Скрит гняв - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Скрит гняв
преди: 14 години, 7 месеца, прочетена 4039 пъти
Здравейте, момче на 18. В класа нямам репутация, аз съм си виновен. По натура не съм агресивен, но ония ден един пиклио, който е 2 пъти по-малък от моя клас, почна да се ебава с мен, и уж "без да иска" ме удари в главата и дори ме разкървави! Кажете ми, не съм простак, който се бие по улиците, но много от моя клас си позволяват да ме удрят, а не знаят какво ще стане ако аз "изригна",.

Винаги съм имал скрит гняв и съм го таил в себе си. Все съм добри и гледам да не посягам, искам да пречукам някой от класа ми за да разберат, че с мене шега не бива. Но има камери, и може да ме изгонат от даскало или нещо подобно! И имам добро впечатление от учителите! Не искам да го развалям! Помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 7 месеца
hash: 75977aa61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не си признаеш, че те е страх. "Удрят ме"...Боже какви хора виреят по тия училища...Та...ако те ударят ти какво правиш?!!!! Удари го и ти!!!
На оня пикльо дето те е ударил, ти какво...просто така си му седял... Не прави така, не им стой така, защитавай се. Застани срещу страха си и се защитавай. Тия гадове дето са те ударили, точно на това разчитат - че няма да се защитиш. Покажи им, че не е така!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 91ee11db4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След даскало .. пречукай некой и тфа е. Кво щи се подиграват и ще праят на шматка... да си не мислат че са нещо повече от тебе.. некфи тъпи въздухари. Фани пребии некой извън училищно време и не могат да ти кажат нищо ;]]

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d3f695d640
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Можеш да им покажеш, че не трябва да си позволяват волности, но ако решиш проблема без грубости ще е по-добре. Дръж се на положение и не им позволявай да минават границата. Успех!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e5e6f90eb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еми то в днешно време , ако не се биеш и не псуваш всеки и всичко като хамалин не си човек...

от опит знам че с бой не решава нищо, но съм твърдо против това да бият някого, а той да не се защити ... чак за пречукване е прекалено,но можеш да ги сплашиш както ти знаеш, примерно... не им позволявай да те бият ЗАЩИТАВАЙ СЕ докато си мълчиш ще продължават защото тези "великите" с юмруците се заяждат с такива, които мълчат , а на тези които са равни по сила си траят... късмет

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: 0de1bf5a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Приятелю цьо ще ти разкажа една история а след като я прочетеш ти реши какво да направиш

Преди много години когато ходех на училище и с мен се ебаваха а аз се си виках ще се усетяти ще спрат но те не спираха започнах да ги портя на класната но това не ги спираше един ден един саученик ме удари както обикновено но ме хвана в много не подходящо настроение след като ме удари уш на майтап му искартих ченето в буквалния смисал (ченето му застана на една страна ) естествено мен ме изключиха за побой

Още в нея вечер изчаках директора на даскалото и му теглих една гора бой и го питах с какво право ме изключва защо не е изключил тезо които се ебаваха с мен а мен ме изключи за един тупаник а той горкия ми отговори че другите като са ме удряли не е имало травми аз се ядосах още повече и го начупих по касно в новото даскало като разбраха че сам изкартил ченето на сученик и съм пребил директора на даскалото някакси саучениците ми и даскалите имаха някакав респект от мен и не смееха да ме закачат или да ми повишават тон
моя съвет е щеш не щеш челосай един двама и виш как ще спрат да се ебават с теб

Само че си мисля че си страхлив и няма да посегнеш а дори да посегнеш няма да удариш докато аз просто не исках да удрям

 
  ...


...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: d35e54f0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе пич ти май само си говориш?

Кажете ми, не съм простак, който се бие по улиците, но много от моя клас си позволяват да ме удрят, а не знаят какво ще стане ако аз "изригна",.

Значението на думата простак явно ти убягва.Да си простак не значи да си побойник.Както и да е.
Или се защитавай или оставяй да те мачкат.Така като чета какво си писал дълбоко се съмнявам, че ще ,,изригнеш".Просто изригването е свързано със сила и мощ, която явно у теб липсва.Не се изхвърляй толкова.Постави си ясни и осъществими цели.Виж сега има начин да ги пребориш тези мижитурки не само физически.

Трябва да направиш следното:

Учи много и спортувай много.Естествено не се претоварвай с нито едно от двете.Така един ден ще си много над тези дето те подиграват и тормозят.
Пък естествено не съм казал да стойш докъто те гаврят.Когато прецениш цапардосай някой, който те удари.Ама ако удряш удряй здраво!!!!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 7 месеца
hash: fa7495bc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Автора: Прави сте,че прекалих с изказването,но ми писна.Изпитвам страх,имам психическа травма от малък, и до ден днешен я имам,немога да я предолея,не съм слаб физически,но имам слаба психика и изпитвам сериозен страх от думата бой,защото знам,че и да го ударя той ще продължи,а не искам да се стига до кървища,това ме побива,а и ще си имам проблем с даскалото! Страх ме и да ударя дори,а иначе крушата яко съм я наливал,просто съм се гледал на клип,когато съм нервен.Но срещу човек,немога да го направя!

 
  ...
преди: 14 години, 7 месеца
hash: e3069522f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Явно от класа ти са идиоти и изобщо не отговарят на годините си. Аман от изроди, дето в простотията си сипят юмруци. Предполагам са и тъпи като дъски.

Искам да те посъветвам, когато следващият път някой ти посегне, да го блъснеш по-силно или да го ритнеш в корема. Ако тогава станат проблеми, надявам се, че има по-нормални момичета, които да обяснят на учителите, че ти само си се защитавал.

Аз също не съм привърженик на насилието и ме отвращават мъже, които решават всичко с бой, но събери някви авери и някой ден извън даскало пребийте един-двама, защото с такива глупаци явно друг начин няма :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker