Искам да променя животът си ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да променя животът си !
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2241 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 15 години от малък град с доста въпроси на които не мога да си отговоря и се надявам вие да ме посъветвате какво да правя с животът си. На кратко имам доста сериозен проблем със социалният си живот. Ако трябва да бъда честна нямам почти никакъв социален живот особено лятото - нямам приятели. В начало си мислех : За какво са ми? Всички са предатели и лицемери! и още куп неща с които се самозалъгвах, само и само да не приема истината, че съм сама и че се нуждая от хора, с които да разговарям, да излизам и да се забавлявам. От този момент разбрах, че трябва да направя нещо по въпроса и първата крачка (поне според мен) беше преди другите да ме харесат, аз да се харесвам ( признавам си, с доста ниско самочувствие съм, което се дължеше на факта че още от малка никой не ме предпочиташе и харесваше, дори собственото ми семейство, а какво оставаше за приятели... )та както и да е... мисълта ми е хванах се в ръце и почнах да ходя на фитнес и постигнах до момента доста добри резултати, защото имах някое друго излишно килце, което още повече сриваше и малкото ми самочувствие. Все още има какво да се желае и заради това и не съм спряла да тренирам, но след като постигна желаните резултати тогава какво? Как да накарам хората да ме харесат? И как да си намеря приятели с които да излизам и през лятната ваканция? След като разказах моят проблем и въпросите които ме мъчат искрено се надявам да ми помогнете, дайте ми съвет. Искам да променя животът си!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: b43728bc55
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На първо време, научи се да пишеш грамотно =. = На 15 години да не знаеш къде е пълен или кратък член и т. н. просто не върви

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c1da2f817b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здраси, аз съм момиче на 14 и историята ти ми е до болка позната. Та искам да ти кажа нещо, но това не значи да се отказвашхубаво е да се грижиш за здравето си. Значи като по -малка бях доста пълна, но по едно време се взех в ръце записах се на танци започнах да се храня здравословно и, въпреки че го правех повече за здраве, постигнах добро тегло. И понеже винаги съм си мислела че нямам приятели заради теглото, но промени ли се нещо НЕ пак нямам приятели говоря за истински иначе ако е просто така пълно ама истински.... никога не съм имала, а това ми е най-голямата мечта. Даже сега се отчаях и пак започнах дв пълнея, за което много съжалявам. Такаче продължавай, но ако искаш истински приятели зная че те ще са ти такива независимо от вида ти. Пожелавам ти успех и дано някога намерим истински приятели.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c1da2f817b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здраси, аз съм момиче на 14 и историята ти ми е до болка позната. Та искам да ти кажа нещо, но това не значи да се отказвашхубаво е да се грижиш за здравето си. Значи като по -малка бях доста пълна, но по едно време се взех в ръце записах се на танци започнах да се храня здравословно и, въпреки че го правех повече за здраве, постигнах добро тегло. И понеже винаги съм си мислела че нямам приятели заради теглото, но промени ли се нещо НЕ пак нямам приятели говоря за истински иначе ако е просто така пълно ама истински.... никога не съм имала, а това ми е най-голямата мечта. Даже сега се отчаях и пак започнах дв пълнея, за което много съжалявам. Такаче продължавай, но ако искаш истински приятели зная че те ще са ти такива независимо от вида ти. Пожелавам ти успех и дано някога намерим истински приятели.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: df60e4bbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Бих ти казал едно огромно ЕВАЛА! Имаш силен дух, ще получиш всичко желано стига да имаш и силна вяра ;) Така се прави!

А междудругото историята е трогателна наистина.. Гадно ми е за теб, но ще видиш, че ще се оправиш! Като влезеш във форма момчета ще идват при теб ( за момичета не знам защото са малко смахнати и ако ги минеш по красота особенно в СЕЛАТА много хейтват ;д ама да ти не пука ;) ) Успех ти желая и Keep the faith! Вдигай самочувствието, защото ще ти трябва! И все пак глей да не прекалиш с него!

Момче на 16г

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 62b750b8a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   отказа ме да ти прочета историята само със заглавието и забелязах че правиш тази грешка навсякъде. Ето да ти обясня защото се набива на очи-искам да променя-кого-него-значи искам да променя животА си... вземи да го запомниш

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d82da9378c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се мъчи да се харесаш на всички и да си в центъра на вниманието, просто си живей живота ден за ден. Нещата ще се подредят от самосебеси, просто им трябва малко време. Виждал съм на какво са способни и по-малки от теб момичета, за да получат вниманието и одобрението на техни приятели и връстници. Бедна ти е фантазията какво са склонни да правят. Ако искаш евтина популярност има тийнчатове, за един ден можеш да станеш звезда, ако ще да си най-грозната и най-тъпата. Ще имаш стотици ухажори- лигльовци, педофили и сериозни момчета, но мисля че ти си интелигентно момиче и ще разбереш, че зад маската на популярността се крият комплексирани момичета. Самозалъгват се и живеят в измислен свят от лъжи и суета. Недей да приличаш на тях. Всики човек е уникален сам по себе си и не е нужно да се прави на маймуна, за да се хареса на околните. Това, че си започнала да ходиш на фитнес е похвално, но недей да прекаляваш с тренировките и не се вторачвай толкова много във външния си вид. Не ти трябват много приятели, един двама са напълно достатъчни.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e158c7a93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Излизай по-често и не показвай на другите, че си несигурна в себе си. Върви с високо вдигната глава, продължавай да тренираш и най-важното: харесай се, тогава, когато сама повярваш ва себе си и другите ще повярват в теб.
В малките селца децата не са много, така че ако излизаш по-често ще попаднеш на някй, който ще ти допадне.
Колкото до истинските приятели, и аз не съм ги открила още (с малки изключения), но съм сигурна, че ще се справиш и ще ги намериш. Първата крачка към успеха е да повярваш в себе се!!! Успех!


Момиче 14г.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 42c1701baf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Момче на 19 ;) не можеш да НАКАРАШ никой да те хареса!!! Просто бъди себе си, започни повече социални дейности, фитнеса е едно перфектно начало. Общувай с хората и търси подобни на тебе. Не очаквай социалните групи в които се целиш да ти обърнат внимание. Ще ти обърнат внимание подобните на тебе. Не трябва да искаш да си с хора с които нямаш нищо общо... тренирай, може някой с романтично мислене да не се съгласи много с мене, ама хубаво момиче не остава без внимание ;)

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 13eba4d14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   "признавам си, с доста ниско самочувствие съм, което се дължеше на факта че още от малка никой не ме предпочиташе и харесваше, дори собственото ми семейство, а какво оставаше за приятели... " - може би всичко е в главата ти-как може семейството ти да те отхвърля? !

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 12e9ed8a0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката до №9 : Повярвай ми въобще не е в главата ми , предпочитам да не навлизам в подробности , но много пъти са доказвали че не ги е грижа .

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: aef471a646
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Момче на 25г. Бъди усмихната и весела, но не прекалено та да изглежда че си лигава и т. н. Хората харесват усмихнатите личности. Ти ако си подтисната и депресирана и трудно допускаш някого до себе си няма как стане номера. Това е закона на привличането няма как с отрицателна енергия да привлечеш положителна :). Бъди по уверена в себе си и със самочувствие в рамките на нормалното. Просто забрави че хората мислят нещо за теб дали било то лошо или добро, хората винаги мислят неща за други хора просто е неизбежно. Просто се радвай на живота. Не мисли негативно, негативното мислене привлича негативни случки и събития. (от личен опит го знам).
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker