Боже, какво да правя вече не издържам?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Боже, какво да правя вече не издържам?!
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 5504 пъти
Господи знам, че е прекалено но вече не мога, не искам и не знам какво да правя. Може да се изсмеете на моята история, но се надявам поне един човек да ми отговори нещо по смислено, защото не знам от къде да потърся помощ вече и съвсем се отчаях.

Аз съм само на 13 няма да споменавам от кой град и как се казвам, нито име или град на момчето за което ще разказвам само ще кажа, че той е на 18.... Преди доста време се запознах с едно момче в скайп. Всичко започна съвсем приятелски, но се превърна в нещо повече. От различни градове сме. Влюбих се в него постепенно дори и от разстояние.

Един ден той ми каза, че ме обича, но още не се бяхме срещнали. За първи път казах "обичам те" на някой дори и по телефона. Все пак съм на 13 и за първи път се влюбих, ужасно много се влюбих. Зарязах всичко и съвсем трезвата мисъл от главата ми изчезна. Бях убедена, че някога ще съм с него и ще бъдем щастливи. Зарязах всичко друго: училище, приятели, семейство. На никой не обръщах внимание, за нищо друго нямах очи, само за него. Единствено той ме интересуваше.

Беше доста по-голям от мен, но това не пречеше нито на мен, нито на него. Годините бяха без значение. Той твърдеше, че ме обича безкрайно много, че ме обожава, че иска да бъде с мен, да прекара всяка следваща секунда с мен... Говореше ми такива неща, а аз така му вярвах. Той беше първия човек, който наистина обичах, безкрайно го обичах и му вярвах безусловно. Той ми обеща, че ще дойде и аз му вярвах.

Моята най добра приятелка ми казваше, че няма да дойде, но аз подминавах думите и и продължавах да му вярвам. И един ден просто всичко се срина съвсем. Преди това нещата не вървяха много добре, но този ден всичко пропадна. После няколко пъти се опитвахме да се оправим и да си бъдем както преди, но не стана и така останахме само приятели.

Знам, че звучи тъпо, но дори това "Обожавам те" сутрин, когато ставах по телефона ме разтапяше и бях безкрайно щастлива. Но както казах всичко съвсем свърши и капка не остана. Аз устанах сама доста време след като с него всичко свърши (не че някога е имало нещо кой знае какво) и аз го понесох доста тежко. Дори и да не го бях виждала никога и той мен ужасно ме болеше, плачех постоянно. Той тръгна с друга, която беше под всякаква критика, не знам как може да ходи с такова момиче просто въобще не е негов тип. Познавам го от една година и знам какъв е.

И така той сега е с нея, аз съм сама. Преди месец исках да умра (не че сега не искам), но тогава и ми личеше, че го искам. Не ходех на училище почти никога, пиех постоянно различен алкохол (не много тежък, но мен ме хваща бързо), започнах да пуша цигари и да ходя безцелно по улиците неадекватна. Сълзите ми се стичаха и чувах само онова "обичам те" в сърцето си в главата си ехото повтаряше се. Щях да полудея. Не мога да си го обясня.

Не говорех с никого майка ми ме гледаше и плачеше, не знаеше какво да направи. искаше да ме заведе на психиатър, но аз я заплаших с бягство от къщи. Бях много зле и то само заради някакво момче от скайп. Не можех да повярвам, че се предадох. НЕ можех да повярвам, че докато аз се шляех по улиците обляна в сълзи и цигара в ръка той е лежал до някакво момиче от неговия град. При самата мисъл очите ми преливаха. Бях много зле мислех, че ще умра. Започнах да се режа. Първо крака си, после ръката и дойде време на вената, но не посмях да го направя. Не исках да умра по този начин. Притъпявах болката, но не исках да стигна и до там, че да срежа и вените си.

Тогава се стегнах и леко по леко се изправих от калта. Започнах пак да ходя на училище и спях да пуша по късно спрях да пия. Прибирах се право в къщи след училище и учех много. Извиних се на приятелката ми, на която преди време не повярвах разказах и всичко и тя ми прости. От тази дълбока моя депресия, ако може да се нарече така, не мина много време сега се чуствам малко по добре. Опитвам се да се изправя и да вдигна глава, но не мога.

Опитах с други момчета, но не става. Макар, че те са до мен и ме прегръщат усещам само празнина и самота. А, когато той ми казваше, че ме обича не беше така. Искам отново да бъда щастлива с него, но знам, че едва ли ще стане. Знам, че той не ме е забравил или поне не напълно и знам, че може би още съвсем мъничко ме обича, но няма да си признае.

Знам, че може да ви се стори смешно, но исках да споделя с вас и дано някой да ме разбера дано, защото вече не издържам само със съжаление и болка хората да ме гледат и да си казват "ще я прегърна ще се почуства по добре" не искам да ме съжаляват искам да ми кажат истината. Едва ли ще дойде скоро времето, когато без парещата болка и преливащите очи ще мога да се изправя и кажа "ДА ОБИЧАХ ГО, НО ВЕЧЕ НЕ", едва ли ще мога да го направя скоро
макар, че мина време болката ме пари всеки миг само като си спомня ...
моля за съвет за мнение или за каквото и да било

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 481b9bfaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравеи, аз съм на 12 но изпитах всичко това и то мн скоро преди няма и месец всичко съърши.Всичко започна преди година от анчало беше овлечение но после прерасна в нещо повече но беше несподелената ми първа любов с която изживях наи хубавите си години от цивота в болка и страдание
но знех че ще се справя и ще преоодолея всичко това някои ден но дните си минаваха и минаваха а той ме отхвърляше многократно.

Представи си колко боли да виждаш мкак е щастлив с другото момиче аккс е целуват всеки един техен поглед или целувка изгаряше сърцетоми докато дойде лятото заминах .нЕ Е имало ден в който да не съм мислила за него и ден в който да не съм проливала поне една сълзица за него .ИмаХ нужда да го видя поне за малко но родителите ми не ми даваха да се прибера в град който живея.Успях да ги обедя да си дойда поне за 2 дена (те незнаеха какво преживявам) та така когато се разбрах и видяь 4е е на линия нещо в мен пламна и му тогава му анписах колко много го оби4ам. но тои ми отговори че не испитвал същото сасипа ме заминах отново дните минавах бавно сълзте течаха по бузите ми и изгаряха влюбената ми душа и сърце, но нямаше начин мина и остатъка от лятото прибрах се отново тогава беше последния ми опит тои ме отхвърли блокира ме нарани ме отново точно преди 15 септември тази година.

Tои миналата година беше 7 калс в моето училище но се премести и когато ан 15 септември слушах каде са влезли учениците от 7-те калсове падах телом и духом плачех толкова безотешно че свта ми сваршваше малко по малко бях почернена изоставена от целия свят освен от най тдобрата ми приятелка която много ми помогна но все пак нямаше акк д аго забравя сърцето ми се разпшадна не знех какво е да мразиш защото обичаш но осъзнах Затова ще те посъветвам не испускай живота (наи хубавите ти години 11 12 13 в страдание защото аз испуснах 11-та си година така и много савалявам защото аз нямам сърце от тогава а една дупка от ляво в тялото ми с която ен мога д аобичам !

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 306080625a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пиленце с предния коментар,умолявам те като приятелка:ПОГРИЖИ СЕ СЕРИЗНО ЗА ПРАВОПИСА СИ!Знам,че не е това мястото за критики от този род,но направо се измъчих изключително много,докато ти прочета коментара.Не го причинявай и на други нищо неподозиращи,които търсят утеха в подобни форуми и пр.

Така,по темата-трябва да кажа,че си пълно КУКУ!За годините си май не си много дорасла.Пиене,пушене,рязане...и то за човек,когото никога не си срещала?Да ти кажа честно напълно се вписваш в стереотипа "глупава влюбена ученичка".Създаваш си сама илюзии за нещо,което очевидно няма перспективи.Не те обвинява,но занапред мисля,че трябва да порастнеш.Тия глупости с алкохол,цигари и т.н.-такива изцепки да няма!Болката не се лекува,нито се притъпява така.Най-силното лекарство е твоята воля-ти си жена и тепърва ще има да го разбираш,защото си още малка.Не се тормози за нещо,което никога не е било.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: daf86de624
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ти не си добре как може заради едно момче да правиш такива неща. Тои едва ли го е приел при сърце вашата раздяла както ти. Така че продължаваш напред и да не ти пука

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 953cba2741
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха-ха .. Здравей ,аз също съм момиче на 13 , е почти 14 . Няма значение. Честно ти казвам докато четях имах чувството,че четя своята история. Само дето не съм пропушвала,пък камо ли да си пипна вените.

Първия съвет е : ДИШАЙ! НЕ РЕВИ! ЖИВЕЙ! Абсолютно не си заслужава тези твои сълзи . Ще мине месец,два (в моя случай 3) и ще осъзнаеш,че не е единственния - че това е било просто..не знам даже как да се изразя, залъгване или нещо от сорта.. надявам се че схващаш мисълта ми, колкото и объркано да се изразих.

Таа ще намериш ново момче,по което да си наистина много зарибена ,да очакваш да го видиш и да се опитваш да се запознаеш с него , да започаваш разговор и т.н. .. И тогава,тогава ще можеш да кажеш
" АЗ ГО ОБИЧАХ,НО ВЕЧЕ НЕ !"
Дано да съм ти помогнала със съвета ми


CW

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: acf0983bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мила, аз няма да те критикувам..Момиче на почти 17 год. съм.

Занеш ли аз също съм имала връзка от разстояние ( тамън 2 :D ). В началото всичко ти изглежда перфектно, но всъщност това е как да ти кажа ... като сденеш пред компа и си се втренчила само в даден човек и мислиш, че всичко, което ти каже е закон... знам ли .. може би не се изказвам точно така както искам, за да ти дам съвет. Но недей никога да вярваш, че може нещо сериозно да се получи. Бъдете си добри приятели споделяйте си няма лошо... но връзка от разстояние си не е работа .. много ще се мъчите и двамата.

не мога да ти кажа всичко тук.. ако имаш желание остави някакви координати (пр. скайп) бих ти помогнала до колкото мога :))))

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f82f023189
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Aми ще ти оставя email защото скайпа ми го имат много хора
email-а ми е puf.paf.stz@abv.bg и ако пишеш там ще си разменим скайповете за да ми кажеш още нещо мс предварително

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 481b9bfaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Можвте ли да ми помгнете? и аз съм ан 12 и си имам гадже но той от самото начало се даржи странно , пред приятелите му се прави че не ме познава иска да пазим в тайна за нас само по скайп на мен ми писна дайте ми савет аккво да направя да разкажа ли на всичкиз а нас? дали него го е срам от мен ? моля ви отговорете ми на тези вапроси и даваите саветии който не иска да пише тук нека пише на е-маил anna_aleksandraa@abv.bg много ви моляя.4акам отговор и савети

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 306080625a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   До номер 7:ЗАРЕЖИ ГО!Честно!Използва те.Такова поведение е много симптоматично за момчета-използвачи.Той не иска да е с теб,явно си му удобна за нещо,като нищо ще иска да правите секс...На тая възраст само това търсят вече :( За твое добро го казвам

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 481b9bfaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз съм номер 7 благодаря ти номер 8 продалжавайте д апишете коментари ако сикате и ан е-майл но скоро ще го зарежа

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 306080625a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 8 до номер 7:надявам се наистина да вземеш правилното решение,освен това си още малка,само на 12 си...Леле,аз като се сетя на 12 още хал хабер си нямах какво е това гадже,а днешните деца направо ме убиват.Имаш време за всичко,не си скъсявай детството изкуствено,защото няма да можеш да го върнеш!А от мъжете винаги изисквай уважение!Никой льольо няма право да се държи непочтително с теб!И си ги подбирай по-серизно

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 481b9bfaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Oт номер 7 дам дано взема правилното решение колкото и трудно да е вчера срешнах един негов приятел който почна да ме обижда и дразни като се прибрах веднага писах на "гаджето" си защо в кавички? не знам дали може д асе нарече такова и му казах : виж по добре е да се разделим защтото рано или късно ще разберат всичкипонеже едно момиче арзбра а тя е клюкарка и тои ми отговори че не му пукало з амнението на другите и искал да бъде с мен нз дайте ми някакъв съвет

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 953cba2741
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е извинявай номер 7, 11 и т.н. ТОВА ТУК ТВОЯТА ТЕМА ЛИ Е?! Аз не мисля,че е така създай си ТВОЯ тема където хората да пишат ЗА ТЕБ. ТУК ТОВА Е ТЕМАТА АН ОНОВА МОМИЧЕ ДЕТО СИ РАЗКАЗА ИСТОРИЯТА НЕ ТВОЯТА!!!!!!!! А и помежду другото само като гледам как се изразяваш,за правописа ти да не говорим смятам,че момчето с право се срамува. На 12 си за БОГАА .. учила си пунктуационните знаци,правопис и т.н. ..Божее..тцтц

CW

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 481b9bfaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Виж какео номер 12 ако можех щтях даси направя теме но ми показва грешка и за това сам дала е-маил а не за да виси тука имейла ми за обица на ухото ми а до колкото до момчето аккто казах си разреших проблема .Апък и правописа ми е такъв какъвто искам а не тъкъв какъвто кажеш ти но все пак ти благодаря

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 7b096de103
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   ОТ АВТОРКАТА НА ИСТОРИЯТА: И защо точно на моята тема???
Баси,аз търся помощ от някой или поне един съвет,а тука някаква си лигла неграмотна ми почнала да пише в темата...омг :Х
"МОЛЯ ДАВАЙТЕ ОЩЕ КОМЕНТАРИ" тцтцтц извинявай много ама не си ли малко нахална.Направих си труда да си напиша цялата история от игла до конец,а ти с твоя проблем влезе тук и всички други забравиха защо са влезли...
Моля ако някой има още някакъв коментар по моята история да заповяда,а за другите дето пишат на момичето за нейната история по-добре да не пишат.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 481b9bfaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Здравеj aвторке нищо лично но щом опрекваш това момиче ЗАщо не погледнеш себе си виж какво си правила пиене пушене а опрекваш нея че само е написала някакав коментар ти си права за това че можеше и на някоя друга история дa напише,но все пак ти янма ли да се зарадваш ако помогнеш на някой тоест в случая ан нея апак и тяе дала е-маил тук не си правя за това че е лигла ти познаваш ли я за да казваш каква е ? не си ли малко банална?
по темата не те е обичал достатачно ако те беше обичал нямаше да те остави такa. била си му просто някаква играчка е не казвам че не те е обичал
Та така следващти път не пуши и ен пии вредно е !Успех

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 953cba2741
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   15 .. Ти да не си и личен адвокат бе, душице? И-мейл-а, окей, оставила го е , няма проблем. Но защо по дяволите иска коментари по НЕЙНАТА тема а не по темата на момичето,което смятам,че и СУПЕР ПО-ГАДНО от на оная си там номер 13. За това хора, пишете по ТЕМАТА!! Не по на оная лигла където нито ми е на нивото,нито на възрастта,че да ми държи такъв тон."Виж какво" къде си тръгнала бе душаа?! КЪДЕ?! Ай направи си тема и там искай коментари.
ПС. Много ти се моля , оправи си правописа, душице.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 481b9bfaeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Tц авторката е мн глупава не само по даржанието си а и за тва момче.Боже боже кав малуумен свят има

Ван
SFA

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 315f853aa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Хм, 17, какво беше това?
Доста глупаво си го измислил/а Ванче. И поне като се е*аваш с хората го прави оригинално. Най - малкото, което можеше да направиш е да пишеш поне малко по - грамотно... та да ти се вържат хората.
Жалък/а си...
SFA

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 0156a3270e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Коментарите са странни.... Искам да кажа и на двете момичета, че не си заслужава човек да си хаби нервите по олигофрени. Защото и двете са срещнали момчета, които в този момент са се държали като олигофрени. Моят съвет е: дайте си шанс! Разрешете на хората да ви обикнат, да ви харесат - успокойте се, намерете си хоби и приятели, забавлявайте се, грижете се за другите и се усмихвайте. Дайте възможност на околните да ви харесат. И така ще се появи онзи специален човек, за когото всички мечтаем като гледаме романтични филмчета. А той винаги се появява! До тогава просто се забавлявайте и въдете добри към себе си и към околните :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: f47e7e4fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   искам,да кажа и на двете момичета,а и не само на тях,а и на някой от връсничкоте им на по 11,12,13г да залягат над учебниците,да изживеят детството си,и да не искат съвети тук за такива глупости,искайки помощ все едно са пред умиране..спрете да мислите само за момчета и любов,не около това се върти света на вашата възраст.ако още от сега сте ми тръгнали да се пропивате и да се бесите,и да не искате да живеете заради момчета,то вие на 20 какво ще правите,маи изобщо няма да сте сред нас,и не виждам как ще преживеете нещата който ви готви живота за напред,а те са доста по трудни и жестоки.затова сега когато сте на тези години,и имате всички условя дадени ви от родителите да си изживеете тези годинки,като весели и безгрижни младежи,се възпозваите,забавляваи те се,събирайте се на групи,харесваи те се и влюбваите,но ги изжиивеите някак си по по детски,по повърхностно,ако някой не те харесва не се отчайваите ще има още много други,напред в времето.има време за драми и разочарования,но не сте стигнали до него.ако на тези години се отчайвате така то наистина когато пораснате и вече проблем ви е не само любовта,а и работа,квартира,то тогава ще имате достатъчно време отчаяно да се молите за помощ и съвети,и ще ви се иска пак да сте на11 за да си живеете по детски ,но няма да стане.за това радваи те се на тези годинки сега момичета..........................симба

 
  ...

...
преди: 11 години, 1 месец
hash: be38db4b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Говоря за 1. И аз имах пощти съштия случеи, като твоя, но аз не пушех, а само пиех и се режех. Искам да ти кажа, че ще ти мине и ще си намериш ново момче! Аз вече си на мерих и сега сам много щтаслива с него, той прави всичко за мен и, и аз за него.. И ти, ще си намериш ново момче.. Сега това момче, което ме заряза, постоядно ме търси и пита всеки за мен, но аз вече не го обичам и си имам друг. Ако си намериш друг ще бъде много добре за теб, и ще забравиш стария. Но, знай колкото и да се режеш, да пиеш, пушеш и не ходиш на училищте няма да ти го върне. :))

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker