При всяка трудност мисля за самоубийство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

При всяка трудност мисля за самоубийство
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3964 пъти
Здравейте,аз съм момиче ис съм почти на 14 години. Моят проблем е че при всяка трудност мисля за самоубийство. Най-вече това се случва когато получа някоя слаба оценка, като 2 по математика, скарам с някоя приятелка или семейството ми ме изкарва извън нерви и много други причини. Та въпросът ми е как мога да не мисля за подоно нещо като самоубийството!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: aff96a1bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мила моя, трябва да се научиш да се справяш с проблемите, да ги решаваш.. да ги избегнеш дори, но никога не се задълбочавай, чак толкова много!
За самоубийство може да си помислиш, едва когато умре някой важен за теб човек, но дори тогава трябва да продължиш да живееш заради него!
(аз лично само и единствено , когато почина много скъп за мен човек си помислих за такова нещо)
Самоубийството, не е начин.
Дори не е и лесно..трябва много да вярваш, че те очаква нещо по-добре за да си способен да го направиш!

Усещам , че говоря глупости а просто искам да ти кажа, че живота е един, и много други-умряли нелепо,на тази ранна възраст - не са искали да умрат, но кой ги пита нали? Изживей живота си пълноценно, и докогато ти е писано!
Изказах се малко не както трябва, и няма много свързаност в думите ми, но дано си ме разбрала!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 604f1ac039
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За глупави нещо искаш да си слагаш край на живота. Като пораснеш ще видиш, че има много по - трудни неща, с които пак ще се справяш и ще ти се струва слишно, че си искала да слагаш край на живота си за една оценка или приятелка, която си мислила за такава...

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f9bfb443ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Помисли за близките си хора колко много ще ги нараниш...

Помисли си ако утре баща ти или майка ти направят това какще се чувстваш. И ще ти е тежко, и ще те обземя гняв, че не са помислили за теб.

Същото ще бъде и ако ти им причиниш това.
По принцип психиката на юношите е много лабилна и лесно им идват такива мисли, но се научи да ги преодоляваш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f50c23b338
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сядай да учиш, да нямаш двойки по математика, за да не започнат родителите ти да мислят за убийство.
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9d112dec22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Започни да се лекуваш, без майтап, още на 14, а за в бъдеще незнам. Потърси помощ имаш проблем, и хубавото е ,че още го осъзнаваш.

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 42442e25be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да знам че не трябва д амисля за такива неща заради едни уценки или приятел,и точно за това съм писла това.Аз немога да се разбера,но просто съм с много леко самочувствие за такива неща.Незнам как та го определя но аз лично познавам човек с моята зодия който се нагълта с хапчета,поради причината че няма пари.Знам че не трябва да мисля за такива неща ама....уви.

5. Започни да се лекуваш, без майтап, още на 14, а за в бъдеще незнам. Потърси помощ имаш проблем, и хубавото е ,че още го осъзнаваш.
И ТОВА БЕШЕ МАЛКО ГРУБО!
но благодаря за помоща.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8413c203e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мислиш за самоубийство при двойка по математика или скандал с приятелка/семейството? Недей така де, дечко, ако всички разсъждаваха по този начин... то нямаше да останат деца.

Я се стягай! Има къде-къде по - сложни ситуации от тази, в която изпадаш ти понякога... и потърпевшите пак не се предават, а се борят. Прави го и ти.
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d0d0e843b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не мога да повярвам,че толкова ти пука за оценки,примерно. Аз имах на входното по математика(този отвратителен предмет) 3- ... и знаеш ли какво направих-изсмях се с цяло гърло :Д :Д :Д все пак да е3 ок,но 3- това е уникална оценка.... :Д :Д :Д Оценка се оправя,не си струва да трошеш толкова нерви за такава тъпотия....какво да ти говоря за щуротии като самоубийство и т.н. Вземи се в ръце...това са думи на пикла,която не може да види кое е правилно и кое не....нали не си такава-докажи ни го.
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 26f0b3ed67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами ти си просто много чувствителна. Опитай да се отнасяш по безразлично към тия неща и с чувство за хумор. Надсмивай се над грешките си и се ободрявай, че можеш, че живота е пред теб и ти предстои толкова много. Ако някой те обиди не реви, така се показваш слаба, обиди го и ти, опитай да го затапиш. Или отвръщай с мълчание. Така пак ги дразниш. Ами те са под нивото ти. А като се скараш с приятелка на другия ден поискай да се сдобрите. Няма да стане от първия път. Като не приеме, изчакай тя да те помоли. А ако не го направи просто не е истинска приятелка. Спокойно.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f4f4e080a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,миличка.аз съм момиче на 21 год.разбирам те,защото преди години аз не само мислех да се самоубивам,но дори опитах.страшно много съжелявам за това,не мога да върна времето назад,но не бих допуснала това да се повтори.бях прекалено чувствителна,приемах всяко нещо твърде навътре,натоварвах се с проблемите на другите и повече мислех как да помогна,а какво ставаше с мен никой не знаеше и дори не подозираше.аз нямах проблеми с оценки,винаги съм била отличничка,но пък в семейството ми имаше проблеми,бях се влюбила в напълно неподходящ човек и още други неща,които ме подтикнаха да посегна към живота си.

сега съм студентка,пак си имам проблеми,не всичко е идеално.справям се някак си с нещата и не се отчайвам.е,има такива моменти,но опитвам да намирам хубавото във всяко нещо.
успех ти пожелавам :)

 
  ...

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: f95a75c4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Остави си ги мислите те правят човека грамотен мисли си каквото искаш това си е лично твоята територия и си я пази.. Друг е въпроса какво правиш. От една страна това е отдушник но от друга това са бъдещи действия.
Ако не можеш да се справиш сама по добре не се притеснявай потърси помощ от психолог нали това им е работата.....

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 847e350948
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Давай де :))) Самоубивай се какво чакаш от нас? Да ти кажем '' о не недей, млада си'' Ееее съжалявам но няма да ти го кажем! Щом си решила да направиш тази крачка я направи (ако ти стиска) Според мен не ти стиска да убиеш муха, камоли ти да се самоубиеш. Ти си жена, която се нуждае от внимание и затова сега като кажеш '' ще се самоубивам'' чакаш внимание. Живота си е твой прави каквото искаш с него, ние не сме хората който да ти казваме какво да правиш! Хайде лек път към отвъдното. :)))

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f85dddead5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами .. Здравей, Аз също съм на почти 14 и също като теб имам проблеми с училище, приятели, семейство .. И също като теб не веднъж съм мислила за самоубийство .. Честно казано .. Разбирам те напълно .. Но в моя живот има един човек, за който живея, и който ме държи на крака .. Този човек е първата мисъл, която нахлува в ума ми, след като отворя очи .. Този човек е в сънищата ми, и винаги ми помага .. Знам, че винаги ще е до мен .. И съм сигурна, че ти също имаш такъв човек в живота си .. Отклоних се от темата .. Та .. Ами когато пак си в такова положение .. Вместо да прибягваш към самоубийство .. Затвори очи и си представи, че бягаш от проблемите, и че когато отвориш очи всичко ще е наред .. Бъди малко по-спокойна и не приемай проблемите толкова навътре .. Каквото - такова .. ((:

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker