Да искаш да споделиш, а да няма с кого ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да искаш да споделиш, а да няма с кого ...
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 2589 пъти
Скъпи приятели, реших да се обърна към вас, защото наистина не зная какво да правя.

Историята ми е следната. Останах без баща на 7 години (в момента съм на 16). Майка ми от 5 години има приятел, с когото не живеят заедно, но поддържат връзка. Приех го доста добре, добър човек е, много се уважаваме. Казва се В. Но явно и с него ? липсва нещо илии не знам и аз как да си го обясня. Разбрах го по това, че миналата година ходихме на събор на село. Там един музикант си я хареса и не я остави на мира. Една вечер ? звънна телефона и видях, че на него пише името му. Дадох ? телефона и нищо, отидох си в стаята. След малко идва, сяда на компютъра и ми казва във фейсбук да го намеря, за да си пишат. Не ? помогнах, но тя си го намери и от близо 1 месец си пишат.. Той е сърбин, кани я в Сърбия при него и какви ли не глупости... Знам, че тя не би ме оставила, заради някакъв си, защото наистина много силно ме обича, но ми тежи това, че първо замени баща ми, а сега и В. прецаква така... ;( Тежко ми е просто и не знам какво да направя.. мина ми през мисълта да го блокирам от фейсбук (защото ? знам паролата), но не знам дали нещата ще приключат до тук. А не мога да споделя с никой друг! ;( Моля ви посъветвайте ме какво да правя и защо майка ми се е превърнала в такава жена ;( Срамувам се просто от нещата, които ги върши. Ще се радвам да се отзовете на молбата ми, наистина ми е много тежко и болно... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: f2c0586e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво значи, че си останала без баща - починал ли е или се е разделил с майка ти и с теб и не се интересува от вас? И в двата случая според мен след девет години е нормално майка ти да иска друг мъж - и ето ти причината за това, което се случва.
Щом не живее с В., значи или не търси много сериозна връзка с него, или той не иска да се обвързва с нея и да се грижи и за теб и да те издържа, или няма къде да живеете тримата, или връзката им все още не е толкова силна. Не знам какво е, но явно наистина на майка ти й липсва нещо, щом съзнателно и редовно търси друг мъж. Може да й липсва внимание от В. , а сърбинът да я е омаял и затова тя да се интересува толкова от него. Не знам какво В няма, а сърбинът евентуално има. Твърде неясни неща има, за да ти дадем някакво обяснение.
Единственото, което мога да те посъветвам, е да поговориш с майка си и да й кажеш това, което те тревожи. Може би тя ще ти даде отговори на всички въпроси, които те мъчат сега. Това е най-правилното. Успех!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dfe3bdc88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Остави жената да си води живота, тя си знае с кой и как. Каква си ти, че да се месиш? И какво искаш, цял живот да скърби и да си остане сама? Гадно, съгласна съм, ама ти си голям егоист.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ec8c2a10bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абе, остави жената да си гледа живота. Какво се се бъркате, където не ви е работата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3c02a1f634
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Майка ти е голяма жена и може сама да решава какво прави! Нямаш право да и се бъркаш или да я виниш, защото не знаеш как тя се чувства. Голямо момиче си, гледай си своя живот!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2aff35be37
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ех, ако можеше майка ти да прочете писмото ти! Тя сигурно въобще не разбира какво ти причинява. Очевидно, тя се влюбва лесно. Много ми стана мъчно за теб, защото си прав за всичко, а няма как да ти помогнем. Съчувствам ти от цялото си сърце. Историята ти ме обърка и наистина не знам какво да те посъветвам. Ужасно е, когато децата се срамуват от майките. Ужасно е, когато майки дават повод за това. Макар и непознати, макар и само виртуално, силно те прегръщам и от цялото си сърце ти желая всичко да се оправи, мило дете!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3f47e5aa5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А защо не се замисли тя какво иска, от какво има нужда и дали е щастлива? ! Ти си най-близкия и човек и е необходимо да я подкрепяш във всяко нейно начинание, не да я съдиш!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 936d3a5caa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ти всъщност не прави нищо лошо. Тя търси любов като всяка нормална жена, а дали я получава не знам. Просто на децата им е по-трудно да приемат родителите си в тази им светлина. Нормално е да се чувстваш зле от факта, че майка ти е заменила баща ти, но опитай да възприемеш идеята, че тя всъщност не го заменя, а просто търси обич и нежност другаде, което е естествено. Винаги е по-добре да имаш партньор, отколкото да си сам. Тя те обича и едва ли ще направи умишлено нещо, което би те наранило.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 87ed3d5371
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Има и по лоши варианти, да те остави заради мъж както направи моята. Често да ти каза аз се срамувам от нея и не мога да повярвам, че такава жена ми е майка, но какво да правя, ти няма как да я промениш..

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 09de197b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От Авторката

До номер 1 : Баща ми почина. А не живеят с В. , защото той има 2 деца от предишен брак и те не ни харесват много с мама, без да сме им направили нищо. Явно ревнуват баща си, но това е друга тема.

До номер 8 : Съжалявам за майка ти... Знам, че моята не би направила тази грешка, но все пак ми тежи от нещата, които прави...

До всички останали : Да, разбирам, че мама не може да е вечно сама. И даже бих се радвала, ако с В. заживеят заедно. Разбирам, че аз след няколко години ще създам свое семейство и няма да съм вечно с нея. Тежи ми това, че уж е с В. , а си пише с друг... :X

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9a59a59394
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Наистина ще е добре да го блокираш от фейсбука и! Като първа стъпка.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9a59a59394
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Опитай се да поговориш с нея по въпроса и да в попиташ какво изпитва, и че трябва да избере ;).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker