Искам едно ново начало - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121341)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам едно ново начало
преди: 10 години, 11 месеца, прочетена 1699 пъти
Отдавна искам на напусна родния си град. Въпреки че съм още на 16 мисля, че ще успея лека полека да свикна да живея сама. Искам да избягам и да се махна веднъж завинаги! Клюки, интриги.. само това е напоследък около мен. Не мога да се отдам спокойно да уча и да се развивам. Имам една единствена цел в живота и искам да я постигна. Да работя мечтаната ми работа и да имам всичко, което искам. Вярно е, че материалното не заменя истинското, но единствените хора, които според мен ги е грижа за мен за родителите. Приятелки вече само за излизане и запълване на времето, в любовта всичко се срина и не искам никога повече приятел ( или поне за сега). В училище учителите сякаш не ме харесват, пишат ми по-слаби оценки и гледат интересите си. Имам пари, живея си добре, но не знам мисля, че това е проблем и затова не мога да се махна от тук. Не знам какво да кажа на нашите, как да им се помоля да ме махнат от тук, толкова ми е хубаво, когато съм далеч от моя град.. Ако някой също е имал този проблем нека да сподели :)
Моля модераторите да публикуват историята ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: a5d60cd879
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм го имала този проблем и все още го имам, но за съжаление не виждам начин да се махна от моя роден град. Още като бях около твоите години осъзнах, че не искам да живея в този град. Причина е не само хората, но и самият град - атмосферата в него не ми допада, мястото му в БГ не ми допада, изобщо не го харесвам, макар, че това е любим град за много хора.
Както и да е - първо учех, после работех нископлатена работа, помагах с пари и за вкъщи - не можах да отделя някой лев, за да се махна и да ида да живея в друг град (идеята ми беше да събера пари за 2 месеца квартира (всъщност за 1 месец, но се плаща депозит, когато отидеш на квартира) и лични разходи, докато си намеря работа. Обаче не можах да събера пари. Освен това ми се щеше да не тръгвам съвсем сама - имах две приятелки, и двете много искаха да се махнат от нашия град, но така и не набраха смелост, и аз пък не набрах смелост да тръгна сама, а и, както казах не събрах пари.
После.. дойде време, когато аха - аха, тъкмо се бях решила, вече не издържах в моя град, не се чувствах на мястото си. И тогава ми се обадиха за интервю за хубава, добре платена работа, която не ми се щеше да изтърва - взеха ме на работа, омъжих се и така си останах с мечтите да живея в друг град.
И сега знаеш ли за какво живея? Живея за едната седмица, в която сме на почивка някъде извън града. Една седмица веднъж в годината!!
Не си го причинявай това! Щом не се чувстваш добре на мястото си, търси начини да се махнеш. Сега, докато си на 16, може би няма да стане, но щом завършиш училище, запиши да учиш в град, който ти харесва! Там ще живееш няколко години, докато завършиш и после може да останеш там да живееш, да работиш, да създадеш семейство.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 8bf7ffb93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   и как си представяш, че ще стане това?
да кажем, че ще избягаш и се скриеш някъде - това е лесно
но какво следва от това - родителите ти ще се притеснят адски много (кой знае какво друго може да стане), ще ангажираш полицията в цялата страна - задължително ще бъдеш обявена за държавно издирване (ако не те намерят след определен период - ще те включат и в списъка на Интерпол за издурване и в чужбина)

така, като те обяват за издирване в България до 1 седмица ще те намерят - защото всички ще видим твоя снимка по новинарските сайтове, по телевизията и т. н.
аз ако те видя на улуцата веднага ще се обадя в полицията и ще кажа, че съм те видял

след това те идват и те качват в патрулката - следват разговори с психолози, детска педагогическа стая и въщане У ДОМА.


ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 07fd8da2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Само да отбележа, че такова усещане е признак на вътрешен конфликт. Още повече пък, когато липсва материален мотив, с който обикновено всички се оправдават. Вътрешните конфликти не са въпрос на география. Където и да идеш по света, проблемът си върви с теб. Така че, струва ми се, усилията са в грешната посока.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker