Празен живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Празен живот
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1781 пъти
хай хора от доста време си мислих да се... сещате се да сложа край на всичко.
чувствам се празна отвътре нямам мечти нито цели
миналото ме измъчва не мога да забравя всички лоши моменти в живота ми зад усмивката няма никакви други чувства освен тъга тъпо ми е винаги си предствям себе си в един друг по добър живот но просто няма как това да се осъществи. Единствената ми най най най добра приятелка която е най обичания от мен човек само тя може да ме развесели споделяме си абсолютно всичко но това не ми помага споделяме почти едно и също минало но тя не се чувства така както аз просто реших да споделя за да видя има ли хора които са се чувствали така и се чувстват вие как се измъкнахте от тази ситуация на тъга

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: a0a5f40833
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мислиш се за бита карта, но не е така мен ме предаде най-добрият ми приятел със който се познаваме от много малки. И после постепенно ме зарязаха всичките ми други "приятели" и след всичките тия гадости разбрах, че няма такова нещо като най-добър приятел, а единственото нещо за което си заслужава да живееш, е единствено за себе си. :)

Reb

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d1be6b2777
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колкото и да е странно, като се отдадеш на нея. Факт е, че нещата се променят каквито и да са. Не ми отне ден, седмица, или месец. Немога и да твърдя, че като се сетя ми е съвсем безразлично. Притръпнал съм, живея за да експериментирам. Тепърва узнавам неща които ми помагат да разбера защо е така, и как да играя тази игра. Силно ме съмнява да има, човек който да не е мислил за самоубийство. По онова време много исках да срещна човек, който се е решил да го направи. Исках, и стана. Не беше както очаквах: просто я хванах и издърпах преди да дойде влака, но не проговорих. След това дойдоха у мен едни чувства на недоизпълнена задача. Мислех си: нали ще е до следващия път. Всички знаем, че самоубийството привлича внимание. Странно е също, че през живота си един самоубиец, е имал моменти, когато някой е застрашавал живота му. И пак се чудя: когато някой иска да те убие, искаш да живееш, когато никой не ти мисли злото искаш да умреш. Екпериментирай както искаш, това е твоя живот, твоята игра. И добре да живееш нешата се променят. Аз проумях, че в отказването по този начин няма смисъл. Ако имаш въпроси питай, ще се радвам да помогна.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d6a7ac1ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Що не си направиш живота интересен самичка? Спорт, креативна дейност (музика, рисуване, фотография, и така нататък), образование (със сигурност има нещо в света което ти е интересно) и др (ако трябва навлез в мистиката, психологията ).

Определено е проблем когато твоето лично щастие зависи от външен човек (дори да са родители и братя и сестри). Когато го осъзнаеш ще видиш, че може да ти е забавно и с други хора, не само с нея. Обикновено около 25% от познатите на един човек имат сходно мислене с него (или някога са имали) и може да общува с тях пълноценно.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 807e7a19f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Знам колко е трудно... защото най-близкият ми човек-братовчед ми, умря от Рак, когато най-много имах нужда от него... след това гаджето ми го блъсна камион и умря... те 2-мата бяха най-важните хора за мен. И аз си мислех да сложа край на живота си, носи казах:Защо да се наранявам? Така наранявам най-важният човек на света-Себе си. И сега вече имам 1 приятелка която каквото и да стане винаги е с мен през трудните моменти :)...

xXSweet BloodXx

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker