Грешно ли постъпвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Грешно ли постъпвам?
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 3050 пъти
Май всъщност темата ми е по-скоро за Секс и интимност, но всичките участници сме в Тийнейджърската възраст, тъй че ...

Започвам с основното - на 16 съм, момиче. С приятеля ми, Нико, ходим от година и половина, той сега е студент. Интелигентен, мил и внимателен, макар че понякога е силно избухлив и никога не съм напълно сигурна как ще реагира.

От началото на връзката ни ми намеква за секс, от половин година го казва в прав текст. А сме говорили много с него на тази тема - имам си граници, обещала съм си да не го правя преди 17. Не ме е карал, не ме е насилвал, знам, че си има нужди, но все пак аз си имам принципи.

Странното беше, че преди месец и нещо изведнъж спря да говори на тази тема. До един момент всяко трето изречение му беше за секса, в следващия - изведнъж почва да се държи мило, не отваря дума за това, засипва ме с разни нежности и прочие. Чудих се, но никога през времето, през което сме заедно, не ми е изневерявал и не ми е давал повод да се съмнявам в него. Само че ...

Миналата седмица бяхме на купон у моя съученичка. Обикновено не взимам Нико с мен, понеже е по-голям и повечето ми съученици не го познават. И така, всичко беше наред, натискахме се на канапето и по едно време на мен ми стана зле, причерня ми пред очите и отидох да си легна. Оказа се, че е някакъв вирус, няма значение.

Връщам се след няколко часа, търся го из цялата къща - няма го. Звънях му на телефона, разпитвах за него - никой не знаеше нищо. Притесних се, защото купонът беше в къща, доста отдалечена от града, в който живея и Нико ми беше обещал да ме закара у нас, за да не разкарвам нашите.

Почнах да влизам и да го търся от стая в стая, докато накрая не отварям една врата и хоп! той е на леглото с друго момиче. Веднага скочиха и започнаха да мрънкат оправдания и глупости, че "не било каквото изглежда". Момичето ми е една от най-близките приятелки, познаваме се от ранно детство и от нея не съм го очаквала.

Въпросът е, че тя ми обясняваше, че го е направила, само за да накара приятеля си да ревнува. Тя си има сериозен приятел от известно време, само че наскоро се разделиха и ... та, нейната цел не била да ме нарани или нещо подобно, а просто да накара приятеля си да разбере какво губи. А Нико ... той ми обясни просто, че си има нужди и че смятал, че ако е с моя приятелка, към която няма чувства, няма да е толкова лошо.

Не знам, с нея вече не си говоря, такова нещо не мога да простя. Разделих се и с Нико, но едно ме гложди - никога през тази година и половина не ми е изневерявал (не ме питайте откъде знам, просто съм убедена в това), а толкова време да го държа на сухо ... Не съм от романтичките, които смятат, че "ако ме обича - ще ме чака колкото е нужно". И не знам какво да правя, вече не изпитвам такова желание да съм с него, чувствам се обидена и унижена, но все пак - той е мъж, има нужди, а аз не му давам това, което той иска ...
Грешно ли постъпвам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 60f8b372ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, това че и той има нужди е напълно вярно, но определено не означава че е трябвало да постъпи по този начин. Според мен постъпваш абсолютно правилно, защото ако му простиш една изневяра, то той ще продължи да го прави с мисълта че ще му простиш всяка следваща.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 79b4e6b68a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мъжете си имат нужди..пък и вие не сте били малко време заедно...така,че отговори си сама на въпроса дали постъпваш грешно..!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 0694b39e4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   МИТИО: НАПУСНИ ГО! ТОЧКА. Ще го правиш когато си готова с когото си готова! Не защото той има нужди. Предай му извинение от мен за думите ми. ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 7dd0aa7e78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разбира се,че не постъпваш грешно.Напротив...радвах се,че по надолу не пишеше "от страх да не ме напусне му пуснах" тоя е бил някакъв абсолютен нещастник,който не си е заслужавал.Щом не може да си трае малко,колкото ти е нужно-да не ти пука. Да,може и да има нужди....но все пак,явно секса му е по-голямата нужда,от колкото ти и изобщо връзката ви,а такъв човек не ти трябва :)
Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker