Животът ми се преобърна изцяло... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Животът ми се преобърна изцяло...
преди: 14 години, 8 месеца, прочетена 2940 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 12. Животът ми се преобърна изцяло - както семейството ми беше перфектно, сега не прилича на семейство. Майка ми и баща ми изобщо не се разбират, често се карат. Май и двамата си имат любовници. Преди всичко беше идеално - вечер сядахме на масата говорехме, смеехме се... А сега - сякаш забравиха че имат дъщеря. Денем са на работа, после майка ми отива уж да пие кафе с някоя приятелка...

И двамата се прибират изморени , сядат на масата, не обелват и дума. Майка ми вечеря набързо, а след това отива да спи или сяда на скайпа ( напоследък я наблюдавам - само си изпраща разни сърчица с някакъв мъж), а баща ми си пие ракийката и гледа някой мач. Сякаш това че са ми осигурили дом и храна според тях е достатъчно за мен, а дали съм тъжна или има нещо, което искам да споделя не е от значение... Много ми е самотно и тъжно, няма със кого да споделя и за това се обърнахкъм вас и към сайта - моля ви дайте ми съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 8 месеца
hash: 5a28f02b38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей:) Странно е как възрастните понякога наистина забравят, че не са единствени на този свят и имат за кого да се грижат. Това, което ти причиняват, не е никак справедливо. Знам, че надали точно такъв съвет искаш, но наистина, поговори с някой от тях- който чувстваш по-близък, който е по-вероятно да те разбере. Може би просто имат нужда някой да им отвори очите колко са егоистични и глупави. Късмет!

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: b712d033ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   МИТИО: Мила за съжаление може би 40 до 50% от всички семейства в развитите страни (България е в този списък: имаме вода и електричество) са така. Имаш 2 варянта да го кажеш на вашите всичко което мислиш (без тва за любовниците) или да си намериш прятели и да не мислиш за това. Помисли и от тяхна гледна точка. Цял ден работят за да имаш дом храна и образование! Милиони да не кажа милярд хора на земята нямат достъп до прясна вода! Помисли над тия неща дето ти казах.

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: f345e6d713
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами виж...сега е нормално да го вземаш по навътре,но после ще ти е все едно-ще видиш :) Често родителите постъпват по този начин...без дори да се замислят какво причиняват на децата си,защото до толкова са се вглъбили в собственото си неразбирателство,че не забелязват нищо друго. А децата са най-потърпевши...ето и ти,както обикновено,не си забелязвана от родителите си. Със всички ни е така...сутрин ставаш,вашите те подминават все едно си невидим.....то те всъщност не те забелязват,което е най-трагичното в цялата история...

В началото и аз не знаех какво се случва,а неизвестното плаши... С времето щи видиш,че ще охладнееш към ситуацията и няма да се впечатляваш чак толкова. Мога само да те посъветвам ,ако се чувстваш напрегната-поговори със вашите или по скоро с майка си...кажи и какво мислиш за предполагаемия и приятел...мен лично са ме съветвали да рязговарям с нашите,но аз не мога...не ми се получава,но веднъж реших да го направя-извиках майка и и казах всичко,което мисля,което чувствам и знаеш ли-олекна ми и бях мн облекчена. покажи на майка си,че срещу нея седи голям човек....да не те третират като малко момиченце,което нища не разбира... Успех и ни дръж в течение,нали :)
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 месеца
hash: dbb1ccfa6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Hе се бой няма страшно така е по добре моите родители са разведени и секи си е по своя път направи нещо опитаи се да ги сабереш отново :)

 
  ...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: a3cf88157b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох , аз съм в същата ситуация незнам какво да правя ... Когато майка ми седне компютъра и отида при нея да я питам как е какво прави и тя ми казва : " нищо , махай се от тук " или нещо от тоя род ..

А баща ми като гледа някой мач или новини немога да му продумам и думичка защото той веднага ми изкрещява " Тихо " .

Много ми е тъжно това и често след такава случка ходя и си плача ... Явно родителите ни не винаги разбират как се чувстваме ние и какво ние в главата ... Явно не знаят колко ни е нужна тяхната подкрепа , прегръдка и утеха ...

 
  ...


...
преди: 14 години, 8 месеца
hash: 64ca5f8259
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Миличко, това е една от грешките на родителите. Не всички родители са всеотдайни, и не всеки родител може да прецени правилно държанието си пред детето, и едва ли се усеща, че едно дете като теб на 12 години може да размишлява и приема нещата като човек на 30 и... отгоре. Но точно тези неща градят човека, и го поставят в сериозен размисъл какво представлява живота още в ранна възраст. Аз никога не съм бил обгрижван, и постоянно съм ял бой, някога съм си заслужавал, някога не. Сега съм на 23 и си правя равносметка, че на тях просто не им се е занмавало да ме възпитат цялостно и да получавам всичко най-хубаво в този живот. Но поне на едно ме научиха- да се оправям сам. Затова и ти- наблегни си на учението, реализирай се, помисли за себе си, както и те го правят всяка вечер, след като се приберат от работа. Късмет и горе главата.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f345e6d713
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7,искам само да ти кажа,че знам как се чувстваш... аз съм го изпитала и знам колко е тежко...Ще ти дам примера,който се отпечата най-много в съзнанието ми... Веднъж бях на село при баба си и дядо си. Когато отидох при дадо си,просто така,да си поговорим...да видя какво прави-той се обърна и ми каза "Ееее,пак ли ти? Постоянно вървиш след мен-не виждаш ли,че...ПРЕЧИШ?" (подчертавам "пречиш")

Та така....след това отидох при баба си (тъй като дядо ми ясно ми показа,че не ме иска) Попитах я нещо (не помня вече) а тя ми отговори- " Ох,махай се от главата ми! Не виждаш ли,че пречиш"

Е,какво да се прави....на всички пречех,взех си колелото и излязох да карам... В този момент не знаех какво ми е,не ме болеше...аз ги мразя,те се държат ужасно с мен,но...се чувствах някак празна и ненужна... не се притеснявай...както казвам-ще притръпнеш след време
Сиво

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker