Влюбен съм в учителката си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Влюбен съм в учителката си
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 4655 пъти
Аз съм момче на 17 години. Уча в престижно училище, справям се добре - пълен отличник- не че се хваля. Стандартът на живот също е много висок, семейството ми е доста заможно. Изглеждам добре, не ми липсва внимание от страна на момичетата. Привидно всичко ми е наред, но ми се случи нещо, което преобърна живота ми.
Дойде нова учителка по един от любимите ми предмети. Симпатична, приятелски настроена, много добра в предмета си. Нормални взаимоотношения. До деня, в който улових погледа и, май се съмняваше, че подсказвам, а сърцето ми така се разтуптя.... цялото ми тяло се разтрепера. Нямам обяснение за това, не съм искал да се случва. Тя е толкова нежна и изящна, умна, с невероятно чувство за хумор, много готина и... много омъжена. Знам, че не трябва, знам всичко, което ще ми кажете, но с всеки ден се влюбвам все повече.
Сега през лятото се виждаме по-рядко, но няма минутка, в която да не мисля за нея, да копнея за нея. Видях я веднъж- с мъжа и, държаха се за ръце и се смееха. Тя не ме видя. Прибрах се вкъщи и завих като пребито псе. Не знаех, че може да има такава болка. Бих дал всичко, ВСИЧКО да държа аз ръката и и да се усмихва на МЕН така.
Искам само да я гледам... боже, колко е красива.... а в най-лудите си мечти си представям как я целувам. Веднъж, когато ми подаваше маркера, ръцете ни се докоснаха, сякаш ток ме разтърси. Представа си нямате как се възбуждам само като си мисля за нея, а като я погледна... а като застане близо до мен... губя ума и дума.
Какво ще правя след 15 септември? Свършено е с мен. Така съм полудял, че сигурно ще направя някоя глупост... не знам.... не знам

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: c5f43f9706
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, това е чувство което ще отмине с времето. Знам го защото вече съм минала по този път и даже пак минавам. На 20 години съм като бях 6 клас в училището ми дойде един млад учител много симпатичен и забавен. Влюбих се в него макар че после разбрах, че е женен и има дете вече две. Това продължи близо 2 години. После като отидох в друго училище в началото мислех за него, но с времето чувствата ми започнаха постепенно да затихват и за по - малко от години охладняха. Сега чак ми е смешно като се сетя как си бях загубила ума по него. И с тебе ще стане същото като завършиш след някоя друга година малко по малко ще забравиш учителката, а след време сигурно ще се смееш като си спомняш как си бил хлътнал по нея.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 9389228d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ще ти мине, спокойно, временно увлечение е стига да не му даваш голяма свобода, наистина минава.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: b97f973292
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ще забравиш, просто е временно увлечение. На 17 си все пак, пубертета яко те тресе. :д

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: ea41710b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм така... :( Решение няма. Само гледай да не се издаваш пред съучениците ти, защото много ще ти се подиграват и може учителката ти да разбере, а това е - цитирам: "Много неприятна история. "
...
Успех.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: e705303477
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   След година-две ще се смееш като си спомняш за тези хормонални пориви

 
  ...


...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8e2c947a56
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   И аз бях така в 12-ти клас с класната ми. Накрая станахме близки, доста близки. Веднъж я закрах до тях, понеже живееше близо до нас. Покани ме в тях (беше разведена), пихме бяло вино, слушахме музика, говорихме си. Супер приятно. Аз си тръгнах без да я докосна, въпреки че беше "готова продукция", не знам, може би малко ме достраша. И така започнахме редовно да се събираме в тях. Тя нямаше проблем с това, нито пък аз, е, естествено никой в училище не знаеше. И веднъж бяхме пийнали малко повечко винце, хоп стана работата. След това продължихме да се виждаме, да си изкарваме хубаво, чак докато не влезнах да следвам в друг град. Така, че, мой човек - действай. Не забравяй - жените, дори и омъжени, пак са жени. Ето, мойте познати, колеги и т. н. 2/3 са омъжени или със сериозни връзки. Вярвай ми, не им пречи, ама грам. Стига да знаеш как да подходиш по въпроса. Успех!!! P. S. И от мен да знаеш - омъжените са много по-страстни и освободени. От опит ти го казвам и то доста богат... :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker