Най-лошата година в живота ми - първата година в гимназията. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Най-лошата година в живота ми - първата година в гимназията.
преди: 10 години, 8 месеца, прочетена 3378 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години и сега ще бъда в 9 клас. Минала учебна година минах в гимназията и всичко се промени... Новият ми клас е страхотен и това е супер, но... защо по-големите са толкова гадни с 'малките'? ! Още от началото на годината с най-добрата ми приятелка забелязахме, че когато вървим по коридора абсолютно всички /9-12 клас/ ни зяпат много странно. По-големите момчета ни подсвиркваха, обарваха-направо не се търпеше!


Така беше цялата учебна година, а ние не разбирахме какво става. Всички по големи момичета ни обиждаха, а момчета-ни оглеждаха и дори ни ръкопляскаха. С приятелката ми разбрахме, че няколко момчета от 12 клас /най-хубавите и популярни в училище/ са пуснали слух на абсолютно цялото даскало, че сме спали с тях. И то не 1 или 2 пъти... Чудехме им се как може най-хубавите момчета и то 12 клас да почнат да се занимават с 8класнички.

След като разбрахме, защо е било всичкото това 'внимание' с прияелката ми направо не можехме да излезем от стаята от срам. Въпросните момчета бяха разказвали с подробности глупостите си и всички им вярваха на всяка дума. И нормално-най-известните от 12 клас, всеки ще им повярва, а на нас? ! Даже единия беше казал, че сме правили тройка, той, а и приятелката ми. А отделно с останалите сме го правили в тоалетните в училище.

Странно как стават тези неща като и двете сме девствени... И така скоро започва новата учебна година и просто не знам как ще отида в училище. Всичко ще се повтаря, въпреки че момчетата завършиха. От 1 година насам, не е имало вечер в която да не плача.. просто е гадно цялото училище да те мисли за к*рва...

Моля Ви дайте ми съвет. (:

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 8 месеца
hash: 85404885fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тия пръчове от 12 клас не завършиха ли още май месец? Оплачи се на класната, тя за това е сложена там. Ако не обърне внимание - педагогически съветник, директори... Не бъдете заспали, не оставяйте да ви обиждат!
xperia

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e9470215e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ignore и толкова. Какво обръщаш внимание на комплексари и гадняри? Ако не промениш мисленето си цял живот ще плачеш тайно вечер. Приеми, че винаги ще има такива хора и ти с нищо не можеш да ги промениш. Но можеш да промениш себе си. Гледай първо ти да си добре, семейството ти и приятелите. Другите не те интересуват, защото нито са ти в къщата, нито са ти на масата.
Относно слуховете - спри да им обръщаш внимание. Тези, които са празноглави могат да се хванат на подобен род лъжи. Човек с акъл никога не би повярвал на такива махленски приказки. Дано наистина съм помогнала да се замислиш. Успех :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d8c43eb8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От Авторката! Да те завършиха Май месец тази година, а аз през юни завърших 8ми клас. Не искахме да прибягваме до учители и директора, защото ни беше страх, че когато разберат, въпросните момчета ще наговорят нови-по-ужасни неща за нас....

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: f689449846
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи мисля че трябва да сабереш смелост и да се изправиш пред целия клас или там тези които те тормозят и да кажеш как се чувстваш и да им обясниш сериозно че не би направила това и онези си измислят, може даже да говориш с ирония за онези които те тормозят, цялата работа е в това да ги накараш да повярват аз имах подобен проблем бях срамежлива и ме мислеха за смотана но показах че имам смелост и казвам винаги какво мисля показах им истината сега някои от тях ме уважат и се даржим приятелски, други които попринцип са злобни такива ще си и останат, слухове винаги ще има важното е хората важни за теб да не вярват в тях, както се казва фалшивите приятели вярват в слухове истинските в теб, друго важно което разбрах след далги години болка и страдание в това училище е че живота не е само там по-важно е какво става изван него трябва да имаш добра репутация по скоро наван да знаеш че там е истината не в смотаното даскало, може сега да не ме разбереш но някои ден ще видиш че е така, иначе савета ми за репутацията в училище е наистина да бадеш силна и да имаш смелост най вече да кажеш истината и да я повтаряш ако трябва със сълзи на очите докато не разберат че си права, а онези са безмозачни запомни те ще си трагнат но ако не накараш другите да повярват кошмара ще продалжи много далго и ще ти сасипва живота, минала е една година и сега ще ти е трудно но ако поправиш нещата навреме скоро всичко ще баде нормално, надявам се да сам ти помогнала на мен ми остава още една година в училище така че да си пожелаем късмет и нещата да са различни, тва последното звучеше малко тъпо, както и да е, пожелавам ти всичко да се оправи

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: d8c43eb8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Благодаря на всички Ви за съветите! :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 01e97529da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Няколко пъти горе-долу на твоите години ми се случваше да се засека насаме с някоя позната, с която по принцип не си общувам, и тя да започне да ми разказва как еди къде си се носели еди какви си слухове за мене, че съм спала с някакви дъртаци, разни свирки, дрън-дрън измишльотини. Аз изслушвах историите с повдигната вежда, накрая казвах "Верно ли!?" и се разхилвах. Въпросните познати обикновено се учудваха и започваха да питат "Ама как така, няма ли нещо да направиш по въпроса?". Моят отговор беше "Защо трябва да правя нещо? Нека си говорят щом искат. Хората, които ми дреме какво мислят за мен много добре знаят, че не е истина."
Интригантката оставаше на сухо, а аз се кефех, че явно някакви хора все пак са ме забелязали щом ме обсъждат, въпреки че съм супер срамежлива и незабележима.

В последствие гаджето ми ми сподели, че преди да се познаваме съм му изглеждала много студена и страшна и ако не са били слуховете за мен, нямало да се престраши да ме заговори :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: e4c29ab0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Големите винаги мачкат по-малките. Замисли се дали не си ги подразнила и просто да ти го връщат. Аз като бях малък и се отварях на големите винаги си ядох боя, при това заслужено. А сега, малките дебилчета идват и те псуват или ти се бутат и се очаква да не ги удряш или да ги мачкаш? Това е положението, по-големите действат, защото нещо ги е провокирало, никога "просто така".
Pr0cK

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6bf6837754
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тия са си комплексарчета, измислили са го и хората се правят, че им вярват, а момичетата ги е яд и за това ви обиждат, защото за тях няма внимание. Защото те са истинските курви може би!
Намерете начин да кажете, че не е истина! Може и да не ви повярват, а и много от тях няма да спрат, но какво друго можете да направите?
Ако прекаляват до толкова, кажете тайно на директора или ако имате училищен психолог, отидете и попитайте за съвет.

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 8cd73c7f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   според мен на 1 време трябва да не обръщате внимание какво са казвалии един вид да обясните че не сте правили секс с тях и въобще и да го направите по такъв начин, че да им натриете носовете


---Александър на 21

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 6ac3fa4f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, което са направили е много гадно. И аз ще ставам 9 клас сега и моята първа година беше ужасна. Не по същия начин но.. моят клас ме тормозеше и сега не искам да се връщам в училище.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker