Трудното положение, в което се намира семейството ми заради безпаричието - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Трудното положение, в което се намира семейството ми заради безпаричието
преди: 10 години, 10 месеца, прочетена 2474 пъти
Здравейте. Проблема е следния баща ми от 11 месеца е без работа нито си търси, нито върши някаква домашна работа(да помете, да сготви и т. н. )по цял ден е на телевизора или на леглото лежи. Предлагат му на различни места той само казва тук ми е далеч, тук ми е много близо и се оправдава и не почва.. Когато ходим по улицата започва (БЕЗ причина) да крещи, че Геурите трябва да се избият, Отвратителни българи(ние СМЕ българи), Терористични актове за вас, За избиване сте всички т. н. Майка ми работи за 300лева, аз също не работя, защото немога да си намеря работа. Дипломата ми е силна.. Хора без дипломи от бившия ми клас се уредиха с работа, а аз не.. Двамата ми дядовци и баба ми починаха наскоро през 1 месец. Нямаме нищо, нито дърва за зимата, нито пари за ядене нито нищо, всичките останали роднини ни отбягват. Приятелите ми ме забравиха, не ми вдитат телефоните си и странят от мен. Ходя с един чифт дънки и една тениска от Юни месец... Друдите мой набори ходят по дискотеки, събират се, веселят се мен никой не ме търси за нищо, стана сутрин обиколя магазините да питам за работа, след това се прибера, върша вкъщната работа след това от едното легло на другото от едната стая в другата, просто нямам какво да правя. Друго си беше, когато бяха живи старците с голямите пенсии...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 10 месеца
hash: 3afb52f769
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Никак не ми хареса последното ти изречение. "Старците с големите пенсии" вероятно не са и подозирали, че семейството ти ги използва за пари. Не вярвам аз, че няма работа за тоя, който търси. Я иди по заведенията и виж не търсят ли някъде сервитьор, разходи се по строежите. Човек без квалификация не може да разчита на хубава и високоплатена работа. Стига да искаш, ще намериш, дори и да е с малка заплата. Все пак, няма да е като без нея и ще си сред хора. Ще имаш колеги, ще се запознаеш. По хленченето си същия като баща си. Просто сте били свикнали "старците с големите пенсии" да ви издържат. Срам за вас!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: d265bc9ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Ти си голям човек и трябва да се спасяваш сам/а. Как баща ти намира работа, която да отказва, а ти не? ! Очевидно работа има. Не си гледай дипломата въобще. Сега почти никой не работи с диплома за да оцелява.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: cd4e90e58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Въобще не се оправдавай, че няма работа. Работа винаги има, но теб явно те мързи и само знеш да хленчиш миличка. Имам една позната, която работи, като берачка смисъл цял ден се навежда и бере плодове за ракия. Трудно е и се скапва, но пак взима някой лев. Освен това има много сайтове, вестници, винаги дори за една провадачка ще те вземат, а защо не пробваш да учиш и више, след като ти е силна дипмолата? Също така като нямате пари, тогава как имаш интернет? Май само местиш задника си от едното на другото легло и чакаш някой принц на бял кон да те спаси.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c87aa4546d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Заведете баща ти на психолог. Нито се майтапя нито нищо. Просто казва, че човека може да има някакви проблеми. Може би след смърта на родителя/те му да има нещо. Всяко семейство е имало такива дни.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 2734c14d2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Последното изречение наистина изтри чувствата на състрадание, които изпитвах преди това към семейството ти. Обикаляй и търси, а щом си със силна диплома, виж и по сайтовете за надомна работа или пък започни да се учиш на нещо. Предполагам, че пишеш това от дома си - използвай интернет, за да научиш още неща, които могат да са ти полезни. И не се предавай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker