Унизена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Унизена
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3214 пъти
Здравейте! Бих желала да ми дадете съвет... Един мой съученик вече пета година подред ме.. тормози психически. Аз съм много чувствителна като натура и се засягам от неговите думи.. След 7-ми клас влязох в елитно училище и оттам се започна. Оказа се, че сме в един клас. Хубаво, ама.. той ми се подиграваше непрекъснато. Първо ме наричаше "мърша" , "вещица", "идиот" и други такива.. В последствие, сякаш защото порастваше, обидите станаха по-изискани.. Неща от рода на "и с очила да си, пак ще го видиш" (аз попринцип нося очила) или пък "не съм ти нито на ума, нито на килограмите". Винаги, когато ме е молил за домашна или нещо такова съм му помагала, но той продължава. Сега съм 12-ти клас, завършвам, а не бих искала да имам лоши спомени от класа си, само заради него. От друга страна говорих с него, говорих с класната ми и с кой ли още не.. Нищо не помогна! Моля ви, дайте ми съвет, че вече не издържам.. ;( ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: cf07ec9033
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нареди го и ти ве никой няма да тръгне да бие момиче. Просто бъди по-остроумна и му дай да се разбере. Ще спре веднага да се ебава с теб

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2b0063c72b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, спри да му помагаш за домашните и всякви други такива. Дистанцирай се от него, прави се, че не го чуваш или поне го затапи подобаващо, когато отново те засегне дълбоко. Не му оставай длъжна, той не е нищо повече от теб, даже напротив. Бъди силна и вярвай в себе си. Явно момчето страда от някакви комплекси, но какво да се прави, има всякакви индивиди. Не му позволявай да ти вгорчава живота, не му доставяй това удоволствие да те гледа как страдаш от обидите му. За него не знам, но в 12ти клас би трябвало вече да си достатъчно голяма и зряла, за да знаеш какво точно да му кажеш. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 777e16447d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Оф съществуват ли олигофрени като тоя?Защо му помагаш?Като е толкова отворен да се оправя сам.Тоя е 100% комплексар.Казвам ти.Или му дай най-накрая (баси това са 5 години на подигравки от някакъв мухльо) да се разбере или ще траеш още малко(не ти препоръчвам)докъто завършиш училище и не му виждаш простоватата мутра.Ти брат примерно нямаш ли да му обясни това, онова или пък кажи на баща си.Аз ако имах сестра и някакъв си маймуняк я тормози щях да му скърша някой кокал.Надявам се само заради тоя глупендер да не мислиш, че всички момяета са една стока.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 700ca7c6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съветвам те да не падаш на неговото ниво, просто се дръж хладно с него и когато имаш възможност го постави на място! Не позволявай да те засегне някой комплексар, който си няма друга работа, освен да тормози хората около него! Съвсем нормално е да ти е кофти заради поведението му, но в никакъв случай не му го показвай, защото очевидно му доставя удоволствие да гледа чуждата болка. Ами, това е моя съвет! Късмет! :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 97b4cb564b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката: В интерес на истината знам, че трябва да му се опълча. Опитвам се, но всеки път, когато той ме засегне и аз понеча да го поставя на място някакси си гълтам езика и не мога да кажа нищо. Паникьосвам се.. което не е никак добре...

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ca9fb12f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Знам че те е страх. но трябва да застанеш срещу страха си...кажи му че е идиот, и не искаш да ти говори и ако не престане му удари един шамар... защитавай се, ако трябва се бий... но не си трай, това е най лошото, да си траеш: личен опит

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f0d5f10dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Oф ааа миличка , аз имах същия проблем (само дето при мен , момчето беше влюбено в мен , и си показваше любовта като се държеше арогантно) просто НЕ ГО СЛУШАЙ , следващия път като ти каже нещо пак от сорта на "изисканите обиди " му отговори - сам ли го измисли или мама ти каза как да наричаш хората ? Постави го на мястото му , не може да се държи с теб като с роб - извинявай , но защо го търпиш ? Да не би да го харесваш ? Абсурдно е да му помагаш при условие че в междучасието те е нарекал "дебела " и нещо от сорта !

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 8aa210a09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти пък му го върни изискано че и той да има хубави спомени. :D ..в тоя живот никой не съжелявай щото тебе някой едва ли ще съжели...в живота важноту е да си квит с останалите ;)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e214625f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хм... този наистина трябва да е един от многото комплексирани идиоти обитаващи тая Земя. И със сигурност избива комплексите си на твой гръб. През времето прекарано заедно е намерил слабите ти места и сега удря точно там, знае че ще те боли - показваш го, и той продължава, за да сложи маска на своите, такива.

Мисля си... виждам няколко варианта.
Сигурна съм, че от думите му (особенно ако те характеризират... истината) те боли, но... опитай се да не го показваш. Изгради си един железен характер, и не позволявай на тъпизмите му да преминат през него.

Може и да го игнорираш. Когато ти говори - ти се занимавай с нещо друго... Или просто говори с някоя твоя приятелка и му покажи, че не го слушаш, че не е интересен по този начин.

Другото, което можеш да направиш е (не знам дали ще се получи) да го извикаш някъде, някога и да поговориш с него. За да се "заяжда" точно с теб - значи има причина. Или вижда, че си прекалено уязвима (и ще е добре да промениш това, или поне да създадеш такова впечатление), или някоя дъска му хлопа и трябва да си подбереш репликите си така, че да му я заковеш достатъчно добре. А може и да е бил влюбен в теб и твоето безразличие, да му е послужило като провокация за сегашното му държание.

И последното нещо... отвръщай и ти (с това... до никъде не се стига, но става за краен случай). Отвръщай му точно по същия начин, по който той говори на теб.
SFA

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7569d48404
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От личен опит знам, че да си мълчиш е лошо ! И аз имах преди време такъв случай. Бях 7 клас и един съученик се държеше така с мен ... Проблема му беше , че беше различен от другите - той си падаше по момчета и с тези обиди избиваше комплексите си по някакъв начин. Една вечер след училище тръгнах след него и ... бутнах го , но той се изплаши и избяга.. Бях сигурна, че ще направи така .. като знаех женските му маниери .. оттогава повече никога не съм имала проблеми с него .. дори сега когато ме види някъде ми се усмихва .. но аз винаги си спомням гадостите, които ми е правил ... Успех и на теб :}}

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 2e3dd7409d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   БОЖЕ бях с отворена уста от прочетеното от теб не защото историята ти е толкова шокираща, колкото от това, че се припокрива 99.9% с моята - ИЗЦЯЛО! В момента и аз съм 12 клас и имам проблем пак с момче и т.н удивително съвпадение!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: cb16db04fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Аз съм момиче на 15 и моят съвет е: Не бива да търпиш! Намерил е слабото ти място? Хубаво – тогава и ти намери неговото. Голям нос, уши, дебел, скелет на батерии, мазна коса, походка... Все трябва да има нещо, от което да се срамува, което се опитва да скрие... Никой не е съвършен, най - малко тоя нещастен комплексар! Наври му комплексите в очите. Затапи го така, че да иска да се скрие там, където слънце не огрява! Кажи си му го направо " Ти не си нищо повече от поредния затрепан комплексар, който не знае как да се държи с едно момиче! Ако си мислиш, че си много остоумен, нека ти кажа нещо: ти не си нищо повече от жалък! Задръстен нещастник!" Излей си гнева върху него с възможно най-богатия на псувни и обиди речник! Заври го право от там, от където е излязъл! И просто му е*и майката!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7dd1d62dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторката: ами.. към номер 3 - честно казано, нашите са разведени и баща ми не живее с нас, а брат ми е прекалено малък за да направи такова нешо. От друга страна не мисля, че боя би помогнал за да го накарам да спре.

Този уикенд имахме събиране на класа, на което беше и той. И понеже сме 12-ти клас, решихме да си кажем кой с какво ще запомни другите от класа и ги почнахме един по един. Когато стигнахме до него всички казваха колко положително се е променил, как вече е част от класа и едва ли не колко е свестен.

Когато обаче се стигна до мен, бях заклеймена като странна, лицемерка, клюкарка и "ти не си от този клас!". Накрая на вечерта, когато реших вече да си ходя, той сякаш за да ми стан по-гадно ми каза: "Пожелавам ти някой път и ти да се почувстваш част от този клас, както сега се чувствам аз" Идеше ми да го напсувам като за световно, но всички ме гледаха интересно и не се осмелих, а само се усмихнах. Бих накарала гаджето ми да го набие, ама според мен това няма да го накара да спре...

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: e9ba19c176
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако те обиди пак или коментира нещо за теб чрез обида му кажи не приемам коментари от тъпи комплексари .... постави го на мястото му а ако продължава удари го веднъж а ако той ти посегне кажи му само с момичета можеш да се биеш налии...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker