Защо става така? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо става така?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 2897 пъти
Здравейте!
Аз съм на 13 години и се казвам Иван ( знам, че сам малко малък за този сайт но няма къде другаде да питам )
Та.... От 3-4 месеца с майка ми и главно баща ми само се караме, но това не е ей така да си спорим ами то е през 5 минути вече е нетърпимо само заплахи виканици караници спорове докато прочета една страница в учебника стават около 1-2 спора вече се чувствам като играчка на която си изливат всичките "мъки"... На няколко пъти ми е идвало да се хвърля през прозореца :@ ....

А вече и приятелите ми не искат да идват на гости защото примерно докато си пишем някое домашно (тоест ние си пишем домашните и играем на компютъра и после се сабираме и излизаме) и той влиза и почва да вика да прави забележки (изобщо не му пука че имам приятел в къщи и ме злепоставя :@ ) та днеска вече е толкова зле че не знам .... Прибирам се от училище ( нямахме руски ) веднага ми викат защо съм избягал от час .... Докато ги обедя, че съм нямал руски стана 3 следобед направо отидох да уча и пак по 1 време влиза да ми се кара че само съм се правел че уча изобщо неми пукало и бля бля бля .... Това преди го нямаше ( тоест не беше постоянно ... ) преди 5ти клас изобщо нямаше дори и забележки, а сега е нетърпимо вече ме боли главата постоянно сигурно и съседите ме знаят :@

Просто идва ми да се самоубия какъв е смисала като майками настройва бащами срещу мене, а той понеже много лесно се пали и веднага 100 часа скандали вече почнах да си лягам в 9 часа зада избегна някой друг скандал просто втръснало ми е само викане заплахи заплахи заплахи викане каране :@ какво да направя как да ги "укротя" ... ?
Моля ви помогнете! ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 4a4af17700
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Харесва ти или не първо сигурно и ти имаш трески за дялане, не вярвам да си господин съвършенство. Но дори и родителите ти да са виновни - имаш нужда от тях. Учи, спортувай - подготвяй се за живота, един ден ще станеш голям и готов за самостоятелен живот образован и със своя работа, тогава сам ще избираш правилата на играта, сега се учи на търпение, защото живота не е приказка, а борба.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b66b1cba28
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вече съм го преминал тоя период, истърпи ощо 2 години и ще видиш че вече ще омекнат и няма да ти се карат толкова много, само ще ти се карат ако имаш слаба оценка

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1831d11597
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да, но за тях 5 е слаба оценка наистина нямам много 6тици но главно 5тици имам и 4рки неми се струват много ниски оценки ;(

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f08ad6d70b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, моето момче, нищо страшно няма. Обикновено родителите сме изнервени хора, заради много неща. Понякога сме несправедливи към децата си. След като пораснеш още малко, ще видиш, че твоите наистина ще поомекнат.
За оценките ти - да знаеш от мен, петоркаджиите после успяват най-много в живота. Обикновено надминават отличниците, когато станат възрастни хора. Питай баща си той какъв ученик е бил, да видим какво ще каже.

Гледай да учиш с мислене и разбиране, а не със зубрене и не се притеснявай за бележките. Старай се да слушаш родителите си - каквито и да са, те те обичат и ти мислят доброто. Казва ти го един татко на момиче, което е почти колкото теб.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 08c1a4b462
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   За съжаление и родителите не винаги са прави и не винаги виждат нещата по точния начин. Но за всяко нещо си има причина. Хората са изнервени от различни причини. Опитай се да поговориш спокойно с тях, без викове и крясъци. С времето нещата ще се поуспокоят.

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1bee1890ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Aз съм на 14.. и аз преди 1 година бях така постоянно викахме и се карахме за нещо с наще.. и на мен ми беше писнало и когато можех винаги се мъчех да избегна споровете, ама.. никога не успявах.. то да не кажеш една дума и те ти се хвърлят.. наистина родителите са много изнервени, но това не ги оправдава.. ние не сме ли ядосани, примерно като не ни достигне 1 точка за желаната оценка.. сега е по-различно, не се караме толкова често (колко толкова.. през ден.....) таа нз кво да ти кажа освем търпение и да се владееш :d :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 165446438e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кажи им, че искаш да те запишат да спортуваш нещо. Това винаги помага. Успех :-)
ХХ

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker