Ново училище, нови приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ново училище, нови приятели
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 7780 пъти
Здравейте и да започваме с историята.

Тази учебна година завърших 7-ми клас и следователно ще съм в ново училище. И проблема ми е, че в 7- ми клас имах много приятели, а в новото училище няма да познавам никой. И съм притеснена дали ще успея да си намеря нови приятели в новото училище.

Искам съвет от вас как да си намеря нови приятели. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 24ea98fba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първата година повечето се притесняват, защото не се познавате, обаче ще си намериш 2-3 приятелчета. След това като свикнете и се познавате ще си намерите повече приятели

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: acee89e45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Общувай много. Избери си някой хора с които искаш да си приятелка и разговаряй с тях. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bf96c1d226
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Просто бъди по-общителна и ще намериш компания. Още първия ден може да намериш приятни за теб хора. При мен така се случи.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7344eb7c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ще си намериш!!! Бъди сигурна... Не си единствената, която в момента се притеснява. Все пак ще си в изцяло нова среда все ще намериш някой, с който имаш общи теми...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e7bb4d912e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ще успееш. Бъди усмихната и уверена, говори със съучениците си, намери такива със сходни на твоите интереси и се опитай да се сближиш без да се натрапваш. Ако си себе си (т. е. да се държиш естествено, а не да се превземаш) и се държиш дружелюбно, няма как да не си намериш приятели. Но не очаквай, че само защото си мила, всички ще те харесат и ще се сприятелиш с всички, в един клас/училище групички винаги има, сама ще прецениш, а и обстоятелствата ще покажат в коя ще се чувстваш най-добре и в коя ще попаднеш. Не се дръж гадно с никой, дори и да си при "готините", не знаеш кога от кого ще имаш нужда - нещата винаги се променят.
Както и да е, малко се отплеснах. Знам, че съветите, които ти дадох са клиширани, но са точно това, което на мен ми трябваше (макар и късно да го осъзнах), за да намеря приятели.
Бъди уверена в себе си и нещата ще си дойдат на мястото. Можеш да си сигурна, че всички в класа ти в началото ще се чувстват като теб - объркани и притеснени... абе, зайци! :D

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 330518efe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Щом си имала много приятели в предишното ти училище значи хората те харесват, следователно лесно ще си намериш приятели... ;)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 80b4f11850
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бъде себе си, така най-лесно се намират нови приятели. Аз намерих моите приятели, с които сме на 1 акъл и си приличаме супер много, като се държах както винаги - малко безотговорно, лигаво, несериозно и като цяло винаги се намираше някаква тъпотия, която да направя. Нямам кой знае колко приятели, но имам такива, които са ми спасявали живота след поредната ми простотия. Моят съвет е просто да си намериш шепа хора на които да вярваш и на които дори да повериш живота си ако е нужно, а не някаква тайфа където на никой не му пука особено за теб и просто поддържате някакви отношения.
Pr0cK

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e3c2975f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Миналата година бях със същия проблем да ти кажа сега ще ти е притеснено но много интересно защото ще имаш нови ученици и все някой ще ти хареса било то момче или някоя нова приятелка адски интересно е. ще създадеш нещо ново и ще опознаеш различни хора хвърляй се с главата напред и не го мисли и най-важното общувай това на мен ми помогна много просто ако те не дойдат при теб ти ги питаш нещо и така.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2cc618d15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Последната година бях заек (8клас. Идвах от училище, което беше със 120 ученика. В основното училище бях приятел с всички и всички бяха приятели с мен (надявам се). В 8ми клас не познавах абсолютно никой от моя клас, само едно момче от съседния. За 2-3 седмици обстановката в класа се поразчупи, защото явно не само аз съм бил в това положение. Станах много бързо прияел с всички момчета в класа и с почти всички момичета. Съветвам те да бъдеш себе си и да не се притесняваш да не те вземат за задръстен,че и по зле :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dffab74a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за съветите!

от автора

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d3296c6d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не искам да те плаша, сега ще ставам 9ти клас и миналата година, когато влязох в ново училище буквално ми се срина живота и всичко депресирах се много даже да не казвам, че желаех да се самоубия всичко ме размазваше имах много големи проблеми със здравето защото сградата беше мн лоша и стара това беше главният проблем, а и аз съм астматик. Там не можех да дишам и т. н. Добре, че имах един приятел от старото даскало че да успея и след 5 месеца и половина ми захареса, но за съжаление след ужасните проблеми със здравето ме преместиха и тогава се съсипах тотално и да не говоря страшно беше... през всичкото това време никой не ме разбираше а даже и аз себе си. Започнах да се оправям чак май месец, вече нямах здравословни проблеми и беше ок и си намерих други приятели.. но всичките тези проблеми оставиха нещо в мен и вече не съм същият винаги ми е някво по нещастно и още адски много ми липсват годините преди 8ми клас, малко трудно ми е да повярвам, че пак мога да съм пощастлив но... така че бъди готова за лошо и после ще разбереш, че е добре. това да си намериш приятели не е проблем винаги има, а и ще се срещаш със старите. Бъди смела и се постарай да не станеш като мен.. да гимназията е ужасна, но на други мн им харесва заради другите отношения и така, аз се провалих - не го прави и ти :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 3074af57f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Здравейте, авторката е! Ееее, 8-ми клас съм, послушах всичките ви съвети и наистина е прекрасно в гимназията! Оказа се, че в целия клас всички сме на един акъл и следователно всички си паснахме :))) Приятелка съм с всички, всички са приятели с мен :)

И отново ви благодаря за страхотните съвети!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 3154511399
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз не успях да си намеря приятели (сега ще ставам девети клас). От класа си само се разбирам с трима човека,но нищо повече. Но реших да си намеря на някакво хоби затова тръгнах на плуване и там си намерих приятели. Също така скоро се записах на танци и там се сприятелих с още хора..

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: 028d9baa5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   На сайта на нашата гимназия публикуват списъци с класовете в училището. Публикуваха ги около 17:00 ч. малко по малко, всички се намерихме във фб (е, почти всички 18 от 26 души) и честно да ви кажа никой не се познаваше с никой общо взето, но още 20:00 си напраихме гупа във фб и си писахме дост.от фб е най-лесно да се впишеш, защото имаш време да помислиш преди да напишеш нещо и евентуално да си малко по-забавен. Ако искате направете такова нещо, така ще ви е по-лесно, и дори може да излезете преди учебната година, после вече ще имате някаква основа на приятелството. Ако им отвориш фбто може да видиш че са някакви кифли (аз така помислих и се притесних) , но после видях колко са добри и забавни :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7557e51e21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз си задавам същите въпроси, но съм шести клас и от пети съм в ново училище. Много ми е трудно все още да си намеря приятели. Повечето се мислят за над моето ниво, но не е така. Ти не се притеснявай! Ще си намериш невероятни приятеели, но внимавай в коя група от класа ще попаднеш, защото аз не попаднах в правилната и изгубих приятел! Попринцип всеки един клас е разделен на групи. Две или три. В повечето случаи са две. Аз съм до тук и се надявам да съм била полезна със съветите си!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 489fcf56ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   СПОКО!!! Всички тези хора са се справили и ти ще го направиш част от теб е да общуваш нека ти разкажа за моето положение. 8 клас съм минали са около 2 месеца със стария клас не бих казала че бяхме перфектни не даже се бяхме разделили на момичета и момчета и момчетата бяха повече бяхме само 8 момичета през годините намалявахме и се увеличавахме и накрая пак 8 а момчетата само ставаха все повече и повече 15 момчета!!! И така накрая аз имах 3 приятелки и с трите най добра две от тях бяха близначки даже но ето какво стана едната отдиде в едно училище с а аз и близначките в друго (по-елитно) обачеее в различни паралелки аз с английски те с френски тоест аз бях с по-голям бал и така всеки в различен клас минаха 2 седмици и виждах че класа ми ставаше все по - скучен и по-скучен само си стоятна телефоните, пишат си домашните в междучасията, четат книги но не й да говорим да се забавляваме и затова отидох при класа на приятелките ми и какво да видя имаха един страхотен клас. Няколко седимици наред учителката им по френски отсъстваше заради здравословни проблеми и затова имаха свободни часове и през това време те се забавляваха, играеха на бесеница, на лебед, на карти, на уно и така нататък и при това те са само момичета а в моя клас има 8 момчета там ми харесва и затова реших че ще се преместя в тяхния клас но нямаше места даже в тяхния клас бяха надвишили максималната бройка защото имат две двойки близначки и така... бях се отчаяла прибирах се вкъщи и плачех постоянно понякога дори и на училище единствето хубаво нещо беше че можеш в междучасията да ходя при тях. Нето майка ми нито баща ми искат да ме преместят в този клас заради езика нито има възможност да стане та и обратното не става, приятелите ми не могат да дойдат в моя клас защото пак няма места пък й те си харесват класа много защо да идват при моя още от първия път когато опитах да ги запозная с новия ми клас едно от момичетата им каза че са тъпи защото са с френски и пак прибирах се и плачех, майка ми реши да ме прати на психолог за да видят какво да правят с мен и накрая какво се оказа не е нужно да харесваш класа си щом имаш някакви приятели дори и да не се виждате често затова радвай се на това което имаш а другото само ще си дойде на мястото, отивай на училище, учи, пиши си със старите си приятели ако можеш даже се виждай често с тях и когато ти падне говори с тези от новия клас, един път слушай, един път говори и така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker