Най-голямата дилема досега в живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-голямата дилема досега в живота ми
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3579 пъти
Здравейте на всички аз съм момиче на 17 години и искам да ви разкажа за моята история на кратичко. Това лято бях в Слънчев бряг на бачкане и на почивка, там ми се падна да живея с едно момче с което супер мн си паснахме и бяхме цяло лято заедно в една квартира имали сме големи преживявания. Такава връзка като тази никога съм нямала ..както и да е аз имам голям опит с мъжете и винаги знам как да ги накарам да се влюбят в мен както направих и този път.

Сезона свърши и всеки от нас двамата си замина по градовете. Още от самото начало се бях настроила психически, че не трябва да се впускам в тази връзка, защото после много щях да страдам-както и стана аз мога без него, но той не толкова . Пишем си редовно в skype и всеки път ми казва и показва колко много му липсвам и постоянно прави някви планове да се видим, а аз се правя на недостъпна и си измислям постоянно някакви оправдания, че не мога и всичко това, защото няма смисъл от тази връзка, ние сме от различни градове, а ако знаете колко искам да го видя и аз да си се гушкаме и да си говорим, да се отпусна :(

Аз съм от малък и мн мн скучен град -тук е ад бе хора сичко живо се е изнесло от тук, хората са гадни всеки те гледа на криво и още хиляда хиляди недостатъци. Мислех си по някакъв начин да емигрирам и да отивам при бащата в чужбина, нищо че съм 11 клас- ше се напрая на самостоятелно обучение .. и така казах за намеренията си на тате и той се съгласи каза ми, че вече е почнал да ми търси работа там. В същия момент си помислих-Боже това ли искам наистина ,това ли ще ме направи щастлива?

Отговора е да, но от една страна от другата страна нещо ме задържа тук и това е моя принц от пясъците-хора не ми стиска да направя такава голяма крачка и мамка му той има малко или много място в моето сърчице, той е моето сърчице как да го оставя тук не знам.. супер мн съм объркана нз изобщо дали някой ще ме разбере, но в интерес на истината не ми и пука мисля, че квото е писано тва ще стане ....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 393f029f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е "квото е писано тва ще стане", защото с решенията си градим своята съдба. Решението е доста трудно. Дилемата е - дали да заминеш и да се реализираш, което ти е почти сигурно или да се отдадеш на любовта, в което не е сигурно нищо. И както виждам се страхуваш да го оставиш и в същото време да си с него. Аз или който и да е, неможем да ти дадем отговора. Седни и си помисли добре. Решението си е твое - съдбата ти си я определчш.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: fa7af15888
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момчето на колко е години.. Защо не направите и двамата компромис ? Лошо е по този начин да се мъчите и двамата. Разберете се и двамата - трябва да я карате някъде. Казваш, че искаш да отидеш в чужбина да работиш- ако има възможност , защо не направиш опит да закараш и приятеля си - и той да е при теб и да работи. Вярно , че по този начин се сменят ролите , но ако има нещо между вас трябва да го опитате. Само по този начин ще разберете - дали имате бъдеще. Аз ако бях на мястото на момчето трудно бих взел решение, но както се казва "няма невъзможни неща".

Самотата(аз все още не съм изживял любовта) е лошо нещо и да страдаш по някого , който е далеч е още по гадно. Вижте се , разговаряйте и вземете важно решение . Пожалавам ви късмет.

Само би ли казала - колко километра е разликата в градовете тук в България. Ако не сте толкова далече може да се виждате и тука. ?


Един на 19

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 45c40d2da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Извини ме, номер едно.. даде й смешен съвет .. как може да разсъждаваш, че в чужбина непременно има сигурна реализация ... Какво си мислиш, че там плаче някой с глас за нас необразованитр българи ли ... с незавършено средно образование какво мислиш, че я чака ... да гледа чужди деца, да мие гъзовете с извинение на нечий чужди баби ... ами извинете ме, но аз съм на 21 години, здраве и живот догодина завършвам висшето си образование и нито за секунда не съжалих, че не съм заминала при роднини в чужбина... Голямата чужбина, нема що ...
Обръщам се към авторката.. Миличка, позволявам си да те цитирам :

"..както и да е аз имам голям опит с мъжете и винаги знам как да ги накарам да се влюбят в мен както направих и този път." - твърде несериозно изказване си направила,личното ми мнение, е че нямаш нужда от съвети.. Продължавай в същият дух, аз ще стискам палци по-малко млади хора в България да мислят като теб :)
Петя

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b88aeeb48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Продължавай в същият дух, аз ще стискам палци по-малко млади хора в България да мислят като теб - Това като ирония ли да го приемам ?

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 45c40d2da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чуста подигравка, пак съм Петя :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b88aeeb48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да ти го набухаме целия сайт в устичката ти тогава :D

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: e73d23de38
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Миличка, по-добре не карай момчето да страда. Ти не го заслужаваш, тръгни за където искаш, но не го наранявай.
Цитирам:..............както и да е аз имам голям опит с мъжете и винаги знам как да ги накарам да се влюбят в мен както направих и този път................
...........аз мога без него, но той не толкова ..................
Това е ,трябва да има и такива като теб едва на 17 год.Защото щеше да е много скучно.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1938d08b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Mислиш че си опитна-да, можеби си опитна ама с мъжете само,а не с живота и трудностите на живото ще ги опиташ,още си много млада,живота е пред теб,чужбината не бяга,по добре си заварши учението тогава мисли за чужбина.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 1938d08b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Hомер--6-срам и позорси за сайта по добре се скрий някаде дане те видят.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: dfdf6f951a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами за мен образованието е по-важно от някакво си момче. Отиди в чужбина, но муго кажи така, че да не го нараниш и си говорете по скайпа. Ще станете приятели, но няма да имате връзка. Ти ще си намериш някой друг и той ще си намери друга

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker