Изгарям по съседа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Изгарям по съседа
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4156 пъти
Във входа ми има много хубаво момче, за чието съществуване разбрах едва преди година (точно година!). Още тогава ми направи впечатление, че е много готин и красив. 9 клас съм, той също. Не го познавам лично, не се поздравяваме, отскоро знам името му.

За втори път в живота си го видях това лято (Нелепо, нали?) с една приятелка (Сани). Оказа се, че са били в един клас двамата, ала отношенията им не са били никак добри. Той я харесвал преди, но когато тя отказала (преди не бил толкова хубав според думите й), почнал да я дразни... Абе - представете си - момче на 12-13 проявява агресия, породена от неосъществени любовни мечти. Свалял всичките 8 момичета в класа им (момчетата били 20), обаче никоя не му се връзвала - типично за шестокласник без гадже, по-затворен в живота, но отворен в училище.

Лятото на 2008 (когато всички кандидатствахме след 7 клас), съседът ми бил със свой приятел. Срещнали Сани с нейната BFF - Теодора. Теодора била облечена по-лятно и разголено и двете момчета я извикали при себе си... Не знам какво е станало точно - но са я закарали на покрива на един блок в квартала. Обарвали я и т.н., а Сани се сетила какво може да стане и извикала полиция. Слезли от покрива. И сега не само че приятелката ми мрази съседа, ами и се страхува от него. :D Смята, че ако замръкнат насаме, ще да я изнасили и т.н. - особено поради факта, че все се движи с някакви свои приятели.

Но аз не мисля така, тъй като Теди в случая е била облечена откровено подканващо - всяко момче е щяло да иска да направи нещо с нея. Освен това тя луда ли е да се съгласи да се усамоти с двама загорели седмокласници?! Мисля, че факта, че съседът ми се мрази със Сани, а аз съм й близка дружка, може да повлияе на мнението му за мен.
Откакто моята приятелка не се вясва у нас, мнооого рядко виждам комшията. Не си падам по тълкуването на погледи и жестове, тъй че няма да го характеризирам по това. Може и да е от по-срамежливите.

И тук темата за красивия ми съсед се свързва с по-глобален аспект от моя живот. Преди година харесвах много едно момче. Познавахме се лично, но се държеше ужасно. Все намираше за нещо да ме закачи и да ме майтапи. Дори ме нарече "селска п**ка" - нещо нелепо, тъй като АЗ съм от големия областен град, а той живее в много малко градче (но смятам, че е глупаво да се делят хората на граждани и по граждани). Просто тоя мой приятел все се чудеше за какво да се захване, много е глупав (късно проумях това). Допитах се до общ познат наскоро и го питах - защо Слави не спираше да ме засяга така, аз толкова много го харесвах... Познатият ни каза: "Ами смееше ли той да си покаже чувствата пред теб?!?"

Не съм и подозирала, че отстрани изглежда така. Вярно, че не съм много общителна и не плямпам като развален грамофон, но не съм с неадекватно самочувствие.
Има обаче вариант да се запозная с момчето от входа ми - имаме обща позната, с която са приятелчета. Не ми се иска да й споделям факта, че си умирам за него, затова съм обмислила да я разходя край блока ни, когато той излиза с аверчетата си. ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ, МОЛЯ ВИ! :) Елена, 15 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: b074308374
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом се е стигнало чак до полиция, явно има причина да стоиш далеч. Мисли с ГЛАВАТА си!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 662a899f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами от моя опит мисля че изобщо ако ще се доверява6 на някой(понеже аз не се) доверяваи се н приятелка. Първо я познава6 по-добре и винаги 6те ти помогне със съвет. А тоя типопределено не е за теб

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e0306d7577
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Aми според мен първо разпитай тази ваша обща позната за него,какъв е като човек,свестен ли е и такива въпроси.А и аз нямаше да викна полиция само защото някъв на моите години ме е обарвал,дори да беше и на 20 пак нямеше да викна

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker