Обичам го безкрайно много... нуждая се от него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам го безкрайно много... нуждая се от него
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3376 пъти
Здравейте, момиче съм на 13. Преди няколко месеца се запознах с едно момче и се влюбих в него. Той също се влюби в мен ,но проблема е, че се премести в друг град. Един ден ми се обади и ми каза, че вече си има нова приятелка и съжалява. Когато чух това аз му затворих и започнах да плача, защото наистина го обичам и се убедих, че никой не може да го замести.

Тъй като имаме обща приятелка я помолих за съвет и тя ми каза, когато ми пише да му кажа, че искам всичко да е както преди. Стана така, че след няколко дена той наистина ми писа и аз му казах, но той ми отговори, че живеем на 600 километра един от друг и просто няма смисъл.

Моля ви дайте ми съвет как да си го върна тъй като той е единствения човек, който успяваше да ме разбере. Моля ви помогнете ми, обичам го безкрайно много и се нуждая от него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: e6f1e0260d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка та ти се на 13 години. Само ако знаеш още колко любови ще срещаш и ще губиш... Живота е пред еб и не бива да се тормозиш толкова много. Израза, че времето лекува е напълно верен, така че ще видиш, че с течение на времето ще утихне мъката ти. Аз незнам защо се е преместил в друг град, но щом го е направил, значи се е налагало. Гледай напред. Имаш още мнооооого да живееш. Успех

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f19653a3bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, заради наивността и годините, на които си едва ли ще разбереш изцяло смисъла на това, което искам да ти дам като съвет, но приеми, че ти си още дете..знаеш ли още колко такива ''без които не можеш'' и ''обичаш'' ще имаш в живота си? Сега тепърва започваш да живееш и да преживяваш неща от живота. Не го мисли толкова..вдигай глава и продължавай напред :) Явно момчето мисли по-разумно от теб, за да ти каже че нещата нямат смисъл!
Това е живота..гадните моменти не пропускат никого :( Успех миличка :)

Криста

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 968632386f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Олелеле, малка си още, даже незанеш каквое да обичаш хахах! Я залягай над учебниците!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: bb17e6b0af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Знаи според мене тва на колко си години няма никакво значение...и двамата имате чуства един кам друг но сега ви разделя огромно растояние...но ако искате да запазите отно6енията си това не би ви попре4или мойе да си пи6ета да си говорите по тел и да запазите отно6енията си и все пак сабота неделя или някога си да се вийдате ваканции все пак имате об6то място кадето предполагам схте се варне... или де да знам ама ако наистина има6 силни чуства кам него постараи се по някакав на4ин да не го изгуби6.имали йелание има и на4ин.нз как са то4но не6тата и немога да ти помогна... :С

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a257bb6a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре защо всеки като чуе,че например някое момиче на 13 години обича,някое момче.. и всички почва ти си още малка залягай над учебниците и още хиляди глупоси..аз бях на 13 когато се влюбих в едно момче адски много..и вече 6 година немога да го забравя,независимо с кой съм,когато го видя и всичко ми се преобръща..престанете вече с ваще глупости..

А до колкото до твоя проблем мило момиче,нз как да ти помогна ако наистина и той те обичаше може би,щеше да се постарае някак си да се получат нещата между вас...нз кво да ти кажа...

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: bcd74445b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз пък мисля, че точно на тези години любовта е най-чиста и най-истинска. Глупаво е да говорите така на момичето, замислете се вие кога се влюбихте за първи път. На 25 ли? Съмнявам се!

Мила, аз те разбирам. И аз се влюбих на 13 за първи път. Момчето също беше влюбено в мен, обаче по стечение на обстоятелствата, между нас нищо не се получи. И аз дълго страдах, мислех, че не мога да живея без него, без начина по който ме гледаше, по който се усмихваше... Но продължих напред, не се предадох. Срещнах друга любов и сега съм много щастлива.

Съветвам те да сториш същото - забрави го. Знам, че е трудно и ти изглежда невъзможно, но не се затваряй в себе си, излизай, запознавай се с нови хора, така скоро ще срещнеш някой, който наистина ще те направи щастлива. Не спирай да вярваш в това!
Успех, мила, и не се връзвай на глупавите изказвания като номер 3, например ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 957d0de1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От номер 2 :)
С това, че казваме, че момичето е само на 13, аз лично нямам предвид, че не може да се влюби и да изпитва силни чувства..и на мен се е случвало и също доста често се сещам за въпросното момче, но замислете се реално.. ако това дете (защото тя все още е такова) се затвори в себе си и тръгне да страда и да се отчайва...какво ще стане? Някои ще кажат ''ще и мине голяма работа'' ..но точно в тази възраст и дребни неща оставят отпечатъци в съзнанието ни! За това трябва да се научи да гледа напред и да не пада пред трудностите, които я очакват!

Ако и кажем всички ''всичко ще се оправи, пак ще сте заедно няма страшно'' какво ще направим??? Едно, че това са излишни заблуди и друго, че това, което сега и се случва е най-малкото нещо в сравнение с това което поднася за напред живота пред всички ни..Дори и да си бяха заедно..нали ги дели едно голямо разстояние? И тук ли ще кажете ''Абе за любовта граници няма'' ??? Като всички знаем как става в живота!

Това, че някои хора споменахме годините на първо място, не значи, че имаме предвид, че на 13 не може да си загубиш ума по някого..просто е твърде рано да забива до такава степен, заради нещо, което в живота и ще се случи евентуално още много пъти.. ;)

Криста

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 30306cfb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички. :) (особенно на номер 8)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d85bc0aa6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Първо номер 3,според теб,не може ли да си имаш приятел и пак да учиш...неее,ако имаш гадже,ученето заминава,така ли? Може би повечето пъти,но тук момичето не е споменало нищо за училище,добре,знаем,че трябва да се учи,но живата не е само учене...Ако отидеш на кино и ние ли така трябва да ти кажем "Залягай над учебниците?" Същото е...надявам се авторката да си гледа и училището и съм съгласна с номер 8,че на тези години любовта е най чиста :)

Авторке,мога само да ти кажа,че според мен,той просто е спрял да те обича...звучи ужасно и боли,но е така. Помисли,има хора,които отиват в друга страна,но разтоянието не им пречи да се обичат...напротив,при някои дори подсилва любовта... Забрави го,някой път се налага да гледаме напред...запърни си времето с нещо,така че да не мислиш за него и с времето ще отшумее :)
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 98e57121b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей,аз страдах от същия проблем.Момчето в което се влюбих е от друг град.Запознахме се на един лагер.Той ми липсваше много ,но ние се чуваме и се срещаме всяка година.Дано и ти да намериш компромис.
приятелка 14год.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker