Искам да съм аутсайдер ...отново... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да съм аутсайдер ...отново...
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3646 пъти
Здравейте!! Пише Ви момиче, на 15 години съм, 9 клас, 2-ра година с нов клас.
Тук ще пиша за горе-долу живота ми досега.
От 5 до 7 клас, когато бях в предишния ми клас, имахме много разправии. Аз бях нещо като аутсайдер макар че имах няколко приятели, но имаше и такива, който не ме харесваха много. Правиха ми номерца, обиждаха ме. Когато станах 7 клас откраднаха най-близката ми приятелка. Тогава много исках да се махна от класа си. Нямах търпение да намеря нови приятели. Не исках вече да бъда обиждана макар че аз не се обиждах.
После станах 8 клас. Намерих 2 най-добри приятелки и като цяло с целия клас се разбирам. Много съм щастлива. Всичко което съм искала го имам. Приятели с които мога да се забавлявам.
Но през лятото/ на 2013 когато съм за 9 клас/ се замислих колко хубаво би било ако бъда нещо като аутсайдер отново. Това е наистина объркващо за мен, защото аз точно това никога преди не исках да ставам отново, а сега имам такова желание. Не целия клас да ме мрази, но поне малко. Да бъда обиждана. Макар че както казах по-рано аз не се обиждам.
Сега може би ще си помислите, че не се вписвам в компанията си. Напротив. Аз съм един от лидерите там. И съм щастлива. Но незнайно защо искам да бъда аутсайдер.
Като бях от 5 до 7 /особено 7 клас/ мразех да ходя на училище, защото не ми обръщаха внимание и почти не говорех с никого. Но живеех на ръба. Не знаех кога какво ще стане, кой ще ме обиди или унижи. А сега? Животът ми е безопасно място. Без обиди. Без тръпка. Без нищо. Щастлива съм, но не живея на ръба. Все едно че живота ми е сив. Но не искам да продължава. Обичам да живея на ръба, да поемам рикове, да незнам какво ще ми се случи.
Повече хора, който са били аутсайтери и после са си намерили компания предполагам не искат да си спомнят тези дни. Но аз не съм от тях. Искам да живя на ръба, да поемам нови рискове. Това не е нормално. Да искам отново да съм аутсайдер.
Може би защото ще покажа на себе си че съм достатъчно силна да издържа на този тормоз и натиск. А аз съм силна. Но нещо ми подсказва, че не достатъчно. Когато някой път /много наистина много рядко/се натъжа и си казвам:Стегни се, Ники! Погледни се, не си достатъчно силна! А аз искам да съм много силна, без никакви чувства, без нищо да ме трогва и натъжава.
За това да бъда отново аутсайдер го мисля от месеци и винаги оставам без решение. Наистина не знам какво да правя. В задънена улица съм. А аз винаги си решавам проблемите сама.
Искам да Ви попитам дали това е нормално? Да искам да бъда отново аутсайдер? Да бъда обиждана и унижавана? Да искам изпитвам момент на слабост дори и когато се натъжа много рядко за нещо? Според мен -не
Така че, моля Ви Помогнете ми. В задънена улица съм.
Благодаря Ви предварително

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: 79e2ec0bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Порасни.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 0bee4b2a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казва се мазохизъм, миличка. Минава за вариант на нормата. Големите звезди и те, като си надвият на масрафа и всичко им е наред, почват да се чудят като теб с какво да си вдигнат адреналина. Ако питаш мен, тия работи се появяват от най-обикновена скука.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 487a8587eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Я, сродна душа, объркана като мен :) Не си единствената. Но мисля, че сега ти е много по-добре, мноого по-добре е да си на върха, отколкото на дъното. И защо трябва да ти е сиво всичко? Има толкова мн начини да се забавляваш, просто трябва да се отпуснеш и да не го мислиш толкова :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f6ebc83f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не виждам как точно товва, че са те обиждали те прави да живееш на ръба...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b44a08923e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Еми ако може да се разменим. Аз си падам аутсайдер, нямам социален кръг, нямам гаджета. Нищо нямам.

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 57fa05c266
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не можеш да решиш да бъдеш аутсайдер. Когато имаш нужда от социални контакти, когато имаш самочувствие и знаеш как да защитаваш достойнството си, колкото и да ти се иска, трудно ще се превърнеш в аутсайдер. За какво ти е?

Пробвай нещо: Иди някой път в компания на непознати и високомерни хора. Най-вероятно те ще си разказват техните си истории, а ти ще се почувстваш чужда и не на мястото си. Тогава ще осъзнаеш дали наистина искаш да си аутсайдер.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 5b9e8e128d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Я си учи уроците и не се занимавай с глупости. Самочувствието идва от там. Не си мисли, че компанията ще те оправи. Покажи им, че си достатъчно умна да им натриеш носовете с успехите си.
Бъди щастлива!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: c05c3fb545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей! Ето как аз виждам нещата : Според мен ти все още не си се адаптирала към новия си начин на живот. Това е причината да се чувстваш по този начин. Има и други начини да направиш живота си по-вълнуващ, макар че според мен да те обиждат не е никак вълнуващо. Повярвай имам опит. Така че ако искаш вълнение, направи нещо за което преди не си имала смелост. Разбира се, не казвам да скочиш от 20 етажна сграда, а например заговори някой непознат от твоето училище. Това е от мен. Дано съм била полезна.

 
  ...
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 90bc80f8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не. Недей да искаш такова нещо. По-скоро се радвай че се измъкна от това да си. Днес си говорех с едно момче каза ми 'а виж аутсайдера говори' много ме натъжи. Не се чувствам добре сега защото знам че ако ме опознаят тези хора с които бях днес ще видят че съм дружлива. Но от друга страна има право защото верни приятели - мисля че нямам.
Забавлявай се с приятелите си :).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 2de3b761f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Тегли една майна на хората които те уважават и започни отново унизителния си, но пък 'интересен' живот.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker