Hяколко неща които ме притесняват - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Hяколко неща които ме притесняват
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 2073 пъти
Здравейте! Пише ви момиче на 16. Имам си приятел от 7 месеца с който все още не сме правили секс. Той е прекрасен държи се страхотно с мен и ме обича истински. И до тук с приказката. Ето ги и проблемите.
-1. Щастлива съм че имам гадже но момичетата на моята възраст си имат най-добри приятели и приятелки с който излизат и си прекарват времето страхотно. Моя приятел си има доста такива и постоянно излиза с тях не ме взима но и на мен няма да ми е интересно. Той не знае че аз нямам и никога съм нямала приятели а и той ми е първото гадже. Когато го няма при мен ми казва-Излез виж се с приятелите ти-а аз отговарям -Да ще изляза-когато му го казвам знам че цял ден ще си остана в къщи или ще отида на басейн сама. Аз съм тиха не обичам да говоря. До миналата година всичките ми съученици ми се подиграваха с външния вид. Казваха ми че съм грозна анорексия че съм прекалено слаба а това не е вярно. Аз не съм много слаба. Но от години подигравки аз спрях да говоря с съучениците си и седнах до едно момиче на което много благодаря. Тя ме защитаваше и подигравките спряха. А аз се превърнах в един обикновен "зубър"на когото никого не обръща внимание.
-проблем №2-еми не съм анорексия ама не пълнея това е факт. Иначе не е като да не ям. Аз съм 1. 65 и съм 40-41кг.
-проблем №3-попринцип си падам от малко по-нервните. Повечко се притеснявам и получавам нещо като нервно стомашно разтройство преди среща с приятеля ми. Не искам да се храня а ако ям на сила повръщам.
Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет за приятелите напълняването и най-вече за това нервно разтройство защото наистина ми пречи а обичам приятеля си много!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: ae99ced5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление не мога да ти дам съвет за всичко от изброените, но за начало се поуспукои духа с малко онлайн йога уроци (наистина помага). За напълняването една моя съученичка ядеше всеки ден за закуска по 1 банан и два сандвича иии мноого чипс пред телевизора, но не се притеснявай, защото така е по-добре отколкото да ти се лепи :)!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 21c0861df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много момичета с по деликатна физика са като теб- притеснителни, с нервен стомах. Аз ще те посъветвам едно единствено нещо. Започни да спортуваш. Харесай си някой спорт, ако не искаш спорт, тръгни на фитнес, но бъди редовна, упорита. Първо така ще тренираш тялото си, второ ще напълнееш, защото от фитнеса апетита се увеличава. Дори и да няма с кого да ходиш, нищо, отивай сама, нямаш нужда от компания, а и там може да се запознаеш с други момичета. Не се заблуждавай, че там ходят само мадами с отлични тела и това да те спре. На фитнес ходят всякакви хора, дори повечето са с проблеми в теглото. Ще видиш, че само за два месеца, ще си по стабилна и като физика и като психика. Желая ти успех. Радвай се на младостта си.
Ж36

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: e89e74f7e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбирам те много добре, дори не знаех че има такива като мен. И мен ме бяха тормозили в училище, защото съм много затворена и срамежлива. Сега съм още по-затворена и не излизам почти, това лято само 1-2 пъти и то сама. Разбирам те наистина, много е гадно и на мен много ми тежи. Жалко че не можем да се запознаем. Не можеш ли да излизаш с приятелите на приятеля ти? Поне временно за да свикнеш да общуваш и да се бориш със срама и нервността. Знам че сигурно ще ти е трудно.. на мен би ми било, но няма как да се оправиш без да опиташ. Мен ми е интересно как си се запознала с приятелят ти? Ако може кажи :)
момиче17

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 5137d101ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила колкото и да не ти се вярва си анорексичка, важно е да започнеш да приемаш повече калории на ден. Имаш доста проблеми със стомаха и нервите, но всичко ти е в главата. Трябва да започнеш да посешаваш психолог не е срамно, там ще споделяш, говориш и разрешаваш проблемите си и за приятелите. Дано да ме послушаш и да опиташ, така ще си наистина много по-щастлива и позитивна, вярвай ми.

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: dbfd27e9fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   хей горе главата за теглото не се пали толкова аз сега съм 166 и 48 кг преди 6 месеца бях колкото теб а ям наистина много препоръчвам ти да спортуваш и след това да ядеш стабилно това ми помогна но сега съм госта добре не се чуствам дебела даже съм си идеална късмет а и за другите проблеми остаяви нвщата да се случат носи се по течението и горе главата
М на 13

 
  ...


...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: ac1b6f6f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Съвет към който много хора (невежи) може да са негативно настроени, купи си да пиеш протеин. Правиш го на шейк 1-2 дози, има мерителна лъжица в кутията. Може да си вземеш суроватка на Pure Whey или телешки на Carnivor. Може да ти помогне да качиш някой друг килограм, а и е вкусно ако го направиш с лед и мляко в пасатор. Няма никакви "странични ефекти" и няма как да ти навреди. От личен опит ти казвам.
Pr0cK

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: aeea32dee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами защо не излезеш с това момиче, с което седиш в училище? Помоли я искрено.. Почерпи я нещо.. Отидете на плаж, на кино, в зоопарка... Прекарайте се хубаво и се излизайте по-често. Ще видиш как може би дори ще станете най-добри приятелки.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: bdf497c0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   от авторката-избрах си спорт леката атлетика а и идеята за йогата ми харесва. До №3 с приятеля ми се запознахме чрез братовчед ми един път му бях отишла на гости а той беше там-те са приятели. До №6 не мога ли да заменя протеиновите добавки с някоя здравословна храна която съдържа протеин. До №7 тя виняги ми отказва твърди че с приятеля си имат само няколко часа да се видят защото тяхните после я карали да се прибира у тях и да учи.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 29de55d2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Браво за спорта! Ама бъди сериозна и не се отказвай! Йогата е перфектно занимание, калява и физиката и психиката! Струваш ми се напълно нормално момиче, умно и приятно, не ги слушай, че си анорексичка, анорексичките не търсят помощ, не искат да имат гаджета.. ти не си такава. Пиши как вървят нещата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 29de55d2dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 4, айде по спокойно с кардиналните заключения и психологичните съвети.

 
  ...

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ac1b6f6f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Протеина можеш да го замениш с млечни изделия и месо, но аз лично съм доволен от протеиновите шейкове. Хапвам си здраво, но веднага след спорт е добре да изпиеш 1 протеинов шейк, защото след тренировка мускулите се нуждаят от храна да се възстановят, а така се усвоява най бързо и ефективно. Но, не е задължително, можеш просто да си хапваш често и ефекта е горе долу същия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker