Само знам, че искам да си го върна, защото без него се чувствам непълноценна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Само знам, че искам да си го върна, защото без него се чувствам непълноценна
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3389 пъти
Моята история е много тъжна за мен.. И дори сега плача като я пиша. Преди два-три месеца си харесах едно момче, ама съвсем малко в началото. После неочаквано обаче той почна да ми звъни, да ме търси по 10 пъти на ден, да иска да излизаме. И малко по-малко аз започнах да се влюбвам. След известно време той призна чувствата си и тръгнахме. Всичко беше прекрасно в началото.. романтично, невероятно.. Той постоянно ми изпращаше смс-и с яко съдържание, изливаше си чувствата .. Аз не винаги отговарях и бях някак си по-студена, защото две момчета преди него ме нараниха много и ме беше страх. Но имах чувства.. Наистина много го бях заобичала.

В смс-ите ми пишеше и че ме обичал, но на мен ми се струваше странно да ме заобича за толкова кратко време.. После започнаха проблемите.. Той искаше да излиза с приятелите си и за мен нямаше проблем.. Обаче той остана с впечатлението, че за всичко съм му се сърдела.. И съм го задушавала.. А нито един път не съм казала "не, няма да излизаш с тях".. Имаше и още нещо, което го дразнеше в мен.. че не му вярвам.. Имаше нещо вярно в това, защото ме беше страх да вярвам на момчетата и той знаеше това добре.. но явно не му беше изгодно.. Един ден реших, че съм дотам и му казах Чао..

После обаче размислих, защото много ми липсваше.. Почнахме пак да говорим и да излизаме.. Но не беше същото.. почнахме отначало като той искаше да му свалям звезди едва ли не.. Казваше ми, че имал чувства, но ако не сме се разбирали нямало да се поколебае да ги пренебрегне и да ме зареже.. И тъкмо нещата започнаха да вървят по-добре и по-гладко и.. той намери друга.. Която го изслушвала, говорела с него по телефона по 2-3 часа, всеки ден му казвала, че го обича (да оставим настрана факта, че дори не ходят още.. обаче тя го обича..) .. И каза, че е приключил с мен, защото не му допадал характерът ми.. Обаче аз още го обичам и ужасно ми липсват миговете с него.. Полудявам при мисълта, че вместо за мен мисли за нея.. Дори тази вечер за да ми е още по-гадно си написа на скайпа нещо от сорта на това, че е луд по нея и би направил всичко за нея.. Не можах да го понеса.. Идваше ми да умра.. Отвърнах на удара с подобаващо послание.. С една приятелка го измислихме все едно е от момче, което ме харесва.. тя си смени ника и го написахме, а аз си го сложих на скайпа.. за да отвърна на удара.

Но въпроса ми е, че искам да си го върна, но не знам как.. Знам, че на момичето, с което е в момента не й се носи добра слава.. Знам, че била доста голяма курвичка (с извинение).. и че си въртяла момчетата както си поиска..

Не знам какво ще правя, само знам, че искам да си го върна, защото без него се чувствам непълноценна. Знам, че мога.. Но не знам как да го накарам той да ми е в краката.. искам и да страда за мен.. Дайте ми някакъв съвет, моля ви.. защото се побърквам вече.. Много го обичам, не мога да го дам на друга..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: eeb4a3d1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави се и ти на безразлична към него ако искаш да ти обръща внимание. Мъжете са такива, трябва да се държиш гадно с тях за да си им интересна, лазиш ли им в краката те тъпчат, това е. Накарай го да ревнува, хвани се и ти с някое друго момче и му демонстрирай близоста си с другия, нека вижда че той не е единствения за теб. Може пък да размисли. Успех мила.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: ebe634e318
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не мисля,че трябва да падаш до неговото ниво.Не знам... поне аз не бих. Ще намериш и други момчета,мисля че на него достатъчно болка ще му донесе факта,че това момиче му е изневерила.А щом казваш,че е леко момиче значи ще го заболи доста скоро.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1f661e45e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1 е права !!!!!!! Бих написала абсолютно същото трябва да си лоша, дръж се точно както той го прави, така ще събудиш тръпка и интерес иначе на момчето бързо му умръзва!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 608466398c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 е права ! Аз направих същото и имаше голям ефект!!!!!!!! Пробваи нищо не губиш

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6f2661901c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Правилно дръж се така с него както се държи и той и си намери друг за да го дразниш още повече. Тоя не е за теб - пада си по сладникави момиета или такива дето му пускат

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker