Общуването с момичета в тинейджърската възраст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Общуването с момичета в тинейджърската възраст
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 12268 пъти
Здравейте. Пише ви едно момче на 17год. Срамежлив съм и съм доста затворен. Тоест не общувам много с хора и не излизам вечер поради причината, че нямам приятели и не знам как и къде да ги намеря.

Имам проблем и с момичетата. Причината за всички тези неща са момичетата. НЕ ЗНАМ как да общувам с тях как да разговарям и за това страня просто не искам да се изложа, а където и да отида все има момичета и реших, че това трябва да се преодолее рано или късно. Реших да е сега.

Бих помолил момичетата, който посещават този форум да изкават някакво мнение. Проблема ми е в самото общуване притеснявам се как да заговоря едно момиче, което ми харесва и какви теми да подхвана.. идея си нямам. Нека момичетата и мъжете, (които имат опит) да ми обеснят някакси неща. Да ми кават по някакав начин да не се притеснявам, че няма нищо страшно, защото просто не знам как ще е карам.., а и съм с ниско самочувствие. Изглеждам добре, харесвам се :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5974c39b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момче, аз съм вече на 19 и съм като теб. Абсолютно същата история - по рано съм пускал и аз подобна тема за мене. И проблема е , че няма промяна. НЕ знам какво да правя. Но знаеш ли аз като бях на 17- ме беше срам да говоря за това, правих се че всичко е ОК. Ти си по напред- и си и на 17 пожелавам ти късмет. Трябва да намериш човек , който да ти помогне, който да е до теб не е трудно , но защо ли на нас е така ?

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 8c039fc803
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забрави, че е момиче, а пък ти - момче, гледай така все едно ти си човек, и говориш на друг човек

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: c41ccf5516
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Абе я споко. Още си на 17. И аз бях така едно време, но не се притеснявай. След няколко години всичко ще е точно, нещата си идват естествено.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 67799d1c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, аз съм момиче . Мога да ти дам няколко съвета как да се държиш с хората, за да имаш повече приятели и гадже!!! Първото което е небива да си стеснителен преодолей срама си и даваи напред предполагам че си в училище. Там 100% има хубави момичета. Имаш клас предполагам. Ами през междочасията заговори някого направи се на (пич) я тяхните очи, защото само това ще те направи як (100%) не преовеличаваи със самочувствието но бъди по отворен така ще спечелиш нови добри приятели!!! И незабравяи усмихваи се постоянно, защото във всеки един момент някои може да се влюби в усмивката ти !!! ;)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5d99cbb94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Здравей. Аз съм момиче и мога да ти дам съвет, но основното винаги е от теб :-) Първо няма от какво да се притесняваш-това, че се харесваш, е много важна стъпка-погледни от друга гледна точка- една мацка-колкото и да е готина, винаги и абсолютно винаги смята, че нещо не й е наред-едните си мислят, че са дебели, другите-че косата им ще се развали от влагата, трети, че цветът на обувките им не отива на лака...а ти си там и наблюдаваш- наблюдавай и ще видиш, че съвършенни хора няма, просто защото всеки по един или друг начин е комплексиран.

А сега за темите на разговор...та ти като наблюдаваш ще забележиш как правят другите-вярно на 17 няма какво да видиш друго освен просташки свалки, но трябва да се стремиш към това как го правят батковците и ще ти направи впечатление, че те имат успех единствено и само защото не си дават много зор, както се казва-номерът е следният-ако не е тая ще е друга има ги хиляди и всичките са еднакви-това разбира се съвсем не е така-всеки е различен и мъжете, и жените, но това им помага съзнателно да премахнат тази стена, която и ти се поставяш при общуването си с момичетата.

И веднъж като се усети девойката, че момчето срещу нея не се впечатлява, се започва-запомни, че всички жени имаме един огромен недостатък-искаме всички да ни харесват и да ни тичат след дупето и който не го прави-ние тръгваме след неговото-това е ключът. Ако ти е трудно да започнеш разговора, замисли се само за 2 секунди-мацката най-вероятно също се притеснява-белезите са, че си опъва косата, гледа си ноктите, пие си от чашата твърде често...тя също има комплекси и също е адски неуверена, но го прикрива-веднъж като осъзнаеш това нямаш спирка.

Темите? Ако си в училище-"Ох, мн беше тъп тоя урок, нищо не разбрах!"(И тук започваш, ако тя каже само едно изстрадало Да) "Имах чувството, че никога няма да свърши- не знам дали и ти си така, но нищо не разбирам по история (да кажем ако е била тя). Хората винаги са склонни да обсъждат негативните неща и да се оплакват от тях.

Ако в дискотека музиката е хубава, и отидеш при момичето и кажеш "Мн хубава музика. Харесва ли ти?" Отговорът ще е едносричен-да, нооооо ако е тъпо и кажеш "Оф мн е зле тоя каква е тази помия!" ще има продължение-"Да бе, много е зле наистина" и тук можеш да поостанеш и да заговориш за друго-"Позната си ми-не си ли от еди-къде си..." "Аз съм еди-кой си..." и т.н.

Има милиони теми и милиони начини. важното е тя ако започне да говори-остави я. В никакъв случай не я прекъсвай и в ниакъв случай не казвай повече от 3 изречения, без да направиш пауза, за да може тя ако иска да каже нещо. Дори да мълчи-пак не бързай да започнеш просто изчакай и виж каква и е реакцията, усмихни се, поеми си въздух и ако има какво започни пак. Ако те отреже-има и други-няма какво да се притесняваш. Успех :-)
ХХ

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5d9b82cf5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Изключително съм благодарен на номер 5 . Ако може да чуя и др мнения .

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: bc5a58ddbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,Аз съм също като теб само дето съм момиче. На 17 съм и много ми е трудно да общувам с момчета...понякога разговорите се получават,но в повечето случаи незнам какво да кажа много е кофти...:(

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5d9b82cf5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ами ако искаш остави някакав имейл или скайп ей така просто да си попишем малко , моеже да си споделим някой работи за момчетата и момичетата. :D

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 2195005838
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И аз съм така като теб на 17 съм почти същата работа е ако искаш пиши ми на скайп fc_cska4400 :(

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: be6a56f8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами всичко идва от това, че си эатворен. Намери си приятели и то не само от интернет. Важен е фиэическият контакт. И като ги намериш - а хора навсякъде, почваш да се учиш от тях.

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5d9b82cf5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И как , къде да ги намеря

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 94bb17b86c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Да .. мен ък винаги са ме привличали такива индивиди странни, особняци даже. Не знам защо си решил да се променяш, за всеки влак си има пътници!
Все пак, щом ще си готин и разговорлив.. никой глупав съвет няма да помогне.И ти знаеш, че трябва да се отпуснеш, обаче на приказки е много лесно. Или всяка сутрин трябва да вкарваш някакъв концентрат с риск да се превърнеш в алкохолик, или просто да отидеш на психоаналитик, за да ти помогне да се почувстваш готин , такъв какъвто си и промяната идва сама ..
Лично аз си падам по мрчни типове, които все гледат лошо и все са сърдити на света, но предполагам ,че една усмивка би скъсила дистанцията с повечето хора :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d240956001
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз съм от тези "особняци". И някои неща дето казва номер 13 е много прав/а . А за мене, иначе имам чувство за хумор, но много трудно се отпускам и трудно заговарям. Искам да промена тези неща в мен , но немога все нещо ми пречи. Трябва да изчистя тези свои комплекси. Дори веднъж излязох на дискотека с едни, пийнах няколко бири, но ефект никакъв. Проблема си е в самия човек.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 812ccaf553
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   13: само внимавай, "чистейки" тези комплекси ,да не изгубиш себе си! Не може всички да са отпуснати и разговорливи, всеки с особеностите си..

При мен проблема е точно обратен, много плямпам, много голям кръг от познати и накрая - нищо. Истинските ми приятели се броят на пръстите на едната ми ръка, другите контакти само ме изморяват и изхабяват. И предишният ми приятел (единственият) беше толкова тих и свит тип и всичко беше супер.Има баланс в природата, не го разваляй с опити да си нещо, което не си :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5d9b82cf5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И аз съм така

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 5fbf0833c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Здравейте аз съм момче на 19 години и ми доста трудна да намеря обща тема за разговор с момичетата. Имам две много добри приятелки с, които до някъде намирам тема за разговор поне с едната. При другата когато я помитам нещо ми отговаря с кратък отговор а тя е доста отракана. Постоянно ми дава савет, че по този начин не се заговаря момиче, че момчето трябва да започне първи разговора. До някъде може да ви се стори странно но имам чувството, че с всеки отминал ден ставам непознат с нея. Отклоних се от темата но въпроса ми е дали можете да ми дадете някакви примери за теми на които да разговарям с което и да е момиче да и грабна вниманието!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5f8f972a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Помогнете и на мен. Аз също не мога да завържа разговор с момиче :(

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e7ef5a962b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Здравейте, на 17 години съм. Имам нужда от съвети относно момичетата. Нямам си никаква идея как да водя разговор с едно момиче. Правел съм опити по чат няколко, но те са се проваляли. На живо съм говорил с момичето, което харесвах, но още щом отидох при нея тя ме отряза. Стигна се до разговор все пак, но през цялото време тя изобщо не ме погледна, а по - скоро ми се смееше, но се опита да го прикрие.
В едно даскало сме и се опитвам да я игнорирам възможно най-добре. Тя в момента си има приятел, но мисля че са заедно, за да ми прави ми се подиграва. Попринцип съм доста спокоен и уверен, но става ли дума за момичета просто имам мозъчна паник атака и не знам как да постъпя. Благодарен съм за съвети!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: e7ef5a962b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Имам нужда да ми бъде подадено едно рамо:). Ще съм ви много благодарен! :) :) :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker