С единия съм, а обичам друг! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

С единия съм, а обичам друг!
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3719 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 17 години. От няколко години обичам едно момче. Бяхме заедно, но се разделихме, защото разбрах ,че ми е изневерил. Той остана с нея, докато беше с нея казваш, е че обичал и двете.

След време аз си намерих друг, но все още си обичах него.. не можах да го забравя. С другото момче ходихме около 1 година, заобичах го.., но пак си мислих за другия имаше дни, в които ми се обаждаше да се видим и аз веднага се съгласявах, винаги ме питаше как съм.. дали имам проблеми казваше ми, че си ме обича, но трябвало да избере една от двете.

С онова момче така стана, че се разделихме.., болеше ме.. след 3, 4 месеца се бяхме видяли и пак се сабрахме.. много се радвах.. мислих, че го обичам.

След време научих, че другото мом4е се е разделило с приятелката си, защото тя му изневерила. Почна по често да ми се обажда.. казваше ми, че разбрал как сам се чуствала ..много страдаше заради нея и аз гледах да му помагам.. Болеше ме, защото много го обичам.. и двамата си казахме, че ще сме само приятели, ще си помагаме един на друг.. и без тва аз си имам приятел вече 6 месеца пак напрайхме.

Но моите чуства се промениха искам да сам с него.. не мога да бъда приятелка с него.. много го обичам и все за него мисля. А не мога да си оставя приятеля и аз не знам.. просто нашите са свикнали с него и тяхните с мене.. Майка ми от преди ми беше забранила да сам с другото момче.. и сега като разбра, че пак се виждам с него пак почна да ми се кара .., не ми дава даже да си говоря с него.. само ми проверява дали си пиша оше с него..Много ми е гадно не знам какво да правя..всичко ми е объркано вече.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 5144974bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Прочетох историята ти и знаеш ли, тя много се доближава до моята. Аз също съм на 17 и преди 2 .. 3 години бях с едно момче, единственното което съм обичала истински. Причината да се разделим обаче не беше изневяра, само това е различното при мен. След половин година аз трагнах с друг, който си мислих, че обичам. Но времето минаваше и осъзнах,че дори и подсъзнателно съм с него за да забравя другия.

Така изведнаж с бившият ми пак започнахме да си говорим и да се виждаме просто така. А с приятеля ми ходехме вече почти година. Аз скъсах с него, защото исках другият... Но стана така, че се скарахме за някаква глупост и аз нарочно пак се събрах с приятеля ми. И така загубих нацяло шансовете си да съм с този, когото обичах. След няколко месеца се разделих окончателно с приятеля ми, защото просто не бях щастлива.
Но вече всичко беше различно, изгубих своята възможност. И аз като теб си казвах, че нашите го харесват и техните мен, а с другото момче не беше така.

Но знаеш ли какво, това е твоят живот, ти трябва да си щастлива, а не другите да са доволни. Ако мислиш, че искаш да си с този когото обичаш, бъди. Ако имаш шанс, не го прополявай! Разбира се, първо се увери че той наистина е забравил това момиче и иска да е с теб. И ако е така, прости му, не забравяй, че човек от грешки се учи.

Миличка, този с който си в момента ще ти прости и ще те разбере, ако наистина те обича. Пожелавам ти да вземеш правилното решение и да си много щастлива. Аз не успях, но дано ти имаш повече късмет. И ако искаш пиши какво е станало по-нататък. :)))

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0072de52e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Връзка изградена на съжаление....ами отпиши я! "Нашите са свикнали с него" ...Ми много важно, ще отвикнат.....
Просто трябва да си наясно с това, което ти искаш, не трябва да ти пука какво ще мисли той или вашите, или комшиите....

Просто ,колкото и егоистично да звучи, гледай себе си.Важната си ТИ, понеже това си е твоят живот.
Но ситуацията има и друга страна, ако мислиш ,че имаш бъдеще с новата (стара) връзка-действай.Но ако имаш дори най-малки съмнения, че захвърляш сигурното за нещо не толкова сигурно, просто се откажи. Все пак не е нужно сама да се прецакваш, има достатъчно други хора, който биха го направили.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 98b09e6a3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Знаеш ли?.. твоята история ми е много позната! Аз също бях така,бях раздвоена и все още съм..!Не мога да преценя с кой от двамата искам да бъда макар,че към първият изпитвам много повече чувства..,но вече съм се отказала и съм казала:КРАЙ! щом не е отценил това,което съм му дала и жертвала за него значи не ме заслужавал.Когато ми звъннеше аз винаги бях на разположение 24 часа,но това престана..и съм сигурна,че и твоят приятел ще те търси,търси,но няма да те намери..!Щом ти е казал,че те обича а продължава да е с другата това не е обич за мен това си е жива подигравка!Така,че гледай си живота да не ти пука за него..и съм сигурна,че момчето с което си сега много те обича и би дало всичко за теб не изпускай шансът си да бъдеш щастлива!!И запомни Щом не те е отценил значи никога не те е заслужавал!!! :)) Успех :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker