Как да и кажа, че не мога без нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да и кажа, че не мога без нея?
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1942 пъти
Здравейте, пише ви едно 15 годишно момче и първо да ви кажа историята си.
С едно момиче се запознахме на един купон и двамата се харесахме, взехме си скайпове, фейсбук и след това излизахме 5-6 дена и тръгнахме, но грешката е моя, защото много рано тръгнахме. Излизахме около 3-4 седмици и след това тя скъса с мене и не сме се виждали оттогава (това ще рече почти 2 месеца) всеки ден мисля за нея и наистина я обичам, според мене тя вече ме е забравила, но някак си трябва да и кажа, поне да ми олекне. Винаги съм бил мил с нея, никога не сме се карали, но аз не бях себе си и ме беше страх да не я загубя.
Един мой приятел вика да я оставя и да чакам тя да ми напише нещо, но ми става кофти. Проблема е че и тя не знае какво иска от едно момче, така беше направила преди с едно друго момче, но той го преживя лесно, пък аз съм много чувствителен. Когато кача някой снимка в фб тя я харесва, но нито си пишем, нито се виждаме.
Въпреки, че тя е виновна аз пак искам да се съберем(и аз не съм цвете за мирисане), може би и проблема е бил в годините, защото тя беше дори с 10 дена по-голяма от мене, но беше доста по-ниска, пък аз тренирам бодибилдинг и имам добро тяло за годините си и мисля че не е от годините.
Благодаря предварително за отговорите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 11 месеца
hash: 3f6ce426db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Твоя приятел е прав. За жалост повечето момичета не знаят какво искат и много често ни разиграват. Годините нямат значение. От 2 години имам връзка с момиче което е с година по-голямо и всичко е на 6. Забрави я. Щом те е зарязала, значи не те заслужава. Не се обвинявай грешката не е в теб. Сигурен съм че ще намериш момиче което да те заслужава. Стискам палци.

М 19

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 0a3111c259
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче на 15 сьм.
Според мен и пиши че я харесваш.
Може Би е збьркала. Не е искала да те зареже.
Аз например сьм много тьпа.
Ацки сьм влюбена в едно момче и когато го видя почвам да говоря глупости.
Отрязвах го многократно.
Пиши и.
Успехат винаги започва с една дума Решителност!

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 988f71e598
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здрасти.. искам да съм ти полезна. Аз съм само на 13-14 год., дори и нямам голям опит, че да ти давам съвети, но един мой приятел ми даде мн ценни съвети, а и осъзнах всичко за любовта от няколко корейски сериала, може и смешно да ти звучи... Просто не е важно дали ще бъдеш приет или отхврлен, важното е, че си дал всичко от себе си, за да може след известно време да съжаляваш.. А и още нещо.. обикновено с времето всичко се връща.. Пример:Момче харесва момиче, прави всичко по силите си и т. н, но е отхвърлен, решава да я забрави, даже я забравя.. и идва повратния момент, тя започва да го харесва. А специално за признанието.. ако я обичаш толкова мн и си съгласен на всичко. Кажи й, че искаш да се срещнете.. След това и кажи, че след всичко, не можеш да я забравиш и й поискай втори шанс, кажи й, че имаш нужда от нея, а специално за предишното ти държание, докато сте ходили, обясни й всичко и така си излей душата. И за финал може да й кажеш, че си дал всичко от себе си, въпреки, че си се страхувал от отхвърляне и че няма да съжаляваш за нищо. И още нещо не й искай веднага отговор, изчакай няколко дена, може и седмица, в това време, ще обмисля всичко бавно и бавно, ще започне да се влюбва в теб. А като направиш признанието й кажи, че не бързаш, помоли я да обмисли всичко и след това да ти отговори.. Ако И след всичко отговорът е Не.. Няма нищо лошо поне, ше знаеш, че си дал всичко от себе си.. а както споменах по-горе, всичко се връща и променя с времето..
Надявам се да съм ти помогнала.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: fc42751d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Със сигурност е заради тези 10 дни разлика.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2dff0dd071
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Ами може и да е заради разликата ви не знам. Аз и приятелят ми също имаме много малко разлика, но той е по-голям от мен с 5 дена. Иначе ние сме хем връстници хем съученици той е на 22 май, а аз на 27. Една зодия сме в един месец сме родени, но това не ни пречи за нещо. Щом казваш, че е непостоянна значи вината със сигурност е в нея. :)


Йоана

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 7bd1afa74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви много за помощта, но разбрах от най-добрата и приятелка, че и тя не знае какво иска и често си сменя мненията за хората и от това ми стана ясно, че аз съм бил една пионка, защото на купона на който се запознахме в същата вечер харесваше другото момче което ми беше приятел, а изведнъж почна с мен да флиртува..
Вчера минах в парка с две момичета аз бях по средата и те момичетата бяха много готини и тя ме видя и предполагам се е подразнила, но вече не ми пука. Казах си ЩЕ Я ЗАБРАВЯ КОЛКОТО И ВРЕМЕ ДА МИ ОТНЕМЕ!
И още веднъж благодаря за помощта
- От автора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker