Харесвам един от най-добрите ми приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Харесвам един от най-добрите ми приятели
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1841 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 14. Спортувам от около година и половина. Миналото лято две момчета, които бяха близнаци се записаха в клуба ни. Не съм била близка с никой от тях, но от началото на лятото се сближих и с двамата, но повече с единия. С него сме много добри приятели. Споделяме си доста неща. От момичетата единствено с мен той си говори свободно на тема "Секс". Само на мен, от момичетата, е казвал, че не е девствен. С другите момичета просто не са си говорили на такива теми. Знаем си почти цялата биография. Знам всичко за живота му, който е прекрасен, и той за моя. Той е приятел с всички момичета. Най-близък е с мен и още едно-две момичета. Пишем си всяка или почти всяка вечер. Виждаме се почти всеки ден, да не кажа всеки. Ако не дойде на тренировка, след това се отбиваме до тях. И под ние имам предвид аз и още едно-две момичета. Събираме се в тях, събираме се в нас. Навсякъде се събираме.
Доста от момчетата ме обиждат. Аз почти на всички съм казвала, че за мен това е болна тема. Единствено той, щом му казах, спря да ме обижда. От както се сближихме не ме е обиждал или накърнявал. Той е на 16. Красив е, мил, добър, забавен. Има добро телосложение. Пишем си с часове. Пращаме си целувки, но ние по принцип в клуба всички си пращаме целувки. Не се делим на момичета и момчета.
До скоро си мислех, че просто ми харесва компанията му. Напоследък обаче, наистина се чувствам странно. Когато го видя се чувствам добре. Често се закачаме един с друг и си пускаме по някоя шегичка, което стига до "сбиване". Удрям му по някой лек шамар и той се защитава на ужким там. В последните няколко дни, обаче нарочно се драча с него, само, за да мога да докосна кожата му. Когато осъществим някакъв, очен, допирен или какъвто и да било контакт, се чувствам невероятно. Когато се боричкаме е прекрасно.
Харесвам го. Проблемът е, че знам той какви момичета харесва и аз не съм негов тип. Той е висок, аз-ниска. Аз не съм от най-красивите, но не казвам, че съм и грозна. Той не е девствен, а аз дори не съм се целувала. Не е женкар. Не е имал гадже от около година. Беше започнал опити да се хареса на едно момиче, но до там.
Въпроса е следния. Влюбена ли съм? Питам, защото не знам какво е чувството. Не съм го изпитвала друг път. Просто увлечение ли е това? И как да постъпя?
Моля ви да публикувате историята ми. Много е важно за мен. Благодаря ви, предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 69f48b3fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От Авторката
Моля ви да изразите мнение, по темата. Искам да знам как да постъпя! Благодаря, Ви!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a9134e7e3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами, чувстваш се по-добре когато го срещнеш, искаш да си по-близо до него, чувстваш се невероятно когато осъществите контакт и казваш, че е мил и красив(нормалните приятели не мислят така). ОБЩО ВЗЕТО, ТИ СИ ВЛЮБЕНА В НЕГО!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: eec30edd06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбира се, миличка, ти изживяваш най-хубавото нещо на света! Прекрасно е, че имаш толкова спокойно и красиво детство. Нищо лошо няма, посетила те е любовта! Запази чистотата на чувството си, не бързай да ставаш голяма. Това, което сега изпитваш е най-красивото. Първите трепети са спомен за цял живот. Бъди приятелка с него, събирайте се, играйте, шегувайте се, но не бързай със секса. Има време. Всичко ще си дойде на място.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 510cbba639
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости! Няма на твоята възраст любов, момиченце! Това е просто някакво увлечение. ;)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b2345aa522
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До номер 4: ти говориш глупости. Аз съм мъж и се влюбих безпаметно на 15, Държа ме до 21. Така че съвсем нормално си е момичето да се влюби на 14,

До авторката: момиче, хич не се връзвай на това какви харесвал. Щом чувстваш така на вашите "сбивания", то сигурна бъди, че той го чувсрва двойно по-силно. Човек харесва човека, не сбор от ръст, гърди, дупе и т. н.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6210c1476e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   оо <33 мадафака :Д това е толкова сладко ;Д И да и аз мисля че си влюбена :3 това на колко години е, с какви е бил и какво е правил съвсем не значи че трябва да се притесняваш (не знам дали се притеснявашза това, но аз да кажа ;Д) че например би искал да прави секс с теб. Според мен трябва да му признаеш чувствата си :) Изчакай какво ще стане и запомни че няма от какво да те е срам :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: cec86cd615
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбира се, че си влюбена, защо изобщо задаваш този въпрос. Това, че момчето споделя с теб повече неща отколкото с останалите момичета е знак, че те харесва и може да ти се довери. Доверието е най-важното нещо в една връзка. Няма никакво значение какви момичета харесва той, приятно му е с теб и се забавлявате, това е най-важното в момента. Трябва да му кажеш какви са твоите чувства към него, той може да се досеща, но е много по-различно да го чуе лично от теб. Не губи време, за да не те изпревари някоя по-нахална от теб, която не го заслужава. Желая те успех и много щастливи моменти с това момче.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5efaca4f10
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката-За съжаление той вече си има приятелка. Намери я съвсем скоро, а дори не се познават. :( Имам предвид, че се познават от месец някъде. Излизали са няколко пъти. И сега ми ужасно тъжно.
Но каквото и да правя не искам да му показвам чувствата си, защото ме е страх да не ми се подиграе или да спре да ме обича (като приятелка, разбира се). Така че... нямам шансове. Той е страхотен, прекрасен. Ама....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker