Търкане с гаджето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Търкане с гаджето
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 11073 пъти
Благодаря предварително за отделеното внимание. Въпросът ми е след колко време ставате по интимни с гаджето си, смисъл само до там - търкане и баране по интимните части през бельото примерно? Момиче на 16 съм (девствена) и не знам кога точно да позволя на гаджето си (18години), не искам да изглеждам лесна или ако правим такива работи да помисли, че бързам или че искам да правим секс.. И знам, че принципно си е индивидуално, но горе-долу кога вие позволявате...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: e6879aaeeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

1.   Кога да позволя? Глупости...
Просто идва един момент в който разбираш, че си готова, но мене ако ме питаш не ти е времето.
Според мене днешната младеж започва да води полов живот твърде рано.... спокойно-имате цял живот за това. Пък и като чета това което си написала.... не мисля, че си готова.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 6db6c4db18
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи, от колко време ходите? Ако не си готова да те отвори - НЕ го опипвай по интимните части, не се търкай в него. Така няма да изглеждаш лесна или че бързаш да го вкараш в леглото, а ще изглеждаш смешна в очите му, точно защото е видимо, че не си готова, а се опитваш да му дадеш фалшиви секс сигнали, и най-много отначало тези сигнали да му харесат, но после ще бързо ще му омръзне опипването без нищо повече от твоя страна... Така че, ако не си готова, няма смисъл да залъгваш момчето.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 94c6dc4011
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   С моят приятел пък след 2-рия месец започнахме с по-интимните нещица... Аз бях на 15 /към края им/, а той на 23. Изобщо не съжалявам. След 4-тия месец чак като се почувствах готова и секс правих за първи път с него. Както си прецениш, авторке. Когато си готова - тогава. Не съм чакала да мине определено време или нещо такова, просто се привличахме и физически. Скоро правя 17 и съм си със същия човек, така че... Сега дори ни е още по-хубаво и се сближихме все повече. Но ако го правиш заради него... по-добре недей. Изчакай да си напълно готова за това и тогава започвай. И не слушай номер 1 - направи го, когато се почувстваш готова, но преди това трябва да си сигурна какво правиш. Това, че аз правих секс за първи път 1 месец преди да направя 16г. не значи, че съм ''смешна'' или пък ''лека''. Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: c85d2f7e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Благодаря на номер 3. А към номер 1, не съм тръгнала да правя секс питам, щото честно да си кажа повечето момичета тва си го правят като нормално като се натискат просто не им прави впечатление, но аз не искам да бързам за тва питам горе-долу кога става, иначе не се чувствам притисната и не го правя заради него, а и на мен няма да ми е неприятно да ги правим тези неща, за които питах. Някъде 1-2-3 месеца или повече да изчакам, за да си изглеждам момиче на място.


- АВТОРКАТА

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 16f9a2f7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Относно коментара на номер 1. Светът в днешно време е доста широко скроен и повечето хора имат право на избор кога какво да правят. Вярно, че някои прекаляват с тази възможност, но това си е техен проблем. В миналото половия живот е започвал да се води доста рано така че..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker