Срам ме е... какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е... какво да правя?
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 17282 пъти
Здравейте момче на 19 год съм излизам много рядко, не ми е приятно, но не харесвам да излизам с хора, който не ми харесват. Не пуша и не пия. искам да си хвана приятелка, но надали ще стане
1. Аз съм ужасно срамежлив не знам защо просто е така
2. Не знам с кой да излизам и каде :(
3. Да заговоря момиче е абсолютно невазможно поради простата причина, че МЕ Е СРАМ (освен ако не съм пиян, а .... се пак не пия).

Започвам да си мисля, че нещо не е наред с мене. Стоя пред компютара по дни и нощ,и защото няма с кой да излизам. Не ми е приятно да стоя, но няма какво да правя. Не харесвам да приказвам с хора, който са глупави, който приказват колко много се напих вчера, аа карах пиян, пребих този онзи.

Съжелявам, че може на моменти да няма смисъл, но имам да кажа адски много неща, който съм подтискал в мене от доста дълги години, но просто не издържам вече какво да правя, МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ, не мога повече, плаче ми се искам да си имам приятели, искам да си имам приятелка, с която да си приказваме, да си излизаме и да правиме други неща, който предполагам се досещате какви, са искам тези неща, но не знам как да ги осъществя :((((((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3225bd81f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хей, човече отпусни се и живей, животът е кратък. Намери някой, излезте вечерта запознай се с нови хора. Не се затварай, не пропилявай най-хубавите си години.

Аз съм момиче на 17 и толкова ми се живее, но съм наблегнала сега на ученето, няма начин ;]]
Аз също съм притеснителна към момчетата, но се справям.

Недей да се затваряш в себе си и да гледаш другите как си живеят добре. Направи го и ти. Ти определяш как да се развива живота ти. Избора си е твой ;)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 336eefd40d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Пич, познато ми е но ако ти не поемеш инициятивата няма кои друг.Виж някои от училище или университета незнам.Някои виртуален приятел от игрите или каквото прависх на компа, организираи игри по интернет залите пък след време ще почнете по кръчми и т.н. просто няма кои ако не ти..... успех приятел . горе главата!!!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 40c6ce8ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Здравей!
Не си единствен :D Аз съм същия случай. И аз почти нямам приятели и не излизам по простата причина че мразя темите за разговор, които винаги са е*ане, напиване или коли. И аз не пия и не пуша. Също което може да се стори странно не обичам колите, най-малко защото са основен замърсител на природата, а едно от най любимите ми неща природата, също така и обожавам всякакви животни.

Трудно ти е да си намериш приятелка, просто защото 90% от момичетата са курви, които обичат лошите момчета, които се напиват, бият, приказват простотий или пък просто имат много пари... НЕ се безпокой! Проблема не е в теб! Проблема е в изпростялото младо поколение. За това сега ти, аз и някой други момчета, страдаме от това че сме нормални...

Аз лично съм изключително романтичен, обаче с всеки ден се обеждавам че не са останали момичета, които да го ценят това. Трябва да се правя на глупак и да върша простотий за да се харесам, а това аз никога немога да го направя, просто защото не съм такъв. Вярно е и в мен има проблем, че съм твърде срамежлив, но пък понякога намирам смелост и заговарям някой момичета. При мен не е чак такава голяма липсата на внимание, но все се случва момичето което ме хареса, да не ми харесва на мен.

Аз съм на 20. Имал съм само една приятелка на 15, когато нищо не разбирах... и то за много кратко. И аз като теб преди 2 години се бях отчаял, но събрах кураж и почнах да се запознавам с момичета за жалост за няколкото ми опита стигнах до извода че свестните момичета са изключителна рядкост. Аз обаче още вярвам че някой ден ще срещна половинката си. А колкото до приятелите, се радвам че имам един страхотен братовчед, който чувствам като брат. Имаме общи интереси и си прекарваме страхотно заедно, но той работи от сутрин до вечер, има приятелка и му остава много малко време за мен.

За жалост от курса ми и обкражението ми повечето хора са като тези който описах по горе и нямам нито един истински приятел, с който да мога да съм по цял ден и да не ми омръзва. Аз съм импулсивен човек, обичам да правя луди неща. Примерно да излезна и да бягам по улиците в дъжда, да викам и да не ми пука, да обиколя страната с колело, да се хвърля с дрехите в морето, да скока с бънджи, да скоча с парашут, да направя свичко възможно за да изпълня един ден със смисъл.

Вместо това в града в който следвам имам 2-ма- 3-ма приятели, които са като всички останали в днешно време. Деня им преминава така: училище, сън, комп, кафе или дискотека и нямат никаква мотивация да си направят живота по интересен. Всеки ден мечтая да срещна такъв човек като мен, без значение от кой пол ще е. Немога да ги върша тея неща сам. Вместо това си стоя вкъщи, слушам любимата си пънк-рок музика, свиря на китара и за жалост напоследък достя рядко ходя да спортувам, което обожавам!

Просто неискам да съм като останалите, опитвал съм се. Да приказвам по техните теми, да ходя на кафета и дискотеки всеки ден, да съм като тях.. но не намирам накакъв смисъл в това. Просто съм различен и вече си мисля че няма да намеря никога в живота си човек като мен. Може да ви звуча все едно не съм пораснал все още, но аз и неискам да порасна, поне вътрешно. Най-хубавите ми години бяха като дете. Сега от университета в къщи и обратно. Рядко излизам на кафета и още по рядко да спортувам. За второто, просто защото няма с кой, а аз съм готов да спортувам каквото и да е ако ще по време на земетресение ! Но просто няма с кой да го правя това.
"Приятелите" ми предпочитат да спят вместо това.

Всеки ден ще се моля на Бог да ми прати човек, като мен с който да мога да изживея живота си по начина по който искам а не по начина на днешната младеж. Ако е момче за най-добър приятел или още по добре момиче, като гадже и най-добър приятел едновременно. Дано не си остана с надеждите.

Сега започнах да ходя на фитнес и наистина доста помага за това да се чувстваш физически здрав, особенно за човек който повечето време си стой в къщи. Препоръчвам ти го. Отначало е изключително трудно, но след това ти става интересно и се зарибяваш. И аз не пуша и не пия никакъв твърд алкохол, но пък много обичам бирата. Някой ако е успял да го прочете до края да ми пише да го черпя една бира :D Излях си душата за първи път !

Някой от нещата съм ги писал тук доста под влияние на емоциите. Тъй като историята на това момче е доста близка до моята. Благодаря на прочелите изповедта ми! Някой ако има коментар, ще се радвам.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fe586eb057
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Подкрепям Номер 2, макар че и аз съм почти същия като теб- имам приятели , но нямам приятелка която да ме обича и да си помагаме в трудни и не трудни моменти, но не се отчайвай притял, даже сме и почти на една възръст(аз съм на 18) :) Горе главата и по спокойно че живота наистина е много кратък! Може и да кажеш от кой град си... :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fddd5a9626
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №5, мен ще черпиш бира. ;)

Прочетох коментара ти с голям интерес, харесва ми начина, по който се изразяваш, начина, по който живееш. Толкова много неща са сходни с моите. И аз обичам да спортувам, но все по - рядко го правя, защото няма с кого. Е, от скоро се заех с това сама. Слагам слушалките и тръгвам. :)) Пробвай - зарежда те с оптимизъм... приятно е.
Пък за дискотеки, коли, алкохол, и онезе жалки подобия на момиченца, направо да не говорим. Втръснали са ми на макс. :) Хубаво е, че тук-там се срещат хора като теб и автора, та да контрастират на "стадото".
Виж, за околосветско пътешествие с колело не съм се замисляла, но за скок с парашут (бънджи) мм... направо мечтая. :)

На теб и на автора ще кажа: Живейте така, както ви харесва на вас, независимо дали се одобрява от околните. Правете всичко с желание, не се отчайвайте и вървете винаги напред. Разполагате много с време... време, през което ще се запознаете с много хора, по един или друг начин, сред всички тях е възможно да намерите, така жадуваните, приятели... както и половинки. :)
5, не се променяй и успех... пожелание от един романтик, към друг :))
Авторе, и ти не се променяй и вярвай, че слънцето ще огрее и твоята улица.
SFA

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d1912432d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Абе престани с тоя компютър. На бас, че по цял ден си се зомбирал в него. Хората трябва да общуват. А хора има много. Не са само такива фукльовци. А, за да си намериш приятели, ще излизаш навън. Като ги намериш постепенно ще им разкриеш характера си и ще ги помолиш за съвет относно момичетата. Света не е само компютър и нет!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 40c6ce8ed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   № 7 И аз се мотивирам много с музиката и почти навсякъде съм със слушалките, но просто за някои спортове трябва повече от 1 човек, а и е съсвем друго когато има някой, който също като теб обича спорта и заедно да се наслаждавате на играта и най-малкото да има с кой да си говориш през времето в което спортуваш. Любимият ми спорт е баскетбол и съм прекарал доста дни сам с топката и коша. И наистина се чувствам добре в такива моменти, но ще е много по добре ако има с кой да ги споделя. Ако искаш ми остави нещо за контакт - е-майл, скайп, каквото и да е. Не вярвах че толкова бързо ще се намери човек който да се чувства по същия начин. Ще се радвам ако може да поговорим малко повече и да се опознаем.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fddd5a9626
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №9 - Добре... пиши ми на: mire_11@abv.bg , там ще ти оставя и скайп.
Поздрави!
SFA :)

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: c43337e66b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   N 5, и аз заслужавам бира, въпреки че не пия.
Аз съм момиче на 19 години и просто съм достигнала до извода, че ако не ти харесва да слушаш глупости в обкръжението ти, просто започваш да търсиш нова компания. Ако си като мен - да не обичаш шумните компании - си намираш няколко добри приятели (доколкото ги има) и общуваш с тях, приемаш ги такива, каквито са, защото в днешно време и в тази страна не можем да очакваме нищо повече. Ако ли не искаш да си губиш времето с глупави хора, започваш да усъвършенстваш себе си, за да разбереш как най-разумно да се впишеш в света. Всичко се постига с времето и хубавите неща стават бавно.

Аз също имах приятел, когато бях на 15 и повече не съм имала желание за това, защото смятам, че никога няма да намеря това, което търся т.е. любовта. Тази любов е един непрестанен низ от компромиси и алтернативи, които просто те ограничават да бъдеш себе си. Такова е и общуването с глупавите хора- те те смачкват, принизяват те до тяхното ниво, докато и ти не започнеш да говориш на "майна", например, да се напиваш до припадък и да говориш за е*ане и за дискотеки по цял ден.

За мен лично, главната ми цел е да завърша университет и да се усъвършенствам в професията си. Съветвам и автора просто да намери по-креативна среда, например, като отиде сам на кино или на театър, или просто да излезе сам на разходка, или както вече казаха - да намери контакти чрез интернет, но да не се оставя на когото и да е, да не търси каквото и да е приятелство, а такова, каквото отговаря на неговото ниво. Но най-вече усъвършенствай себе си, за да можеш да разбереш и другите. Това не значи, че непременно трябва да ги приемеш.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9937af2c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да си направи клуб на срамежливите и всеки петък по бира в някой пъб :) айде чакам координати

 
  ...

...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 101aa14e91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Айде, няма да си искам бирата поради причина, че ще фалираш, а ми харесаха нещата, които си написал.Аз намерих момичето-сега е ваш ред !

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5e43ccfdcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   №6 В. Търново съм :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 438255c8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И аз съм на 19. В момента уча в Блг. И живея същия живот. Писал съм и аз история , но трудно ще се промена, защото цял живот съм живял така. Искам да се променя, но немога. Чудя се к'ва е причината. Дали е в мен(което е по вероятно), дали трябваше да запиша в друг по голям град. Живота ми сега е това: лекции,в квартирата ( и понякога, както сега идвам на някоя зала). Студентски живот като затворник. Как така другите го правят, а аз нищо.

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 3749443367
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Много си приличаме с автора, същата ситуация е и при мене, все едно аз съм го писал това...Инак номер 5 и мен тряя да ме черпи една бира. :) :D
Сега, като видях че има и други като мен, със същото положение, в което аз се намирам, ми олекна малко, а имах намерение да пиша в същата категория,преди да видя историята. :D
Ай,живи и здрави да сте всичките и дано някой ден всички сме щастливи и да имаме,това от което се нуждаем. :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: e486d40816
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Тук се начетох на историите на самотни момичета и момчета, а колко още има. Сами си създаваме трудности в общуването.. жалко е ! Завиждам на децата, колко са искрени и не поставят никакви бариери помежду си, срам ги е 20 секунди - "искаш ли да си играем" , "искам" .. ми хайде и ние!

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: 3f1880d31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към номер 5: напълно съм съгласна с теб и сс това,което си написал.аз съм момиче на 21 год и съм толкова чувтвителна,мила,толкова искам да срщна някое ромамтично момче,което да оценява тези качества в мен,а не да ги приема за недостатък,както много други правят.аз също не пуша,не пия.преди се срамувах от това и на събирания ми наливаха по малко алкохол.гледах с отвръщение как моите съученички се напиваха.не го одобрявах и сега също мразя пияни момчета.а момичетата са грозна гледка направо.съвсем наскоро и загубих приятелка,защото един тъпак беше решил да кара пиян :(
аз не искам и няма да стана като другите и вярвам,че ще намеря моята половинка.
успех и на вас!

 
  ...
преди: 14 години, 4 месеца
hash: c22bd34f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Айде и аз да кажа към номер 5 вече баналното "почерпи ме" :D А към автора мога да кажа : в същото положение съм като теб, само че съм на 17. Кофти е да. Ако искаш остави и-мейл или нещо такова :) Ще съм ти благодарен

 
  ...
преди: 14 години, 3 месеца
hash: 0bd3961b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз съм номер 5. В момента се чувствам много по добре. Който иска може да ме намери на скайп yanko_grozev. Ще ми е приятно да си пиша с хора като мен :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 09708b52bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Аз в момента съм на 19 и половина и положението ми е същото. Чудя се какво да правя. Дори и да започна да излизам навън нищо няма да стане. Ще се пошматкам по улиците час, два, няма да видя никой познат, понеже нямам приятели и ще се прибера. Започнах университет, ако тук не си намеря приятели/приятелка никъде няма да мога. 80% от колегите ми са момичета, почти всички са даже и много красиви и сигурно заети. Не искам да рискувам да си търся гадже в интернет, но в реалния живот шансовете ми са нищожни, освен ако някое момиче не вземе да ме хареса и да ме заговори първа, което никога няма да стане. Забелязал съм че ако съм в приятелско обкръжение ставам много приказлив, даже досаден и дори звуча като идиот.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 73824817d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не мога да повярвам колко хора в моето положение намерих тук. Относно гаджета имал съм много но не съм знаел какво да правя с тях може би защото съм бил малък и недорасъл за това. Относно приятелите и аз нямам имам само познати с които излизах на кафе но отскоро не ме търсят вече и аз тях. И аз съм срамежлив. Понякога имам чувството че при мен нещата не са протекли по реда си но аз съм си виновен защото когато ми е било времето да правя нещо не съм го направил и поради това сега нямам компания, срамежлив съм и т.н Всяка сутрин ставам и имам чувството че ще ми се случи нещо различно, нещо ново но уви деня ми минава по същия начин както винаги скука.Спокойно ще дойте и нашето време.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2c35311783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Интересни са коментарите на всички участници. И аз като вас имам подобен проблем, но знам че само аз мога да се измъкна от тази ми ситуация. Разбирам, че контактите с хората са много важни, затова ходя да спортувам, ходя и на курс по английски, хора помогнете си първо сами за да ви помогнат и на вас.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 19fd90161d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не се притеснявай и аз съм така. Все някога ще имаш приятели.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1478d56d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Аз съм едва на 14. Не искам да се бъркам при големите, но просто съм много щастлив, че не само аз съм така. Номер пет аз съм абсолютно като теб (много по-малък де). Също не намирам приятели. Не се бия, обожавам природата и мразя, когато някой рита котка, например, ей така, просто за да му достави удоволствие. Мразя алкохол, цигари, а да не говорим за наркотиците. Братовчедка ми е единствения ми приятел. Много се радвам, че не съм единствения.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eb132f5bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Е, и аз съм така. Мразя да съм с такива които приказват само за алкохол, некви тъпи коли, с колко са карали, колко алкохол са изпили, абе къде да се напием и те такива подобни приказки. Омръзнало ми е да им слушам безсмислените им разговори, чудя се имат ли тея хора цел в живота-не знам. Само некви дискотеки са им в главите, алкохоли и други глупости. Не че ние сме некви смотани ( и аз съм срамлив ) просто ние сме хора с цел в живота, харесват ни нещата от живота, в смисъл ако кажа на некой на мойта възраст, че обичам вечерта да излезна и да наблюдавам звездите, ще ми се изсмее, просто защото той не разбира от тия неща. Ако му кажа че обичам да гледам любовни филми и мотивиращи филми (филми за живота) той ще ми се изсмее, щото той освен филми от типа на американски пай, други не знае и не приема.
И жалко защо момичетата ходят все след такива олигофрени. Хвали ми се пред момичетата с колата си, ама я го питай тая кола как я е купил? с на кой парите? С на баба парите, които тя изкара в Испания? :D Много са ми смешни тия хора. Те не виждат ценностите в живота според мен. Жалко че такива хора преобладават, и точно зарди това ние свестните си мислиме че нещо не ни е наред. Не, не е вярно. Ние сме истински хора и въобще не сме за подценяване. Но момичетата обръщат внимание на ония другите, но рано или късно им идва акъла в главите.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 09708b52bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   31, момичетата вървят все след олигофрените, защото те търсят алфа мъжкари - като в природата! Искат мъжът да може да ги защитава, да излъчва увереност. Когато някой птичи мозък каже "Нямаш гадже щот' си смотън! " (това го говоря на всички) има предвид горното изречение. Докато седим такива срамежливковци нищо няма да стане. И аз съм в тази графа, преди 10 месеца съм писал тук (22) и нещата са още същите. Като нямам приятели не знам как да говоря в обкръжение на набори, излагам се и искам да се скрия някъде. Познавам двама-трима умни колеги, които с умни хора говорят умно, а с тъпи хора говорят "Малееее снощи как са напих бацееее! " и често ходят по дискотеки. Няма нужда да споменавам, че всичко с живота им е тип-топ.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dd17ccb457
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   32, по принцип, за съжаление всички харесват по-отворените, в това число и мъжете.
Алфа мъжкари.... не съм убедена, ако някой знае какво иска, може да си го намери. Много пъти съм чувала жени да искали мъжкари и после да питат защо ги били....
За мен мъжкар=въздух под налягане.
Отделно ако човек е прекалено срамежлив и прави глупости.... ами трудно ще го харесат и тук еволюцията няма нищо общо :).

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eb132f5bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   32, аз съм 31 и искам да кажа че момичетата е добре да спрат да обръщат внимание на ония в дискотеките, ония с колите и да спрат да си мислят че там и включително в кафетата ще открият своята половинка. Просто да обърнат внимание и на по-срамежливите, кво толкова им пречи?
А и честно казано човек среща любовта когато не я търси.
Аз един път абсолютно, съвсем, напълно случайно, съдбата ме запозна с едно момиче, но беше в интернет, тя беше от друг град, е вярно че вече съм в нейния град и уча първа година, но са се минали цели 2 години от както се запознахме и съм много объркан. Дали да я потърся, защо даже ни срещна съдбата, вярно че има нещо, има някаква причина, но незнам дали е такава, че да бъдем един ден заедно или просто се срещнахме за да дойда 100% тук и живота да ми продължи тук, в тоя град. Не знам, но може би съдбата ще ни срещне отново, ей така случайно, а може и да не ни срещне. Все пак тя е с 3 години по-голяма от мен и вобще съм много объркан. Дали да направя нещо или не, не знам.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7b1190a5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   На къкъв се правиш

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: b57c6d05f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   недей да се срамуваш имай 100% вяра в себе си. намери си нормални приятели.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 58577cbe42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   и аз същото като теб

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: e9f8877d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

39.   Номер 5 : Се едно съм го писал аз... само с изключението, че нямам хубава китара иначе и аз слушам яко пънк-рок, денят ми минава в кафе, лекции, кафе, в нас (пред комютъра), спане и пак едно и също всеки божи ден..

Също така сега от 1 месец почнах и аз да желая да срещна момиче, което да ме разбира и да ме обича независимо дали ще сме гаджета или просто приятели.. За едно момче е много по-добре да има една добра приятелка (истинска) от колкото в ситуацията в която съм аз... където най-гадното е че се опитвам да се нагаждам, и сигурно никой не подозира, че мисля по този начин :(

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: d66b6fcc51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Хей човек аз се чувствам по същия начин. Имам приятели от училище обаче не ми се иска да излизам с тях. Обичам да си стоя в къщи. Обичайно спя или стоя пред компютъра с часове. Срам ме е да говоря по скайп с когото и да е. Срам ме е да погледна хора от моето училище, но не и от моя клас. Незнам какво ми става.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2de943f44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   И аз съм така и мен ме е срам да излизам защото все ще видя навън някой от бившия ми клас и просто с повечето ей така се разминаваме сякаш не се познаваме просто те така правят ако ме поздравяваха и аз щях ама се тая иначе сега в новото ми даскало имам приятели от даскало самоче и с много не ми се излиза и от бившия ми имам ама и с тях много трудно мога да се свържа и въобще освен да седя вкъщи и от време на време да отида до магазина друго не ми остава това и наще не са добре с парите и нямат мн възможност дрехи да ми купуват което още повече ме кара да ме е срам да излизам навън и с приятели просто нз кво става с мен и с момичетата мн ме е срам да общувам от моя клас можеби защото са некви кифли а аз мразя кифли и така тва е всичко

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: fa9fb8b00a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Ей хорца заинтригувахте ме доста, изпитвам нужда и аз да споделя, аз съм на 32 и си нямам приятелка. Имах в миналото няколко но то бе само защото те ме сваляха. инак остане ли на мен да говоря с харесвана девойка и леле пищят чи ушите губя вяра в себе си треперя пресъхва ми устата просто много ме е яд на себе си. и което е още по лошо пропускам си шанса и сам си го причинявам искам много искам да излеза от тази си същност и правя какво ли не но до момента съм си сам. и май все така ще. Опитвам се да събера кураж и да съм по уверен но е много трудно. Имам чувството че скромноста е проклятие

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 85aabb0b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Изпитвам нужда пак да се включа и ако може да поставя една тема ако не възразявате. Чета много из нета но и би следвало и да се обсъди... Незнам дали е правилно но понякога свързвам ниското самочуствие с теорията на хедонизма.

 
  ...

...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 85aabb0b5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Изпитвам нужда пак да се включа и ако може да поставя една тема ако не възразявате. Чета много из нета но и би следвало и да се обсъди... Незнам дали е правилно но понякога свързвам ниското самочуствие с теорията на хедонизма.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: c8060c0cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Само, моля престанете с тези съдби!!! Срам те е да говориш с момичетата??? Започни да го правиш въпреки тяхната реакция и въпреки начина по който се чувстваш!

Знам как се чувствате, и аз съм бил така и то години наред, даже съм писал и тук с този ми проблем!

Истината е че като се изправите срещу страха, той става по-малък.
Един от дискусията беше написал нещо от сорта :"Чакам съдбата да ме срещне с момичето с което си бил писал в интернет", ще стане ама знаеш ли кога???
След 20 години, когато ще ти са минали младините!!!

До всички момчета, учете се да общувате с хора - ТОВА ВИ Е ГЛАВНИЯ ПРОБЛЕМ, и се решава лесно - общувате повече.
Знам колко е трудно, но в един момент ще се запознавате много по-лесно, ще сте по-позитивни (ако си го поставите за цел), ще сте желана компания И ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТЕ РАЗЛИЧНО - все едно сте влюбени!
Тези филми - ама те си говорят само за дискотеки, за ебане... престанете да ги мислите за толкова глупави, защото СЪЩЕСТВУВАТ УРАВНОВЕСЕНИ„ ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЗАБАВНИ ХОРА„ КОИТО СЪЩО ХОДЯТ ПО ДИСКОТЕКИ И СЕ ЗАБАВЛЯВАТ, както можете да се досетите и правят секс.
Така че спрете с хленченето, а единственото нещо което ще промени живота ви веднагически е запознаването с нови хора! Научете как да сте маалко по-уверени, как да се запознавате и да бъдете себе си!
И единствения начин е да не чакате на "съдбата" а сами започнете да се променяте. Ако изникне въпрос в съзнанието Ви, пишете в гугъл има статий за всичко - Как да говорим уверено, Как да се обличаме привлекателно, Защо е важен спорта, Дали моя проблем не е просто меланхолия...

Запомнете дори да се виждате като мухльо, след 2-3 години няма да се познаете - позитивни, общителни, уверени и с приятели! Успех на тези, които искат да се променят.

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 09708b52bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   - Срам ме е да говоря с момичета.
- Тогава започни да говориш с тях!
- ОМГ изведнъж срамът ми изчезна, благодаря!

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 6697685178
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   До 49
ОМГ - остроумен. Какво очакваш да прочетеш един съвет и ИЗВЕДНЪЖ - срамът е изчезнал.

Той от първия разговор няма да изчезне, ама като си полафиш с 100 момичета в рамките на месец, няма да има и помен от този срам.

Отиваш при момичето с усмивка и и казваш Здравей, и гледаш на къде ще отиде разговора. Казваш забелязах те и реших да си полафим, от как си, къде си, .... Не го мисли въпроса, важното е като го казваш да си максимално спокоен, знам че е трудно, но това е начина. Първото, второто, третото и на 4тото момиче ще си много по-спокоен.
Запомни възможно е да те отреже, нормално е, случва се на всеки, ама наистина на всеки, дори и на най-големия сваляч. Разтърси се из интернет, и се научи кои са най-важните неща, които трябва да знаеш, при заговаряне на момиче. Напиши това в гугъл и отвори първия резултат - "За Пикапа- лишен от научна фантастика. "
това е сайта който ще те промени за винаги.

Момчетата които го искат истински го правят и се променят, тези които не го искат истински, само мрънкат "ама не може ли да е по-лесно" - не може, трябва да се потрудиш, срама няма да изчезне от само себе си. Кажи си м***а му ще го послушам този идиот и ще заговоря 10 момичета да видя какво ще стане.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: e38424e98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   По твойте думи съдя, че си 19 годишен индивид с интелектуални качества, а не си тъпота свещена като повечето от това поколение. Аз също мразя да имам прости и необразовани приятели за това имам само няколко другите не ги търпя. Нямам този проблем даже не е проблем да заговаряш момичета, защото все някога ще си намериш и то по-точно в близко време. Отиди с тези приятели, които ти ги одобряваш и излезте някъде, заговори някое момиче и така то и аз така ги заговарям, е не съм срамежлив ама то няма за какво да се срамуваш, защото всички сме еднакви. Никой не е по-велик от другия всеки се ражда и умира, така че нямо от какво да се притесняваш.

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: fa91d31c0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   До 44:
Ех, аз съм по - зле и от теб. На 35 съм и никога не съм имал приятелка дори не съм целувал момиче. И аз съм като повечето хора тук - обичам да спортувам, обичам да се разхождам сред природата и когато имам време го правя по цели дни. И аз мразя такива компании, които говорят само за коли, еб*не и пиене. За мен колата е превозно средство и я използвам изключително рядко - само ако ми се налага да пътувам далече. Иначе винаги ходя пеш или карам колело, защото обичам да се движа. Не пия и не пуша, това е адски глупаво. В очите на всички съм пълен неудачник, защото не мога да си намеря приятелка и ме мислят за странен само защото имам по - различни хобита. Аз не съм от хората, които винаги се страхуват да правят това което искат за да спестят злобни коментари, не ми пука от чуждото мнение. Родителите ми преди постоянно ми натякваха, че си нямам гадже и се излагам пред хората. Аз не мисля, че трябва да живея по план - да завърша с хубав успех, да си намеря хубава работа, да се оженя, да създам деца - все едно по график. Просто не искам да правя нещо, което не искам по задължение. И на мен ми тежи, че не открих любовта и не създадох семейство, та някои от децата на приятелите ми и съучениците ми вече си имат и те гаджета... Но явно ще си умра самотен, останах си стар ерген... А съм толкова позитивен човек, жизнерадостен, имах толкова мечти. Винаги съм тренирал и съм се поддържал, защото искам да съм здрав. С хубаво тяло и много запазен за 35, но и това не ми помогна...

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 25150c8e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   Аз бях абсолютно същия, но откакто станах студент се промених. Може би това, че уча в чужбина ми помогна. Тук е невъзможно да оцелееш, ако не контактуваш с нови хора постоянно. Тук съм от 1 година и без да преувеличавам, абсолютно всяка седмица се запознавам с около 5-10 човека-независимо дали в университета, покрай работа или по дискотеки. Истината е, че дори да получиш милиони съвети, трябва да преодолееш срама сам. На никой не му пука, че си срамежлив, това вреди само и единствено на теб. Аз бях много тежък случай, нямах никакво самочувствие и почти никакви приятели, но един ден си казах, че е крайно време да започна да се държа като мъж. Преди си мислех, че нямам нужда от други хора и мога да живея и да постигам всичко сам, но истината е, че без познати си за никъде. Аз също не пуша, пия много рядко и не ходя по дискотеки често-през повечето време веднъж месечно. Приятелите ми понякога се бъзикат с мен заради това, но аз знам как да им отвърна и да им кажа да не си позволяват да прекаляват. Няма какво друго да ти кажа, освен че всичко си зависи от теб и ако имаш проблеми с комуникирането, то те са си вътре в теб. Казвам ти от личен опит, че живота ти ще се промени коренно, ще имаш много повече весели моменти с приятели и с приятелки най-вече. Стегни се, бъди мъж, а не п***а и давай смело! ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 28abe43fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Здравей! Аз имах същия проблем като теб... бях срамежлива не исках да излизам от къщи... бях се привързала на стола който стоеше пред компютъра, но след като се преместихме и аз се озовах в друго училище, учудващо как но много бързо се вписах... съученичките ми сами комуникираха много с мен... благодарение на една от тях вече вдигам ръка... а по въпрос с гаджето... то и аз си нямам но мисля че едно момче ме сваля (мисля тъй като изобщо не разбирам от СВАЛКИ)а пък друго когато се разминем в коридора не престава да ме зяпа с големите си сини очи и сега съм поставена пред голяма дилема.. ако и двамата мв харесват и ми го признаят и двамата аз просто ще съм между чука и наковалнята.
На кратко съвета ми е да си намериш един приятел да се спреяделиш с неговите приятели и дори ако приятелят ти е известен може и ти да стенеш известен... а колкото до гаджето тя сама ще дойде... :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5340e1ae56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

59.   Здравейте! Аз съм на 35 години и съм семеен. Това, което научих от живота е, че момичетата когато са в тинейджърските години харесват по диви момчета, но когато пораснат и станат на около 25 години акъла им стига и започват да търсят стабилен мъж. Всичко зависи от вас самите! Учете, образованието е важно и след това направете успешна кариера и жените сами ще започнат да ви търсят. От момчетата от моето поколение, които бяха диви и нагли и момичетата им се лепяха сега са шофьори на микробуси и едва свързват двата края, затънали в кредити, а момчетата които учеха и ги наричаха зубъри и задръстени и които нямаха гаджета, сега са успели мъже, с успешни кариери, високо платени, със хубави коли и са семейни със страхотни семейства.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker