Опитвам се да й обясня малка част от нещата, които изпитвам, но все не ми достига смелост да и кажа това в очите... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Опитвам се да й обясня малка част от нещата, които изпитвам, но все не ми достига смелост да и кажа това в очите...
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 3418 пъти
Здравейте,
аз съм едно момче на 14 години, нормално на вид, не спортувам много, но имам стройна фигура.
Проблемът е в това, че не знам какво да правя. Не съм в заможно семейство или от тоя сорт, просто едно момче ,като другите.

От 5, 6 ти клас започнах да рисувам по често и открих, че това ми се отдава, със времето започнах да рисувам изображенията на светците или накратко казано занимавам се с Иконографство и съм малкък зограф, който вече има няколко общи изложби и всичко това е благодарение на учителят ми по изобразително изкуство, за което още не мога да му се отблагодаря.

Иконографството не ми е единствената добра страна в изкуството, също рисувам и Манги (наименуванието идва от китайската дума за комикс, но в друг стил до колкото се досещам) и въобще нямам пречки в рисуването и ако има те бързо изчезват и въобще и мисленето ми е различно от както рисувам, но за жалост, когато кандидатствах преди 2 години на първо място математическата гимназия в градът ми с профил Информационни технологий и още си викам "А бе Аджаба защо отидох на майната си", но все пак се занимавам и с програмиране в нас. Но нищо минало е вече.

От 5 ти клас познавам едно момиче от класът ми, което ми взима вниманието и до днес и за съвпадение в последствие ние и още няколко приялтели сме най-добрите в класовете ни .Но да се върнем на момичето и до сега не знам какво харесвам в нея дали е дулгата и кафява коса дали са хубавите й очи нязнам, но нищо лошо не виждам в нея и вече аз съм попринцип много търпелив, добър прятел и в добър каквото хубаво се сещате за добър приятел това съм аз.

Та аз от тогава мисля само за нея, но за мой касмет бог ме е дарил с "качеството" ми да съм много срамежлив. И вече толко се опитвам да и кажа, че тя е човекът, за който мисля постоянно, че тя е човекут, за който бих направил всичко по силите си, че тя е любовта ан живота ми, и сега да не акжете ее мн си малък, за да се влюбиш, но аз съм така и се опитах да обясня малка част от нещата, които изпитвам, но все не ми достига смелост да и кажа това в очита.

Не мога да се целувам, но пък аз може би давам почти всичо от себе си, за да я впечатлявам, но аккво да правя това е момичето, за което бих анрпавил всичко, за което бих се самоубил, за което бих направил всичко и просто изпитвам чувства, които не мога да ви ги обясн,я тя ми е в умът нощ и ден.
Чел съм форуми и със съвети давай не се притеснявай ама е лесно да се напише, ама я да се види в действие.

Ето ви скайпът ми за връзка: dj.bisko_kn1
и ако на някой мъ се е случвало подобно нещо да не може да сподели или от сорта много ще съм благодарен да ми каже какво да правя, а пък и съм с една година по малък от класът ми, защото тругнах на 6 години и оче повече ме притеснява и ако има някой, който може да помага сега е момента, защото не знам колко ще изкарам така, не знам как да и го кажа и да може да ми падне тежеста от сърцето.

Предварително ви благодаря и съжалявам ако имам правописни или пунктоационни грешки.
Бисер

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: a812467b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А защо трябва да и казваш "любовта на живота ми", целуване и прочие...Не можеш ли да общуваш нормално с нея, да си говориш с нея...доколкото разбирам, не сте непознати, познавате се. Просто говори с нея нормално...отиди при нея, кажи и нещо... кажи "здравей, как си?"... и започни разговор.Говори за нещата, които те интересуват, за някакви общи неща, винаги има за какво да се говори и така, по естествен начин стават нещата

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f6b0fb98d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Tова не е проблем постоянно общуваме и разменяме мнение но немога да го кажа ако може някои вмест мен и аз незнам защо така и може би съм преовеличил с любовта ан живота ми но все пак немога да кажа тия думички.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f6b0fb98d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Aко може да ме съветватре как да го кажа

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 8b8aeb77dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесваш я, това се вижда,но изразът "любовта на живота ми" не ти отива на годините. Звучи като от някоя сладникава бразилска сапунка и....не е точният израз. Не си мисли,че си толкова безнадеждно влюбен. Сериозно ти казвам- чувството ти сега,че много я обичаш и т.н, е измамно. Продължавай да я "впечатляваш",дръж се естествено и нещата ще потръгнат. Свестните момичета (каквото,предполагам,е това) ще оценят истинските ти качества.... :)
Сиво

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 3b448372ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, не вярвам да има човек, който не е изпадал в твоята ситуация. На мен самата ми се е случвало три пъти по адрес на три различни момчета. Първият път бях на 14 години и въпреки цялото ми желание, така и не събрах кураж... Една моя приятелка говори с него и се размина доста леко.

Вторият път беше след цели пет години и тогава се отбих до тях и без никакви предисловия директно му заявих "обичам те". Тишината, която последва, беше толкова тягостна, че после само добавих "много" и си тръгнах.

При третия път вече имах повече опит с момчетата и се случи точно както те съветва номер 1 - просто излизахме заедно, разговаряхме, той се досети от само себе си. Не се притеснявай, че не можеш да се целуваш, винаги можеш да я целунеш по бузата или челото, да я хванеш за ръка, да й се усмихваш. Вие сте още деца, децата изразяват любовта си много по-лесно и естествено от възрастните. ако все пак държиш да й кажеш нещо, просто се опитай да запазиш спокойствие и й кажи, че харесваш очите и косата й, че ти е приятно, когато си с нея. дано да съм успяла да ти помогна поне малко! не забравяй и за училището и рисуването, успех :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f6b0fb98d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз споменах че съм малко преовеличил с любов на живота ми но,все пак благодаря за съвета и да момичето е много свестно.Ако е така като казваш е добре и благодаря за съвета и мисла че това сега неможе да бъде премахнато от сайта,така че ако имате нещо по добро да кажете тогава пишете но ако ли пък не по добре смятайте това за край на дискусията :) и номер 4 благодаря ти,то е толко леснод асе досетиш но добре че има хора като теб.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 9d2741f0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо трябва да казваш някакви думички? Пък даже и да се тормозиш от това че не можеш да кажеш думичките... точно обратното е. За любовта не бива да се говори. Доколкото разбирам, и ти така го чувстваш в сърцето си, и проблема е никакъв... напротив, така е ПРАВИЛНО

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f6ac7eb484
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бате и аз съм точно като теб, с малки изключения. Супер много ми хареса начина който говриш и това, че си откровен. Но естествено има и нещо за което бих те посъветвал да не мислиш и то е както се сещаш "самоубийство". Но както и да е. Да се върнем на темата.

Моето мнение е да изчакаш удобен момент в който сте сами (не за друго ами тя да не се притеснява). След това мога да ти кажа, че много думи са излишни. Кажи и най - важното (това, че е всичко за теб и така нататък). Но не се впускай в подробности защото ще закъсаш. Само не трябва да се притесняваш. Като и кажеш каквото имаш да и казваш ще ти олекне много.

Относно целуването: В тази операция няма някакви правила. Просто ти идва отвътре. И мен ме беше страх, че ще се изложа но всичко мина перфектно. Ако приеме да сте заедно и обръщай много внимание, но гледай да не те използва само. Ами пич надявам се да съм ти бил полезен.

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: f6b0fb98d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много благодаря на всички,най-много на 7 и 10.
Тук в някои неща може би сам се увлякъл,но важното е че ме разбрахте и че ми помогнахте и 10 благодаря ти за съвета.И може да не сме нещо повече,но преди незнам как подхванахме темата за класът ни и това кой е печен кой е свестен и тя ми каза че винаги ме е мислела за много добър приятел който никога не би направил гадно на някой ако си го заслужава дори,но тогава си заговорихме както много останали пъти и разбрах че тя ме мисли за както споменах предималко много добар прятел,цвестен тип,човек за споделяне,с две думи ДОБЪР ПРИЯТЕЛ което много ме трогна,и мисля както каза 10 да направя но не мисля че ще се стигна по-нагоре от много добри приятели.Важното е че ще и кажа всичко и ще ми олекно натам ще ми е по лесно да споделяме и да общуваме.

Благодаря ви и се радвам че има такива хора като вас и ще ви пиша и по други причини ако има и многоискам на номер 10 и на 7 и 9 да ми пишат на имеил djbisko_mix@abv.bg и там ще се разберем и за скаип врузка надявам се за да може да комуникираме вместо да си пише по форумите.
Пак ви благодаря.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker