Алергия от кучета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Алергия от кучета?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1948 пъти
Момиче на 11. Здравейте! От известно време имах постоянно запушен нос(можех да дишам с него, но беше доста запушен). Постоянно си капех капки и той се отпушваше за малко. Отидохме на лекар(уши, нос, гърло) и той ми каза, че имам тежка алергия. Изброи няколко неща, които може да са причината. Папагали, котки, кучета, прах, мухъл... Но ние нямаме нищо от това освен кучета. Имаме две йоркширски териер. Но аз живея с кучета от както се помня. От бебе мама е имала куче, после още едно и тн. Всякакви породи... Според мен винаги съм имала малък проблем с носа, но повечето време е през лятото. Например през учебната година не се оплаквах.

Така де. Не ми се вярва да е от кучетата. Според мен е от капките за нос. Пък и в интернет пише, че йоркитата не предизвиквали аларгия, защото имали близък до човекшия косъм, козина. И така де, доктора ми предписа някакви хапчета против алергия. Сега махнахме кучетата, пия си редовно хапчетата от вече три-четири дена. Без абсолютно никакъв ефект. Дтана и по-зле. Не мога да издържам и всяка вечер пак си слагам капки, за да мога да спя. Хапчетата не помагат, кучетата ги няма... Какво друго може да е? Значи баба ми е така с носа от дете, но тя има хронична хрема. А доктора е голям специалист и беше сигурен, че е алергия. Но аз не вярвам, че е от кучетата. И симптомите ми са само задръстен нос, нищо друго. Обаче изобщо не искам да се окаже, че е алергия от кучета, защото иначе никога няма да мога да си живея с тях. Не съм ги виждала само от три дена(те са при баба ми и дядо ми) и вече се влоших. Постоянно сунувам едното куче, а другото постоянно си го халюцинирам. Снощи станах до тоалетна и в тъмното ми заприлича нещо на едното куче как стои и ме гледа. Точно и физиономията и козината, дори виждах как се мърда. Стреснах се и светнах лампата. Разбрах, че беше просто торбичка с шоколадови бонбони сложени до шкафа. А пък днес сутринта както си лежах усетих сякаш нещо ме близва и се стреснах. Защото едното куче обикновено ме субужда като ме ближе. Обаче нямаше нищо до мен. Нямаше какво да ме ближе.

Според вас запушения нос(средно, защото моа напълно да си дишам през носа само, че ме дразни, че е запушен) означава ли наистина, че съм алергична от кучета? При положение, че цял живот живея с тях, а сега и с йоркита, които не предизвикват алергии. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 51c03290e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моля ви, пишете коментари!

Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 51c03290e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина, ви моля! Пишете коментари, защото носа ми още ме мъчи. Спрях капките и сега ползвам само морска вода, но без ефект! Помощ!

Авторката

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7301e716cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Трябва да се направи тест. Няма как да разберем. Аз съм човек, който от както се помни е покрит в обриви и е със запушен нос. Вече съм на 20 и още не съм направила тест и не знам. За толкова години не можах да разбера какво предизвиква всичко това...
Може да е от кучето и чак сега да се е проявила алергията, досега да не се е проявявала. От капките за нос абсурд, щом си ги започнала, значи си си била зле и преди тях. Прах у вас със сигурност имате, дори да не го виждаш. Къща без прах няма. Не го отписвай като версия. Също може да е и от растения, точно през лятото и моя нос е или запушен или тече та не спира. Ако имате глухарчета, или други малки гадни треви, които си разпръсват семената наблизо... много вероятно е да е и от тях. Нарича се сенна хрема.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker