Ново училище! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ново училище!
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2002 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13. Родителите ми решиха да се премести от едно малко градче, което е тихо и спокойно... във София - най-оживения град. За сега не съм толкова притеснена все пак имам приятели и то доста от там но всички те са много далеч от мен и не са както в моя град да ида от вкъщи до тях за 5 минутки, а си е поне 30 минути със автобуси и разни там превозни средства. Също така и ще съм в ново училище. В моя град училищата са 2 и почти всички ме познават и аз ги познавам. И ми е толкова трудно да се разделя с милите ми приятели, съседи, познати :( Но и това някак ще стане, тревожа се обаче как да се впиша във новия клас. Аз съм самостоятелна и никой неможе да ми казва какво да правя, как да го правя, как да се държа, как да се обличам, каква музика да слушам. Аз съм си аз. Но се притеснявам че ако на никой не допадна и остана без приятели в класа. Ще съм 7-ми клас и след това трябва някъде да кандидатствам и трябва наново да преживявам същото, а и съм говорила с родителите си и те са твърдо решени че ще се местим...

Та въпроса ми към вас е дали ще успея да намеря приятели и как по точно да говоря с тях за да е изглеждам някак надута, защото не съм :)

Благодаря на всички, които обърнаха внимание на историята ми :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: eb588ebd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто бъди мила със всички. Запознай се със всички от класа ти: момичетата и момчетата. Ще разбереш кой от тях ще бъде твоята дружка или кой ще ти допадне. След около седмица, когато се опознала училището и градът се запознай със съседните класове. И от там много деца ще ти допаднат. Ще си помагате, ако трябва и така. Ще разбереш, къде ще искаш да учиш след 7-ми клас и ще видиш, кой ще иска също. Но задължително ти казвам, учи дете. Аз сега ще съм осми клас, и не съм разочарована изобщо, но не влязох в училището, в което исках, а толкова силно го желах. Учи и ще бъдеш доволна!
Успех и пиши после!
Ж 14

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 4130378b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не трябва да се притесняваш! Ясно е, че ще има хора с които няма да се спогодите, но пък ще има и такива в чието лице ще срещнеш разбиране и добри намерения. Не очаквай да си приятелка с всички, това се случва твърде рядко дори и на хора които не сменят училището си. Като за начало ще ти е трудно, но после лека полека ще започнеш да свикваш. Ако си готин човек не виждам причина да се притесняваш. А и между впрочем това че си себе си и не позволяваш на другите да ти налагат своите разбирания само може да ти помогне, такива хора биват уважавани. Между другото в кое училище отиваш? Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 72bf31e004
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Така е в София. За да изляза с приятели, дори тези, които са близа ми трябват 30-40 мин. път. Да не говорим ако трябва да се срещнем в другия край на града. За приятели не се притеснявай ако се опитваш да си намериш ще си намериш. Особено в осми клас, където никой не се познава

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 1db116b41c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей! Знам отлично как се чустваш. Аз също преди година се преместих в града, а преди живеех до него едно село. Преди да се преместим в града, нашите искаха да се изместя в друг клас и говориха с директора и стана. Никого не познавах там. Първоначално си говорех със старите приятелки, и поддържах с тях контакт. Но един ден реших, че в очите на другите изглежда, че не искам да говоря с тах и да завързвам нови контакти. И просто отидох и се представих, поразпитвах ги за класа и станах с всичките момичета приятелки. Вече трета година съм в този клас и се чуставм чудесно, нямам си врагове. Въпроса е да се държиш любезно и мило с всички и тогава ще разбереш кой ти желае доброто и кой не, а от там ще си намериш приятели. Просто бъди себе си! Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ff2ed599df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имал съм долу-горе същия проблем. Тази година ще си в нов клас, а до година ще кандидатстваш... Тази година ще се сприятелиш с тези хора от училището ти, в което ще учиш 1 година... а другата също ще се сприятелиш и така ще ти се образува приятелски кръг. Не се притеснявай, за това как ще те възприемат, от начало ще те гледат малко странно, но след това ще се сприятелиш.

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: aa92f4f18b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Бъди себе си :))))))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 85f1daebaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мила, знам, че е трудно да се преместиш в ново училище, но не се притеснявай. Просто бъди себе си! Намери хора, с които имате общи интереси. Например музика, хоби, дрехи и много други теми, за които можете да си говорите. Ако си мила с тях, те ще ти отвърнат със същото. Горе главата и УСПЕХ!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 43accf7869
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз бях така :) само, че 6 клас. Една дълга мачителна година, и аз мислех като теб;* Но една седмица бяха ангелчета, а после

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker