Той умира, а аз съм бременна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той умира, а аз съм бременна
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 5597 пъти
Здравейте
Аз съм момиче на 23г. от София, но вече 4 години живея и уча в Мюнхен, Германия.

С приятеля ми се запознахме още в училище. Името му е Даниел и сме заедно вече 5 години. Той е всичко, което някога съм искала - добър, нежен, чувствителен, толкова красив. Както всяка нормална двойка понякога се караме, но след не повече от 10 минути и на двамата ни минава.

Винаги съм вярвала в истинската любов, но след като го срещнах вече смело мога да заявя, че човек може да се влюби истински само веднъж. През тези 5 години сме се разделяли за кратко, всеки е опитвал с нов партньор, но просто с никой друг не се получава.

Проблемите ни започнаха още от началото. Той загуби баща си и брат си. В резултат от това започна да излиза всяка вечер, да пие, да се друса. Това беше много труден период и за връзката ни. Почти цяла година нямаше и следа от момчето, в което се влюбих.

Изчезвал е, не се е прибирал с дни, но аз реших да не го оставям и да му помогна. Родителите ми, ми повтаряха да го зарежа, защото бил наркоман, алкохолик.. Но с моя помощ и помощта на приятели Дани се съвзе. Ходеше на лекар, взимаше успокоителни и т. н., но спря с алкохола и наркотиците.

Помислих, че най-накрая всичко ще бъде наред, докато не започна да припада. Отидохме на лекар и откриха, че е болен. В момента, в който ми казаха, животът ми сякаш свърши. И тогава започнаха постоянните срещи с лекари, събиране на пари за операции, консултации..

След това го пратиха при специалисти в Германия. Вече 8 месеца е в болница в Берлин. Много рядко го пускат да излиза някъде. Лекарите казаха, че няма какво повече да се направи за него и казаха, че му остават от 5 до 9 месеца.

Преди 2 месеца помолих да го пуснат за малко и излязохме. Прекарахме 2 страхотни дни и точно преди да се върнем в болницата той ми каза, че е време да продължа, но без него.

Най-много ме боли от това, че той иска да се разделим. Знам, че го прави за да ми е по-лесно след това, но аз искам да остана с него до края. Не отговаря на смс-ите ми, не ми звъни, не иска да отивам при него.. Затваря се в себе си и не ме допуска.

А аз, аз разбрах, че съм бременна. Не знам какво да правя..

Нямам възможност да гледам сама дете, не знам дали да му кажа, знам само, че ако го направя ще го натъжа, ще го заболи.. Не искам да го оставям, нямам желание и да продължавам с някой друг.

С него изживях моята приказка, с него е първият ми път, с него съм просто щастлива.. пиша това със сълзи на очи. Бог ме дари с най-прекрасния човек, какъв е смисъла да ми го отнема? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: d73106d887
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много тъжна история, толкова е съкрушителна, че прилича на сюжет от някакъв филм.
Бъди с него до самия край. Според мен, трябва да задържиш бебенцето и да се бориш за неговото и твоето бъдеще. Това е плод на вашата най-чиста любов и чрез него тя ще просъществува и в бъдеще. Ако аз бях на негово място, това би било някаква утеха за мен.. да знам, че оставям нещо след себе си. Но нямам идея, какво е неговото психическо състояние, така че бъди много предпазлива.
Съжалявам, че преминаваш през всичко това и съдбата ти е толкова тежка, само искам да ти пожелая да бъдеш силна и да намериш смисъл да продължиш напред с живота си, колкото и ужасно и невъзможно да звучи това.

M23

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b41f0190c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Аз бих абортирала и не бих му казвала. Не искам да родя дете, което ще е сирак от самото начало

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a4df387a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм съгласен с първия коментар, задръж бебето, поне то да ти остане.. Момче на почти 17 съм, но си нямаш и представа как ме натъжи и как изтръпнах докато четях това.. Бъди силна!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a9e955daeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз не мога да ти помогна, нито пък някой от този сайт. Но ще се опитам да го направя.
Наистина, тъжна история. Наистина се обичате. Живота е тежък, не на всеки му е лесно. Това, което ти се случва е ужасно! Но знаеш ли какво? Замисли се. Ако деня, в който той почине( ако почине) е най-лошия в живота ти, то значи останалите дни ще са по-добри. Трябва да стиснеш зъби и да преодолееш трудностите. Бебето го задръж, ако се чувстваш готова за него. Остави си го, това ще ви свързва с любимия. И на двама ви ще е трудно, ти без любимият си, то без баща. Но ще успеете! Повярвай в себе си. Ако направиш аборт, то все едно да убиеш детето. Според мен трябва да го задържиш!
Кажи му за детето, така може би ще се зарадва поне малко.
НО НЕЗАВИСИМО ОТ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ! ПРОДЪЛЖИ! Живота ти поднася изпитание, безкрайно трудно при това. Но ти си по-силна, ще успееш. Не пропивай, не пропадай( както се казва). Приятелят ти не би бил щастлив от този факт.

Но какво знам аз, все пак съм просто едно 14 годишно момиче. Но знам едно! Не трябва да се предаваш!
~~~~УСПЕХ~~~~

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ad46062933
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Така се получава в живота, че стойностните хора си отиват първи... Като такъв добър човек неговата мисия в живота е да остави следа, да промени някого, в случая теб. Мисията е вече изпълнена, ти както и всички до които се е докоснал са облагородени, но това си има цена.
На въпроса ти защо Бог прави така, мисля, че не си разбрала правилно-Дани е изпълнил предназначението си и си отива от този свят, но това не значи, че изчезва-неговото дете ще носи баща си в себе си и ще има шанса да продължи делото му, а на теб се пада трудната задача да ги подкрепяш и да им помагаш в живота, както и да ги гледаш как страдат мъчейки се да помогнат на света.
Знам, че звучи филмарско, и не, не съм някакъв религиозен фанатик, но ако погледнете обективно нещата, ще видите, че са идеално подредени, и както са казали хората-Господ си знае работата!

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 51a35f92e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Задръж бебенцето! Все пак то ще ти напомня винаги за него ни отнемай и неговия живот.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0d82fe0332
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Направи аборт, какъв е смисъла да имаш дете от мъж, който никога няма да е до теб? ! Някой ден ще си намериш друг и на него ще му родиш дечица....

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 51a35f92e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Тя каза вече, че не иска друг и никога няма да го замени поне чети!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e62b8dedcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не прави аборт!!! Това дете ще ти бъде спомен от любимия, колкото и да ти е трудно, не се предавай и не го махай!!! Добре ще бъде да му кажеш за детето, но не го махай, винаги, когато го погледнеш, то ще ти напомня за баща си! Не го махай!!!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dca18188a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   това не натъжи толкова много а съм на 15 ужасно е мн съжалявам.. ако трябва да ти дам съвет той е това, че као задържиш бебето ще е адски трудно, но после като успееш ще се чустваш адски щастлива а и синът ще ти помага ще сте мн добри приятели с него и тогава ще се оправят нещата другият вариант е да направиш аборт и да започнеш абсолютно от начало което не е чак толкова зле но не е мн сигурно какво ще стане. бъди силна и направи първото

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d5203f93a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много е трудно да се дават съвети в ситуацията, разбира се, ако тя желае и най-вече има подкрепа от родителите си, ще задържи детето. В бъдеще това не би спряло друг мъж да я обича и да иска да живее с нея- практиката показва много такива случаи.
От друга страна съветите за аборт, да оставим настрана морала, са не най-доброто- нека никой не забравя, и жени, но мъжете също, че първата причина за безплодие остава ранно направен аборт, за който обикновено обаче жените крият след години. Искам да ви кажа, че това не са празни приказки- аз самата има този проблем, след един аборт сега страдам от безплодие. Все пак хубавото при мен е, че направих аборт когато вече имах едно дете. Сега искам второ, но не става и не става. Разбира се при всяка жена е различно, но много често някои аборти предизвикват необратими хормонални проблеми, отключващи безплодие. Колкото и да искаме, не става така: щракаме с пръсти и сме бременни. Мисля, че всяко дете е дар от Бога и след като е заченато в определен момент и обстоятелства, то трябва да живее... Сили на авторката! Да вземе най-правилното за съвестта й решение.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f95cce6805
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Здравей,
Историята ти силно ме трогна, защото много напомня моята. По всичко личи, колко силна връзка имате с този човек... Не мога да те посъветвам, как да постъпиш с детето, но мисля, че трябва бащата да участа в решението. Не си представям да живееш цял живот (независимо дали ще родиш бебчето или не) с угризенията, че не си му казала.
Пожелявам ти да бъдеш много силна и те прегръщам!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ff077da4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Разплаках се!! Винаги съм мислила, че само във филмит може да се случват такива неща, незнам, немога да си представя че има хора които преживяват подобни работи.

КАЖИ му!! Трябва да му кажеш че ще става татко, дори и да го заболи в началото, сигурна съм че после ще е щастлив че ти е оставил нещо специялно: нов живот!!
А като не ти отговаря на обажданията, пиши му смс, той сам ще те потърси...

Успех, бъди много много силна, ако не за друго, поне за бебчо!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ff077da4f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Разплаках се!! Винаги съм мислила, че само във филмит може да се случват такива неща, незнам, немога да си представя че има хора които преживяват подобни работи.

КАЖИ му!! Трябва да му кажеш че ще става татко, дори и да го заболи в началото, сигурна съм че после ще е щастлив че ти е оставил нещо специялно: нов живот!!
А като не ти отговаря на обажданията, пиши му смс, той сам ще те потърси...

Успех, бъди много много силна, ако не за друго, поне за бебчо!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 273bdc74ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей,
Историята ти наистина прилиюа на сюжет от филм.
Бъди силна и си запази детето, то не случайно ти е пратено в този момент, то е част и от Дани. А това дали ще срещнеь някой друг нюкога остави на съдбата. Живеем в такова общество, че сама жена с дете не се счита отдавна за табу.

Не желая да ти давам празни надежди, но в моето семейство има 2ма души на които им даваха не повече от 1 година а живяха по още години!!!!

Консултирай се с лекуващите доктори дали е подходящо да му кажеш новината, тъй като има случай в който емоционалното вълнение се отразява на здравословното състояние.
Ако кажат, че е ок -- просто му кажи!!!
Успех и бъди много много силна, не мисли финансовата част на нещатата, струва ти се трудно, но не е невъзможно :)
Горе главата -- та ти имаш шанс да имаш частица от Дани до себе си! :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 39438b4a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Кажи му за бебето! То може да му даде стимул да живее, понякога стават чудеса, само от волята на човек да живее!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7d7142d5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Колко тъжна история! Наистина не знам какво да те посъветвам, но лично аз бих запазила бебето, това ще е връзката с моя любим дори и когато него вече няма да го има! Така, чрез това дете любовтта ви ще победи дори смъртта! Да, няма да ти е лесно да го отгледаш, но в наши дни има толкова много самотни родители, така че няма да си нито първата нито последната, пък и дано семейството ти се съгласи да ти помогне. Знам, че болката ти ще е с теб за винаги, но всеки път когато погледнеш детето си ще виждаш и част от него и това ще ти даде сили да живееш.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d33287a5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Във вените на тази невинна душичка тече кръвта на твоя любим, то ще ти дава сили да продължаваш и да живееш, а не просто да съществуваш. То ще стопля душата и сърцето ти в най трудните ти моменти. Бог взема, бог дава! Това дете е дар. Роди го и се остави съдбата да ти покаже какво ти е подготвила. Любовта не умира, той ще е в сърцето ти. Но ще дойде нова любов още много пъти. Не го забравяй, но живей. Живей и бъди щастлива и за него, и за детето ти.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: dd0a38c276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ти го можеш, можеш да се справиш!
Обърни се назад към миналото си и виж докъде си стигнала, колко трудности си преминала! В детството, в юношеството, а сега и това, с което ще се справиш! Просто го знай, знай и че има хора, които биха постъпили добре и биха те подкрепили, просто се обърни към тях или ги потърси ако все още не си ги намерила. Но знай, че живота поднася много трудности, за да станем по-силни и по-добри от преди. Затова е живота - за да се развиваме и да се справяме с всичко, което ни поднесе..

Успех ;)) Прегръщам те!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 8d0f442de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Остави детето, мила, то поне ще е спомен за прекрасната ви любов. И се моли за Даниел да оживее - понякога дори и лекарствата не помагат толкова, колкото вярата. Бъди неотлъчно до него, помагай му, подкрепяй го. Не вярвам толкова силна любов да бъде прекършена от болест. Имайте вяра и двамата! Дано се оправи!!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b85f0c8d67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   номер 8 изобщо не съм съгласна с теб!! относно авторката.. Мила аз съм едно едва 12 годишно момиче сигурно няма да ти дам най-добрия съвет, но според мен ти трябва да задържиш това детенце! Защото то ще е спомен за любимия, ще ти дава сила да продължиш напред.. :) Кажи на приятеля ти защото ще го зарадваш поне малко, но твоята история е много тъжна, но аз съм сигурна, че ще се справиш мила <3

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: ad42b15e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   аз съм на 20 г-навърших 19-наистина не абортирай детето-тази година завърших но един ден в час на класа темата ни беше именно тази -абортът-от една страна -наляга се да правиш аборт, защото нямаш мъж до себе си но от друга-помисли си-ще отнемеш един живот -това дете е част и от двама ви -то не е намерено на улицата-заедно сте го създали-задръж го и бъди до приятеля си до края на тези 9 месеца- дано съм ти помогнала-Черната Лейди -19 г

 
  ...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f7c4cd1152
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   трябва да му кажеш!!! той трябва да знае, че е баща!! не може да му причиниш тази болка да не знае, че ще има дете

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: b57a0fd77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Кажи му и не прави аборт! Запази детето, което ще има най-прекрасния баща! Бъди горда с това дете! А относно Дани-бъди с него до края... до последния му дъх. Успех! Подкрепям те!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: ce224c9999
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   По добре направи аборт, защото ще родиш дете което ще е СИРАК, няма нищо по лошо от това да нямаш майка/баща или и двете! Няма кой да обича, но помисли и за себе си! Ти си младо момиче не проваляй живота си. Зачести връзките си с Дани и по добре не му казвай за детето!

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5881a29c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ако авторката случайно още следи темата-как се развиха нещата, задържа ли бебето, какво стана с Дани??? Надявам се на скорошен отговор. Желая всичко най хубаво.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: c707679d85
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   30, съгласна съм. И на мен ми е интересно какво се е случило.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: bcae1c3867
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Запази бебето и му кажи и бъди дмеча защото ако се държиш така тъжна и подтисната нищо няма да стане вземи се в ръце сложи една голяма топла и огряваща усмивка на лицето си и го направи най щастливият баща на земята

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e11d1c4060
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Ами в момента в който губиш най-ценния си човек, съдбата ти оставя част от него. Според мен е знак да го запазиш. Това бебенце ще ти помогне да преодолееш загубата, ще искаш да живееш заради него, да си силна и да се бориш и за двама ви. Ще прехвърлиш цялата си любов върху него. Това е единственото, което имаш в момента, не го убивай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker