Как се става популярен в училище?? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как се става популярен в училище??
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 32319 пъти
Здравейте, аз съм на 15 год. и сега ми предстои да бъда втора година в гимназията. През изминалата година бях в нов клас и имах нови съученици, които не ми допаднаха нито пък аз на тях. Имам по-голям брат който вече завърши и сега ще бъде студент. Той има много и то не задръстени приятели. Виждам го как почти всяка вечер излиза с тях на дискотека или в някой бар. Притеснява ме това, че аз никога няма да мога да излезна някъде с готини хора, защото всеки знае, че един задръстеняк може да стане готин, ако прекрачи границата на готините (което е мн трудно) и един готин тип може да го изритат от групата, ако прекрачи границата на задръстеняците. Странно е, защото на брат ми компанията е изключително печена за разлика от всички на моята възраст, които са готови да убият, за да бъдат някой!! Но ми се иска и аз да бъда някой, дори нещо повече-да съм над всики други!! И все пак трябва ли да бъда безчувствената кучка, въртяща момчета, модната икона на училището... Трябва ли да зарежа приятелите си от 8-ми клас само защото не са известни?? Защото тези, които са някой, нямат приятели са сами. Имат просто една група от хора около тях и дори един мой малумен съученик сподели в часа на класа, че, за да си на върха трябва да си сам (и това беше първото и последно смислено нещо, което каза). Но защо някои хора са на върха дори, ако са грозни и тъпи? ! Казват ми, че съм имала много силен характер. Сигурно не знам как да го използвам, за да бъда известна... Та въпросът ми не мисля, че е "Кучка ли да бъда", "Сама ли да съм" или "Трябва ли да съм олигофрен, за да ме забележат".. по-скоро е "Как да стана популярна?? " Просто ми се иска да искарам нормални тинейджърски години изпълнени с партита и смях... иска ми се съучениците ме да искат да се снимат с мен, а не да ме молят аз да ги снимам :)) Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 67

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 697b2a2611
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Става се популярен с простотии? Дърпаш стола на някого, преди да седне, сипваш сол в неичй чай, палиш си пръдните. Все ей такива "готини" неща

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a4539b2abe
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   ТИ ШЕГУВАШ ЛИ СЕ??? !!?? Що за глупости са това, като си известен няма да станеш нещо повече в живота, брат ти може да има мн приятели но каква полза като сигурно само 2-3ма са истински и искрени! Ако приятелите ти са добри, в никакъв случай не ги оставяй, какъв ти е проблема, че не са известни, въобще какво си мислиш, че ще постигнеш като си известен?? Ще натрупаш богатство и ще имаш мн гаджета ли? Я се стегни малко, комплексар!! Да ти имам е**ти проблемите, честно!!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d999290a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Намираш си компания, която НА ТЕБ ти харесва. И си прекарвате страхотно заедно, както там хората на брат ти.
Не гледаш толкова колко според другите са готини или тъй подобни глупости! Стига на вас да ви е забавно, какво значение има какво смятат останалите? !?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 448ca50349
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

4.   Важно е да нямаш хемороиди.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a450c5d1ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Това с популярността в училище е пълна простотия! Това ли е най-важното? Така наречените ''готини'' правят точно такива неща които спомена №1 и се имат за много вървежни. Но щом искаш да си популярна - унижавай, налитай на бой, нападай учителите, аа и да не забравя, слушай чалга че без нея няма да си ''яка''. Истината е, че точно трябва да бъдеш олигофрен за да станеш. Така че мила не се прави на такава каквато не си, а бъди себе си! ;)

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 1a1a48d9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Крайно задръстени и крайно популярни има само в американските училища (или поне според филмите). В България рядко можеш да срещнеш чак толкова задръстени и чак толкова популярни. Но си мисля, че ти не знаеш какво значи задръстен. Това, че не ходиш по дискотеки и не се напиваш не те прави задръстен. Пък и... не е ли малко рано за дискотеки на 15 години? Ще пораснете, ще ви дойде мерака и за дискотеки, ако до сега не е дошъл. И точно след 5-6 години студентски живот ще ви мине мерака.
Не се опитвай да бъдеш такава, каквато не си. Ако компанията ти ти харесва, бъди с нея. Човек може да си прекарва страхотно време с приятелите и без да му продънват тъпанчетата и някакви чичковци да го заглеждат по дискотеките. Какво ти дава гаранция, че ще си паснеш с " популярната" компания?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2cc26d9bb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Усмихвай се, говори с всички, бъди комуникативна, но НИКОГА не прави някоя глупост, за да станеш популярна (пушене, секс, наркотици, алкохол). Не е това начина и помни, че тези години отминават и обикновено от "популярните" накрая не става нищо, а "задръстеняците" преуспяват.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 938f6e1098
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Брат ти просто е минал пубертета :)
Я се успокой малко, това не е "Клуб Веселие", а България.
Просто си учи, забавлявай се, влюбвай се, изграждай се, сприятелявай се. С времето всичките ти притеснения ще отпаднат.

И излез от филма, в който си се вкарал и спри да мислиш и да делиш хората на готини и задръстеняци. Просто си гледай живопта. И приятели ще срещнеш и неприятели и хора, които ще те обичат и такива, които няма да те понасят, а с времето и опита ще се научиш как да ги отсяваш, какво е важно, ще създадеш истински сърдечни връзки с хора, които дори сега не познаваш.

Просто по-кротко.

Хайде и успех, малкия!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c57ea62d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Популярна няма как да станеш, освен ако не си с леко поведение, свърхсоциална, всяка вечер да си в дискотеката с водка в ръка, и задължително си пробвала някакъв вид дрога. Това ще те направи популярна и в същото време жалка отрепка. It's your choice.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 07ea9eaecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз нито съм популярен, нищо нищо. Вярно, в добри отношения съм с всички. но какво от това? Една шепа са истинските ми приятели в училище, приятели с които съм минавал през много неща и с които комуникирам всеки ден. Приятели, които ми спасиха живота веднъж, когато направих една тъпотия, за което съм им наистина благодарен. Съвета ми е, недей да се правиш на готина, ама вземи си намери свестни приятели с които имате много общи неща. С моята група нито ходим по дискотеки нито нищо такова, напротив, ходим на фитнес и се събираме в апартамента на някой (когато е свободен). Мен лично това ме влече много повече, от колкото да отида в претъпкан бар с оглушителна музика, където 1 кола струва 5 лева и където най-много да стане бой.
Pr0cK

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bedf2ed59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ами ще ти кажа един метод, но в случая аз съм момиче. Ние имаме ден на таланта в училище, на който може да се запишеш да изпееш нещо или да танцуваш. И аз понеже мога да пея се записах. Три години подред (от 5 до 7 клас включително) пеех по концерти на училището и общо взето мен и още едно-две момичета ни знаеха като певиците на даскалото. Така че можеш да набереш популярност като участваш в мероприятия. В твоя случай можеш да правиш бийтбокс, ако умееш, да танцуваш брейк, да играеш баскетбол и т. н.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bedf2ed59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Опа аз помислих, че си момче... :D Съжалявам! Ами можеш да танцуваш и така нататък.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 9138dbaf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   В тоя живот трябва да бъдеш кучка/копеле за да успееш. Прави си сама изводите ако ти е скучно ги заеби на тея твойте аверчета с тях няма да видиш нищо друго освен скука и още скука само ще си изгубиш времето. И все пак не да си "готин" е най важното.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: fc634e8498
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Може би приятелите на брат ти са готини само според теб? Не е нужно да си безчувствена кучка без истински приятели (това е моето определение за популярен), просто на брат ти приятелите се забавляват заедно, но това не значи, че той е популярен ;] Просто си намери истински приятели и ако си допадате по характер ще искате да се виждате по-често, следователно ще излизате заедно :) ? хх

- ?.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a8bb6d3473
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Тръгнала си по лошия път вече, авторкееее! Популярна искала да ми бъде... На път си да започнеш да подражаваш на утайката на обществото... Че и за Господ се има-искала да бъде над всички... Гади ми се от такива като теб... УЖАС

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a21dfa2b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Тук в България / и на Балканите/ "популярни" в училище обикновено са невъзпитаните, заядливи и имащи много голямо самочувствие и високо мнение за себе си ученици (предимно от женски пол). Не ти препоръчвам този вариант - няма да намериш истински приятели като се правиш на студена кучка. Всъщност популярността ти ще е, че просто ти знаят името и към него ще прибавят разни допълнения - примерно Мария Надутата Патка и подобни. Разни като тебе желаещи да са известни в училище ще ти се бутат и ще искат да са покрай теб, но не защото те харесват като човек (никой не обича надути, студени кучки пак повтарям), а 'щото и те искат да са готЯни. Това е глупаво. Разбирам, че искаш ученическите ти години да са приятни, да имаш приятелки и да си популярна, но не е това начина - тъкмо обратното - бъди общителна и мила с всички. Не дели хората на готини и задръстени - супер тъпо е. Отнасяй се еднакво добре с всички - това е. Не се изживявай като героиня от Клюкарката или там който подобен сериал гледаш. А и не съм забелязала готЯните индивиди от даскало да са прокопсали много след завършването си. Обикновено тия отраканите, заядливи и надути момичета, които се хвалят, че "ко уе, шти читъ книги, да ни сам луда.. сига ми и врьемиту да купунясвъм... ей писе виж таз лиупардува рокличкъ ква е сладурскъ- точну за дискутьекътъ в пьетак.. ша са напрайм мутики, мацка"... свършват като сервитьорки или недоволни от живота млади майки. Стреми се към по-ползотворни неща - училището е до време, после идва реалния живот.
Хайде със здраве
xperia

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 10928a7a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   ОТ АВТОРКАТА: Благодаря мн за съветите ви, много от които бяха да съм естествена. Искам само да споделя с вас, че не ми се иска да съм гаднярка... искам само хората да знаят коя съм и без да съм се запознавала с тях... искам те да искат да ме познават. Да искат да се снимаме и да качват снимките във фейсбук, за да покажат, че са били с мен днес или вчера или когато и да е... искам да бъда душата на група от хора, които всички знаят имената им!!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a21dfa2b42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Еми тогава трябва да направиш нещо смислено, номер21/авторе. Нещо, което да те отличи от останалите, да изпъкнеш. Можеш да станеш популярна по два начина - хората да те знаят за нещо добро или за нещо лошо. Първото е за предпочитане.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e1f3dc1f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   можеш да станеш популярна с някое интересно хоби, със спорт, който тренираш и участваш в състезания. има разнообразни проекти за ученици (писане на есета, рисуване, помагане в детски домове, оцветяване на кофи за боклук и какво ли още не:-), в които можеш да се включиш в зависимост какво те влече. хем ще научиш и свършиш нещо полезно, хем ще станеш известна, и то с добро, както вече са ти написали ;-)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 43e70f5673
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Мисля, че те разбирам. Не си единствената, която иска да бъде най-популярното момиче в училще, почти всички малко или много го искат. Да ти кажа и аз преди го исках... Сприятелих се с „готините“ бях на върха... Но тогава осъзнах, че моите готини „приятели“ всъщност не са истински. Сега дружа с хора, които не са популярни и знеш ли, изкарваме си чудесно :) Не е нужно да си сред популярни и ли да си популярен, за да си изкарваш добре, важно е да отцелиш правилните хора. А пък пътя към популярността... Не ти го препоръчвам. Можеш да си най-популярното момиче само чрез интриги, слухове и да се промениш изцяло, да се превърниш в лицемерка.... И то защо? За да те знаят всички и те да искат да са теб. Няма смисъл, но ако ти го желаеш, няма кой да те спре!

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3058d854be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Сатанински ритуал. Друг вариант не виждам.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 10928a7a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   ОТ АВТОРКАТА: Благодаря отново на всички, че отделиха малко време на "проблема" ми и най- вече на N24. Мисля, че разбрах каква точно искам да бъда :**

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 696a406c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Започнах да чета, но се спрях на "искам да съм над всички" и повече не четох. От това разбирам, че си един надменен човек. Преди да се притесняваш дали си "готин/а", помисли какъв човек си.

Момче, 13.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d717944a3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   слушай ме внимателно моят съвет ще те изведе на върха на всички класации не в училището а в държавата

на 15-ти септември отиваш на училище и когато директорът започне да говори излизаш до него събличаш се чисто гол и започваш да танцуваш кючек... може да добавиш екстри като перука или да си намажеш лицето с лютеница :)


надявам се че съм ти бил полезен

момче на 16

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a8a9d0556d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Аз съм на 17г. момиче.. та на въпроса, моята популярност в даскало е че съм вълк-единак.. не ми знаят олигофренийте не ми знаят интересите нищо незнаят за мене освен че седа и си ровичкам в телефона.. загадъчного го човърка всеки човек но просто съм си одръпната, само в началото 1 курс като бях вкарах едно малко пухкаво котенце в час, заведоха ме при директора и обяснявах колко ми е харесало и искам да си го взема вкъщи, мина номера и всички за това говориха в продължение на 2-3 месеца, че пъчнаха и да ми викат мацето ;д но да се лигавиш да се правиш на идиот в часовете не е най-добрия начин, да хубаво е забавно е но после започват да те оплюват колко си недорасъл, дано съм ти помогнала с нещо :)

 
  ...

...
преди: 10 години, 1 месец
hash: c5bc159f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   споко и аз в дскто съм задръстеняк общувам единствено с два до пет човека на ден в класа но извън училище имам много приятели според мен няма значени задръстен или известен
па какво кат си известна да се носят някви клюки за теб които не са вярни

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 800ff64e9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Обикновено "известните" с простотии са известни ето защо - Когато ги видят на улицата ги сочат, казват на децата си да не играят с тях и им се смеят на простотията.... С една дума известни са с това, че са уличните идиоти. Ако искаш да си известен (най-вече в училище) направи нещо невероятно и не си мисли, че ако спънеш първокласник ще бъдеш готина, не напротив това е гадно и чак име може да ти излезе. Достатъчно е да си добра и да ти се възхищават, пък това дали ходиш с по-големи от теб хората не ги интересува. А и да си известен не е лесно (има конкуренция и т. н. ) Знай и, че няма да си фаворитка на всички. Не може ти да твърдиш нещо относно таланта си или уменията, с което другите да не са съгласни (все пак за да знаеш дали си добра в нещо ти трябва оценка от приятел). Ето напр. си нова в училище и всички те отбягват или те е срам да си намериш приятели - знай, че срамежливите доста трудно стават известни. Трябва да си нахакана, но не прекалено. Е това беше от мен, надявам се да съм ти помогнала. :) Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 11f31bea21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Първо- спри да си мислиш, че не си готин, защото самочувствието е много, много, много важно! Развий се в някоя област- карате, рисуване... , обличай се готино (ако имаш парични затруднения, можеш да проявиш креативност и да създадеш новия си стил)
Ако са кучки, остани си вълк единак, защото след години те ще завършат на улицата самички, а ако ти не си се занимавала с тях, ще имаш щастието да се срещаш с много нови хора! :)

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: cc220319d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Защо трябва да си популярна?
"Популярните" от нашият клас например са толкова изпаднали. В тая групичка са само т.н. "кифли", които се чудят с кой първо да си легнат. Една пък от тях решила да спи с някой...ама той бил Момчето.....и след като я заряза да знаеш още колко такива любови имаше......
Намери си приятели, веселете се, правете смешни и странни неща, които на вас ще ви харесат. Не гледай дали някой ще те хареса или "сега ако направя това......какво ще си помислят...?!" те и без тва нямам много мозък, какво ти пука какво ще си мислят....
Важното е ти да се чувстваш добре!!!
Аз така правя и си прекарвам чудесно-танцувам си...смея се, шегувам се и не се притеснявам за нищо.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 6c3b15993c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Ако проблема е там, че искаш да бъдеш на партита, мисловната ти дейност е крива. Не ти трябва да си популярен или някви такива простотии. Ти си момиче, много малко момчета не искат момичета на партитата си. А те не са голяма работа, просто шумна музика и на другия ден си с махмурлук... Намери си компания, която прави такива работи, но не забравяй другите си приятели!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9656010960
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Какво разбираш под думата "задръстен"!? Според теб трябва да ходиш по баровете да се напиваш да си безчувствена кучка за да си популярна и да си готина, да останеш без приятели ее много яко просто голям кеф!!! Ходи по дискотеките и се прави на олигофрен. Моя съвет момичее е да се стегнеш да не искаш да станеш като брат си а да си изградиш собствен път по който да вървиш да оставиш следа, а не да вървиш по неговите стъпките!!! Бъди себе си, което е най-важно!!! А за приятелите - цени ги!!! За да имаш повече приятели, се дръж добре с хората и отново бъди себе си!!! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8898ff026a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Аз съм на 11 и те разбирам преди бях вълкединак и никой не ми обръщаше внимание и затова си правех каквото исках без никакви закони и така почваха да ме харесват. Дано да съм ти помогнала с нещо. ;) :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f8a8720da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Благодаря.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fd1cdf45bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   АМА СЕРИОЗНОТО!!! Знаеш ли нещо за, , пополярните, , ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАК ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ. Зарежи ги тия попилар глупаци те не струват смахнати са сериозно.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2e86482d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Зареже компанията си от непопулярни приятели. Дружи само с готините, с другите не говори! Разбира се, за да бъдеш на върха, трябва да ти пука само за себе си, за това няма да сте истински приятели. И после, когато завършиш, вместо да имаш приятели, ще имаш само спомени. От хора, които след 10 години няма да те поздравяват. Късмет с популярността!

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1063e99846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Популярен не се става мойто момиче - или си готин или не си. Човек се ражда и изгражда характера си с годининките, ако си готина и имаш чувство за хумор ще си куул, но е безсмислено да правиш простотии за да те забелязват. Да, в България са изкривени представите, и може би да бъдеш готин се равнява на това да си простак. По-добре след време се запиши да учиш в " НАТФИЗ " ако искаш хората да се снимат с теб за пустия фейсбук. По-добре се съсредоточи върху уроците и не му мисли много... Аз лично да ти кажа, бях една от тия " известните " в училище, но не съм правила простотии. Просто съм позитивен човек, говорех със всеки и не ми дремеше кой какъв е и от къде идва, от какво се интересува и за какво се бори - абсолютно всеки беше важен за мен и равен на другия. Интересувах се от всеки, питах разпитвах и се шегувах, така спечелих симпатиите и доверието на другите, а най-важното е, че те се чувстваха комфортно и спокойно да се сближават с мен. Отделно се майтапех постоянно, но майтапи в умерено количество, не обидни или със нотка нападане или да се подигравам та да се смеен на чужд гръб / щото това е най-лесно/. Като цяло всички сме различни - има хора, които са доста открити, лесно завързват нови запознанства и всичко тече като по вода, без притеснения, съвсем чистосърдечно... има и по-затворени хора, по-притеснителни и разбира се има асоциални, всичко си е до човек и характер. Ако ме слушаш, най-доброто е да бъдеш просто и само себе си, не влизай в кожата на някой, който не си, не играй и не се вживявай, и какво ако компанията ти не е от " готините "?? !! Това са си ТВОЙТЕ ХОРА, тези които са били и ще бъдат, но въпросът е ти коя си и каква си? Помисли си добре, и се наслаждай на живота, буквално това са най-прекрасните години, не ги пропилявай в театър. Успех!
Юнис

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: c23fb66efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Популярен не се става... Или си или не си:)Да ти казват да бъдеш себе си е излишно, защото очевидно при теб не се получават нещата и да ти кажа, че щом не си се "отракала" с хората първата година малко вероятно е да те забележат ей така изведнъж:) :)... но ако наистина искаш да си от "готините" намираш общи интереси(пушене, пиене и т. н), ако си красива още по-добре.... много лесно ще те приемат...
а на въпроса ти дали трябва да си кучка-ми да ти кажа много зависи ако искаш да си в група и с момчета малко да... обаче ако си в компания само момичета по-добре не, че няма да ти е цветна работата тогава.

момиче на 15г.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: d770569a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

52.   Номер51, много интересно, значи трябва да се напуша с марихуана и ще съм готин! ;)
"ако си красива още по-добре"
Красотата и наивността са две унищожителни сили.
Обикновено готините в училище са простаци, малоумници, ръждясали-кранчета.
Човек трябва да направи искането от самия него, а не да се води по план "Готин-малоумен-план".
Темата е от над година, ако не сте видели.

 
  ...
преди: 9 години, 26 дни
hash: 70eec05a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   Не прочетох историята ти, защото нямам време и мисля, че няма смисъл! За какво ти е да си популярен? Отново никой не те харесва, имаш изкуствени приятели и дори харесванията във фейсбук не са истински! Повярвай! Аз бях и бих дала всичко да НЕ бях! Много ще сгрешиш! Намери си истински, малко, но истински приятели, които винаги да са до теб!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 25 дни
hash: 970c7631c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   Може да започнеш да правиш клипчета в YouTube. Така ще имаш харесвания, ако са хубави, абонати. Ако си социална/ен ще имаш все повече лайкове, последовате и т. н. и бам така ставаш известна/ен в у-ще. Късмет! Но помни не прави глупости само за да се харесаш на другите. Нека си известна/ен с доброта. Аз в 5 кл не бях кой знае колко, но не ми и пукаше. И сега не ми. Но сега в шести клас като че ли станах по-известна, не с глупости ами с добротата ми. Знаят ме като милата и добрата, хаха. Е, разбира се не всички ме знаят. Но 5, 6 класове да. Познавам някои популярни момичета, но те са такива само защото са кифли. Има една от моя клас, която от една моя приятелка знам, че родителите й са мн строги с нея, даже не й давали да си има гадже. А тя беше с един 5класник, който пиеше. Има и един тъпак от дскало, който беше в моя клас, но сега отиде в друга паралелка. Всички момичета го харесват само защото е популярен и прави глупости, а иначе е 1. 20 с вдигнати ръце, хаха. Преместиха го наскоро. И едни 2, 3 кифли от класа ми плачеха за него и обвиняваха мен и приятелките ми, че ние сме виновни, че сме се подписали на някаква си подписка, а това не е вярно. Но както и да е...
Веднъж преди около месец/два имахме свободен час и отидохме близо до у-ще има една площадка да играем на нещо с едни мои приятелки и случайно ги видяхме тези от моя клас пушеха с този известния, който се премести сега. И пушеха всички заедно от една електр цигара. И аз, и моите приятелки щяхме да припаднем. Молеха ни да не казваме на класната и на никой. Нз за приятелките ми, но аз не казах защото не съм такава.... И да всякакви такива неща. Извинявай, че така смених темата, но просто се сетих.... И да.
И помни бъди себе си. Все пак дано и моят съвет да ти помогне. А да, и има едни две от 7 клас. Едната я познавам, но тя вече се прави, че не ме познава.... А другата не. Но те започнаха да правят клипчета в YouTube и станаха достааа популярни и в социалните мрежи, и в дскло. Е, това имам и още много истории, но по-добре да спра. И да знам, че мн обичам да говоря. Но да, чао. И късмет. И.. Млъквам вече! :D :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 04d18d0d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Ти какво искаш да си хора, които се имат за повече от другите унижават ги, а всъщност са въздух под налягане. Ето това са така наречените "популярни деца " в училище презадоволени от мама и тате на скъпи вещи до насита и мислещи, че света трябва да се върти около тях, че те са центъра на вселената а останалите не стават за нещо. Ще съжаляваш ако се хванеш с тях и оставиш хората, които наистина държат на теб, защото видят ли, че не си на тяхното мнение или ти намерят недостатък при първия удобен случай ще те зарежат и ще одумват после. И а още нещо ти за себе ли живееш или за мнението на другите. Моят съвет е учи си се движи с хората, които наистина са ти приятели и държат на теб! Кифличките рано или късно ще почнат да ходят по дискотеки да пият да спят с 1000 момчета и след 12 клас ще свършат като продавачки в магазин. Ще видиш как ще се подредят след някоя друга годинка.

 
  ...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2d7d9b85fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   аз бих казал че истински приятели няма така че искам да ти кажа че си търси приятели който са яки да се забавляваш с тях това е важно да си готина.... ли ми може и да станеш ако знаеш как намери си първо истински приятели и тогава мисли за гот по скоро е суаг! и ако си намериш приятели не им се доверявай много не се отпускай че накрая много ще страдаш минал съм по тоя път!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: c1f38a142f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   О Божеее, мила, слушай. Пише едно така да се каже "популярно" момиче. Смених училище, станах популярна, познавам всички, поздравявам се със всички. Ходят ми по задника.. Но знаеш ли, истинските ми приятели са 5-6. Другите са боклуци.
Та съветът ми е, недей да си популярна. Колкото хора те харесват толкова те и мразят. Нямаш нужда от филми 24/7, псувания и т. н. Но принзавам, не бих заменила популярността си.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: fcfc7e209f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

58.   Хора, какво ви става с тези термини като "популярни" и "задръстеняци", това да не ви е шибаната Америка? ! Все едно гледам някоя американска тийн драма. Вярно, че отвсякъде ни облъчват, както нашите родители са ги облъчвали по време на комунизма (само че руснаците са били в центъра), ама чак такъв проблем да го изкарвате социалното положение в училище... Една тайна, полезна ви за цял живот: на хората им харесва да се интересувате искрено от тях самите. Толкова от мен.

Сани

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 079d1a0587
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

62.   Направи си прическа, облечи се по най-новата мода, намери си приятел от "готините", сприятели се с неговата компания и бум! Ставаш известен. Намери си и гадже, но да е от най-готините, независимо дали го обичаш ходи с него, целувай го и т. н. Той трябва да е богат и красив, но най-важно е да е готин! Опитай се да направиш и старите си приятели готини. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 3a6a6d24bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

64.   Знаеш ли, хората мислят, че популярността в училище не у важна, но за един тийнейджър е... знам го защото всеки иска готини приятели и партита, а това става чрез популярност.
Та по същество, аз бях нищо повече от един тъпак никой не ми обръщаше внимание. Но един ден стана така, че станах приятел с най-хубавото момиче и с нея си допаднахме и изведнъж станах някой... всички ме забелязваха... моят съвет хвани си някой от известните с който ще си допаднеш и готово...

 
  ...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: c5368db972
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

65.   Ами държиш се глупаво и кифленски, за да станеш известен според мен

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 1a996de5ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Не се опитвай да бъдеш пополярна. Няма смисъл, всички уш пополярни деца или се правят на такива каквито не са или са себеси до болка. Най добре бъди себе си и искрена и ще откриеш твойте хора. После от самосебе си ще станеш готина.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: 19de00c328
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

67.   Млада госпойице не ви ли е ясно, че от едната страна на везната стоят понятя като концепця, принцип, а от другата чалга и е@**е, от едната страна кипи страст към идеалите и целите, а от другата страст кам луксът и парите.
Whatever makes you happy darling :)

ПС
Има много начини да станеш известна в училище но най-добрят от тях е като организираш хореографя с балет и музика и ти да си главната балерина и всичко това по случаи коледното партъ на училището ;Д :Д Чинг

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fb5ea94ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

68.   Бъди себе си и си намери истински приятели, вде едно дали са популярни или задръстеняци..
Важното е да са истински, има ли смисъ да си с популярни а да ти забият нож в гърба :))

 
  ...

1-50 от 67
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker