Какво е да си имаш гадже и как да си намериш!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво е да си имаш гадже и как да си намериш!?
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 4036 пъти
Здравейте,
предполагам не съм единствената, но напоследък все си мисля какво би било да си имаш приятел до себе си. Да споделяте заедно, да се обичате, да си вярвате. Знам, може би наистина гледам много филми и любовните истории там са по-скоро нереални, но това не ми пречи и да мечтая. :) Аз съм на 15 години, живея в София. До сега никога не съм имала гадже и никога не съм целувала момче. Гледам всичките ми съученички преживяват първите си истински пеперудки в стомаха и понякога тежките раздяли, които вървят рака за ръка с любовните разочарования. Е, аз винаги съм била по-съсредоточена върху образованието ми отколкото върху момчетата. Напоследък много ми се иска и аз изпитам тези пеперудки в стомаха и тъй като след няколко дена започва новата учебна година, тайно се надявам някое момче да ми обърне внимание и да не ме помисли за задръстена или грозна. А, ако се чудите горе-долу как изглеждам и каква съм като момиче... ами, не съм много висока - 160см, не съм много слаба, нормална съм( по-конкретно - 47 кг, за по-любопитните :) ) и съм си добре за годините. Очите ми са сини, косата - тъмно руса, дълга до раменете.
Моля, да не ме мислите за някоя отчаяна тийнейджърка, защото не съм или поне така си мисля, просто исках да ви споделя моята история и ако има някой да ми вдъхне малко надежда. Не съм загубила надеждата напълно, но покрай останалите ми връстници аз изглеждам като загубенячка... та аз дори никога не съм целувала момче!!!
Както и да е, благодаря на тези които отделиха време да прочетат тези редове и още повече на тези, които решат да драснат няколко реда отдолу. :)
Благодаря!!!

P. S. Винаги има надежда, винаги вярвайте, че нещо хубаво ще се случи и винаги се усмихвайте!!! :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 44b085f9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз не съм имала, а съм с 3 години по-голяма от теб, и също съм си поставяла други амбиции. Спокойно. Ще изпитаме много любов в живота си, вярвай ми! :) Успешна учебна и любовна година ;)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 440e8ef451
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си малка за гаджета изчакай да станеш поне на 18. Сега си гледай ученето.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f3030907db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ох боже, и аз съм съвсем точно като теб! Все едно аз съм го писала. Само дето съм се целувала, като играхме на шише. Умирам от желание да се влюбя в няко?, но просто няма никой който да ми допада!

:(
Сел, 13

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6e1ad71e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Звучиш като много сладко момиче от това, което чета. Давай, забавлявай се, ако не сега то кога? Още си млада и живота е пред теб. :) Желая ти късмет и всичко хубаво!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2f5e99c605
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Радвай си, че си различна от приятелките и връстниците си. Гордей се с това! :)
Ти си уникална и някой ще се влюби точно в това.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a0fafe4b47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ами ако може дай имейл или нещо друго подобно за връзка, за да си пишем и аз съм така като теб, но съм момче !

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0361a85afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Айде престаненете с тва 'гледай си ученето'. Еми момичето си го гледа, но животът не е само учене. Точно в тези години 14-18 е нормално да се появи първото увлечение, харесване, любов и т. н. И аз съм на 15 от София като теб и съм се целувала с момче само веднъж. На мен никой не ми обръща внимание защото не съм кифла и имам добри оценки. Искам да имам приятел или поне някаква тръпка, но късметът никога не ми излиза. Но има време и за мен, и за теб. Никога не знаеш какво може да ти се случи.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 06583f3cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На 15 си по дяволите, имаш толкова много време за тия неща... Хората, които бързат да пораснат, до 20-тата си година са изживели всичко вече и се чудят защо са още на тоя свят. Развивай се като личност, сега му е времето. Другите неща, като "пеперуди", "напиване", "първия път" и т. н. са дадености по рождение, не се изискват кой знае какви умения или акъл за тях. Те затова на най-големите тъпаци капацитетът им се ограничава само с даденостите по рождение, а именно друго не могат, освен да си чешат ония места и да се правят на големи. Точно проблемът ти е, че се сравняваш с другите, че даже ги и мислиш за готини, че пушат, пият и плетат любовни интриги на 15.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3b1bcb51cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз съм момиче, но съм на 15. Историята ми е идентична с твоята. Не съм се целувала и не съм имала, но и никой не ме харесва. Само, защото съм срамежлива вече дори не знам и да си намеря някой ден ще ме приеме ли с толкова недостатъци и вече твърде голяма, а не можеща да се целува. Успех

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a51bce5d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз точно това чувство много съм искал да изпитам - да имаш човек до себе си, който наистина много обичаш, цениш, получаваш същото и от него и.. просто това чувство се нарича да изпитваш любов, трудно ще се обясни. Аз съм момче на 16, изпитвам желания за подобни чувства с момиче, так че не мисли че няма момчета, които не търсят точно такива чувства, а искат само секс и прочие. Просто се наслаждавай на живота и рано или късно някое момче ще ти обърне внимание.
P. S. Направо ми се прииска да се запознаем :)) BE HAPPY! ;*

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6e1ad71e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторът: Здравейте! Благодаря на всички отделили време да прочетат написаното от мен. Също така е приятно да знаеш, че не си единствената поставена в такава ситуация.
Не ме разбирайте погрешно, харесвам себе си такава каквато съм и се себе уважавам. Не съм от типа момичета, които носят грим(предпочитам естествената красота :) ). Не пуша, нито пия. Не се обличам провокативно като мои връстници. Рядко нарушавам правилата, може би дори никога. Образованието ми е адски важно за мен. Имам цели, които ще се боря да постигна дори и с последните си сили. Просто ми се искаше да разбера дали момчетата биха си паднали по момиче като мен, а не само по модерните кифли, които не се замислят, че ако не учат сега, после може и да е твърде късно. Винаги ми е било интересно да знам какво си мислят някои хора за мен. Просто ми е страшно интересно... дали биха си помислили, че съм зубърка( както съм била нарича много често заради добрите ми оценки в училище), смотанячка( защото не съм като другите, но това е нещото, с което се гордея най-много. Не се страхувам да бъде себе си и да отстоявам мнението и позицията ми), красива, сладка, забавна и още много...
Според приятелките ми съм сладка, забавна, добричка, умна и креативна, но всички приятели се опитват да ни предпазят от истината и други неща, за да ни защитят, но не винаги е най-добрият подход.

Така де, имам навика да се отнасям докато пиша, защото обожавам да пиша. :)
Наистина Благодаря на всички четящи това.

P. S. Бъди само и единствено себе си, защото оригиналът е винаги по-добър от копието. Ние сме уникални по начина по който сме, нека не позволяваме на едно сбъркано общество да ни променя в нещо, което не сме. :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0a8b772620
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм точно като теб, абсолютно същата. И си мисля че може би проблема е че ние искаме нещо истинско разбирателство, подкрепа, а не като повечето днешни момичета, акоизобщо могат да се нарекат така с курвенското си поведение. Но аз имам надежда че ще срешнем такава истинска, стойностна любов просто не е дошъл подходящият момент. Пожелавам ти много късмет и вярвай че има и такива момчета. <3

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 199a8bad62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Може и да чакаш по-дълго, но ще бъдеш възнаградена със специално момче, сигурна съм. А сега просто не го мисли.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: a00662af66
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Явно не съм единствения! Спокойно всичко ще се подреди, аз съм малко по-голям от теб със същата съдба и не губя надежда. Както ти казват хората в горните коментари - живота е пред теб, ако сега преживееш всичко ще останеш без мечти, а така не се живее! :)

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e1652859e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Подкрепям №8 и 7!!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 95c387c36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Такива момичета са на изчезване! Тоест много сте ценни и желани! На 15 обикновено вече са ги минали не знам колко човека, което е доста отвратително! Знам, че ще си намериш някой, който да те обича. Не бързай за никъде и моля те не си хващай някой мухльо, който само ще иска да те изч*ка.
R@y

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d06b317e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз харесвам точно момичета като теб, а не "шарените" госпожици - натокани, провокативни и залагащи цялото си усещане за стойност върху изкуствения "секси" външен вид, за съжаление обаче в моето обкръжение такива няма. За всеки влак си има пътници, колкото и изтъркано да звучи. Успех и горе главата. :) Мъж на 26.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f63aa97ab4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке все едно чета собствената си история. На 14 съм, и аз не съм отчаяна тийнейджърка, напротив красива съм, имам дълга черна коса и кафеви очи, не пуша, не пия и не употребявам наркотици. Всички около мен са изпитали любовта дори и аз но несподелена. Момчетата ме харесват като външност но не ми предлагат да сме гаджета само защото се интересувам от образованието си и не пуша и пия. Това е глупаво да смятат умните момичета за смотанячки. Започвам да се чувствам ужасно защото и аз искам сърцето ми да пренадлежи на някое хубаво и мило момче, сърцето ми да забива щом ме прегърне... Но късмета ми не се усмихва. Много съм срамежлива. Другото лошо нещо е че в днешно време само 1 момче сред 1 000 000 може да бъде едновременно и чаровно, мило и да те обича истински. Останалите искат само секс и са мили и добри докато не си получат своето. Една моя приятелка остана сама у дома си с момче което познава едва от 2 месеца и с което си е казвала само Здрасти и едва не беше изнасилена и вместо да страни от него тя се влюби а той я използва докато си няма гадже и като си хване пак я зарязва и тя си мисли че я обича. Дори се скара с мен заради него, а аз исках само да ? помогна. Заради тази история станах недоверчива към момчетата.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b2f924cd0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   На тези, които казват, че си малка и да гледаш ученето - да не им вярваш.

Аз така си мислех и какво стана - на 30 съм и още не съм целувал момиче.

Освен това завърших с пълна шестица средното си образование, изкарах висше, при това с учене, а не със зубрене. Мога да говоря свободно на всякакви теми. Знам английски перфектно - писмено и говоримо.

Имам съученици, които изкарваха тройки и четворки, а сега поставят климатици с по-голямо месечно възнаграждение от мен. Женени с по две деца вече.

Затова търси момчета, обличай се предизвикателно, грим, прическа - всичко, както си му е реда. И когато започнат да говорят, че си курва, значи вече си от популярните момичета в училището и животът ти ще се нареди добре.

Никога не е прекалено рано да започнеш да излизаш с момчета.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0d6b5681ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Към №20: Аз съм момче на 16г, мога да определя себе си за такова момче (от онези където казваш че ги има само 1 сред 1 000 000), но въпреки това във моя град (Габрово) така и не мога да отркия момиче с вашето мислене, което ме навежда на мисълта че и такива момичета със вашето мислене са на изчезване. Наистина искам нежно момиче, в което да съм лудо влюбен, да ценя и обичам. Но винаги когато се разхождам по улицата виждам наконтени кифли, на по 14-15 години и мислещи само за секс. И се чудя: някога ще открия ли момиче не само което те гледа напр. дали имаш плочки и релеф (аз по тялото нямам, единствено малко по ръцете), дали пушиш и пиеш (аз тези неща не ги правя), а да погледне в мен това, което не се вижда от пръв поглед. Аз никога не съм искал да имам момиче заради секс, а просто искам да има човек до мен, който да мога да прегърна и целуна с много, много любов, който да защитавам. Жалко че такива момичета почти няма.. :(

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6e1ad71e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От авторът:
Здравейте,
наистина не знаех, че има толкова хора, които се чувстват като мен, а дори и момчета. До №24 благодаря ти, че ме накара да вярвам, че все още съществуват такива момчета и не са проста измислица на холивудската индустрия. :)
Не мислите ли, че би било хубаво такава романтични душици като нас да могат да общуват свободно без анонимното перде. Ако някой е съгласен и има идеи моля да пише. Благодаря! :))

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0d6b5681ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   (Умолявам модераторите, моля да публикувайте коментара ми :)) От Номер 24: Към авторката: може да пратиш skype на мейл ***********@abv.bg, веднага ще те add-на и ще измислим нещичко :)

/Модератор7 - Контактна информация не публикуваме. Има начин за връзка без да се нарушават правилата на сайта и е описан в друга тема. Ако не можете да се сетите сами как, то приятно ровене.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0a8b772620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Авторке, ако това ще е някаква утеха, аз съм на 19 и още не съм се целувала. На твоите години бях влюбена, но той желаеше друг тип момиче. До нищо не се стигна. И сега се надявам в университета да срещна някого. Дано ти да имаш много късмет и не слушай тези, които ти казват, че е рано. Любовта в никакъв случай не ни губи времето, а напротив- вдъхновява ни.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: a25f8d6377
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Аз също си, търся гадже на 15 съм и сам момче. ако искаш да сме гаджета skype : suport. cryzer-bg

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker