Ужасна съм. Нямам истински приятели. Загубих ги .. Реве ми се. Сама си заслужих всичко - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Ужасна съм. Нямам истински приятели. Загубих ги .. Реве ми се. Сама си заслужих всичко
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3312 пъти
О не мога повече .Вече си мисля, че някой ме е проклел. Трябва да споделя някаде да ми мине поне малко. Толкова много неща ми се случиха за един месец, че вече не издържам.

Да започна : Класната ми ме нарочи и направи всичко възможно да ме изключат, и преди да го направят се махнах сама. В ново даскало съм, не познавам никой. Спасяваше ме само мисълта, че след всичките часове съм си в квартала кадето имам истински приятели, който много обичам.

Но наскоро и тази мисел отлетя, след като се скарах с една от най добрите ми приятелки. Сдобрихме си се, хубаво, обаче в последствие разбрах, че е говорила какви ли не неща зад гърба ми. Замълчах си. Исках да запазя приятелството ни. Минаха дни и излезнахме навън всички. Отидохме в една градинка и там не знам как се подхлъзнах, паднах и си обърнах капачката на коляното.

След още няколко дни се скарах с още няколко приятели. Туко що ми писа едно момиче. С нея се познаваме от малки.Т я с съжаляние ми каза, че много съм се променила. Станала съм лигла .. абе просто ужасна. И сега стоя и си мисля. Тя е права. Ужасна съм. Нямам истински приятели. Загубих ги .. Реве ми се. Сама си заслужих сичко, но искам поне мъничко късмет. Поне малко. Писва ми ;( Искам си приятелите. Искам си класа ;( Не искам да ме лъжат. Не мога да повярвам. Години сме приятелки, а тя е говорила зад гърба ми ;( Не знам дали вие можете да ми помогнете, но просто исках да споделя. И все пак ще се радвам на някой съвет. Мерси ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: e0998b1521
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми да ти кажа, проста си, вземи да се промениш малко, да не си такава лигла, спри да хленчиш и всичко ще е OK

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 38560fe5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Истинските приятели са много рядко срещано явление и тази която толкова време ти е говорила зад гърба определено не е от тях! Хубаво е че осъзнаваш грешката си, опитай се промениш до някаква степен или поне гледай да не правиш тези неща които самата ти осъзнаваш че не са правилни. Щом видят промяната в теб ще те приемат отново.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: eeca11f73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Всъщност,не разбрах, с какво основание те наричат лигла? Кажи ни малко повече-какво правиш,как се държиж.... Имала съм подобен случай,просто ми кажи повече,за да мога и аз да дам съвета си. ;)
Сиво

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: ead71858f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно ...не се притеснявай чак толкова много, защото е излишно и само може да ти навреди отколкото нещо друго....ти в крайна сметка най-добре си чувстваш и осьзнаваш в кое точно бьркаш и ако искаш можеш без проблем да го промениш и отношението ти както и поведението ти спрямо другите да се стремиш да е по-добро вече .... и дори и някой пьт да се проваляш в нещо пак трябва да си избираш да продьлжиш, защото е много важно независимо от всичко, а и след като сьжаляваш(в смисьл ако си имаш за какво) това е много добре и можеш да продьлжиш после дори и след това вече. Успех и не се предавай никога квото и да става.
d22

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 342c088934
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Тая твойта приятелка ти е говорила зад гърба заштото нали знаеш че човек като се ядоса на някого казва кви ли не глупости за него. А за тебе. Щом ти казват че си се променила и най-близки приятели, то значи променила си се. И незнам що не си търсиш причината в себе си. Щом ти ане някой друг се е променил значи само ти ще се оправиш

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: b6630ab446
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ами виж, просто годинките са Ви такива, че освен лицемерие, лигня и хленчене за друго неставате.
Класната била виновна, един Бог знае колко отсъствия и проблеми си била напраскала, жената какво да направи- да я обвинят после нея, че не е отчела че имаш куп отсъствия ли?!
+ тва не всичко решава класната, има педагогически съвет и тнт.
Като ги гледам тия пикли от моя клас, същите като вас ми се доповръща (без извинение ; ) )
Коя зад гърба ти говорела, коя ти писала ..
Место да се мотаеш по градинките и да си трошиш кокалите, седни и учи, в ученето му е майката! ; )
Заслужи си малко уважение, най-малко трябва да ти е гузно , че класната ти е направила всичко възможно да те махне, тя горката женица..
Поне учителите да те уважават, пък тези пиклички нека се мотаят по парковете, след 10 годинки нищо чудно и да ги видиш пак там, самоче с метлите и кофите.
Сама решаваш бъдещето си, и ако ще се косиш за някакви дрислички , който освен да лицемерстват и интриганстват друго незнаят.. със здраве !
Съжалявам, че съм толкова груба но ..


И.И.И

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 6c8d5860ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Евала на номер 6

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9ecd1f44d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Виж, тук положението е много трудно!
Даже аз мисля, че мястото за писане на толкова отрковенни места не е тук, този сайт е хулигански, чел съм тотални олигофрении и хора като теб, които искат да споделят нещо наистина трогателно не трябва да пишат тук, просто не си заслужава :).
Трябва някой друг сайт, в който може да ти обърнат внимание.
Първо, за училищечето : МАЙНАТА МУ! Аз завърших в такъв клас. 12 години бях така и какво от това, те си остават пед***илчета :)
Второ, скъсваш всякакви отношения с онази... там... дето ти се води приятелка. Казваш, че си разбрала, че говори за теб и не искаш да имаш нищо общо с нея.
Намери си други приятели.
Трето. Радвай се, че си здрава. Оценявай най-малките неща ( които са ти останали)
Виждам, че коментара ти е от преди 1 година и 9 месеца ( почти 2, не се и надявам, че ще се сетиш да погледнеш отново този сайт), но го пиша за други, които са на твоето дередже и се надявам да го прочетът!


ФЪК НА ВСИЧКИ НЕЩАСТНИЦИ, КОИТО НЕ РАЗБИРАТ И НЕ ОЦЕНЯВАТ ПРИЯТЕЛСТВОТО! МАЙНАТА ИМ!
Да си приятел не всеки го може! То си е изкуството, някои просто не го владеят... Жалко!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0c0ca63cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 6, наистина може класната да е направила така, че да я изключат. В училището ми имаше една учителка, която ме мразеше и ако можеше, щеше да ме убие. Така и не разбрах защо ме е мразела. Не й говорех в часовете, не й пречех, не съм й отговаряла, въпреки че много ми се е искало, когато ме е унижавала пред целия клас. Също така, не може детските й години да преминат изцяло в учене. Хубаво, нека учи, важно е, но пък и трябва да излиза, да се забавлява с приятели.. не е вярно, че всичките на нейната възраст стават само за лицемери, интриганти и т.н... познавам и други момичета на тази възраст, които са доста интелигентни, така че не поставяй всички под общ знаменател.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f0328c78ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ИМА ДОБРИ И ЛОШИ ХОРАТА

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker