи - на спортни танци да съм ходела! Аз на танци?!? Смях в залата! Просто съм влюбена в активните спортове! Преди години играх с много приятна компания първия си волейбол мач, така в час по ФВС, обаче мина супер... Смях през цялото време!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6c885465ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, и мен са ме пращали да ставам санитарка в болницата. :Д Мен също никога не са ме спирали да спортувам,защото и аз много обичам спортаи не мога без него... Явно родителите ти са прекалено притеснителни...честно казано,като се замисля,майка ме е пускала на тренировка по плуване дори и в най-големите студове,готвихме се за републиканско и болни-пак ходим...излизаш ,едва ли не, след баня-с мокра глава и т.н в студа и се прибираш пеша...това е то,спорта иска жертви и вашите тр да са наясно,обясни им. Плюс това,съмнявам се да настинеш...по скоро ще бъдеш калена,което е много хубаво...говори с вашите и им кажи всичко това,то бива бива да се притесняват,но да не прекаляват :) Помоли ги за малко повече свобода :)
Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker