Самота... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самота...
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 1707 пъти
Здравейте! Не знам нито как, нито от къде да започна, но имам нужда да споделя и затова реших да го направя тук. Никога не съм си мислела, че имам проблеми с общуването. Напоследък обаче все повече ми се струва така. Не се запознавам с нови хора. Нямам приятели. В класа ми сме почти изцяло момичета. Вместо това да ми е предимство и да мога да се разбирам по-добре с тях, се получава тъкмо обратното. Не знам защо, но винаги ми се струва, че говорят за някакви супер незначителните теми. Постоянно говорят, а всъщност нищо не казват. Шегите които си казват и за които се смеят са ми толкова скучни. Не искам да изляза надута, но за мен те не казват нищо смислено. Понеже не съм такава и не мога да се включа в тяхната среда съм приемана за мълчалива, сериозна и затворена в себе си. От няколко години съм в този клас. Разбира се, когато влязох в него нещата бяха много по-различни. Сприятелих се с три момичета и всичко беше супер. Бяхме си добра компания. Само че се намесиха едни момчета и приятелките, които се оказа, че имам са си пълни лицемерки и предателки. Сега не общувам изобщо с тях, което е странно имайки предвид, че всеки ден се виждаме в училище и стоим една до друга. Вече не знам какво да правя. Чувствам се много самотна. Искам да си намеря приятели, но как и къде да ги търся. Знам, че съм различна. Не съм лицемер, подмазвачка и лигла, което в днешно време от това което виждам е приемано много добре. Аз си изразявам мнението и може би и в това е проблема. За да си приеман добре трябва да се подмазваш, да нямаш своя позиция, да се държиш като пълния идиот. Да това е много "яко". Просто искам приятели. Това е важно за мен и искрено се надявам просто досега да не съм попадала на правилните хора. Моля, кажете си мнението. Проблема в мен ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: b1ce19b23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж какво, това, че в класа ти има повече момичета в никакъв случай според мен не е предимство. Аз съм момиче на 16 и мога да ти кажа, че так където има повече момичета има повече интриги и караници. Знам го от личен опит. В моя клас сме наравно момчета и момичета и мога да ти кажа, че всички момичета са в една групичка и постоянно се надуват. Само аз и две мой приятелки сме отделно, защото не се държим като тях. Истината е, че ако не се държиш като лицемер, подмазвач и предател в този живот няма да стигнеш до никъде каквото и да ти говорят хората. Отдавна съм се убедила в това, но аз просто не мога да бъда такава. Никога не споделяй страховете си дори и на хората, които смяташ за най-близки, защото някой ден това може да се обърне срещу теб.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 3daebc2e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моята идея е да се държиш мило със всички, да се правиш на готина по твой си начин и още такива глупости (не ми е на кеф и ме мързи да пиша за това :D ) и те сами ще искат да са като теб и да са ти приятелки.. Надявам се, че съм ти помогнала.. :)

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 15dff65bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Останали са малко момичета като теб в днешно време. Повечето(не говоря за себе си) си интересуват само от гримове, дрехи, пари и това да бъдат по някакъв начин забелязани или известни. Нали се сещаш, че в днешно време е модерно да си много харесван.. няма как това да се случи ако не се подмазваш на всекиго. И след това като се скарате да започват да говорят неща зад гърбовете на хората с които са били най-близки до вчера. Такива "приятели" не са ти нужни. Всъщност аз винаги съм предпочитала компаниите на момчетата. Там никой няма да ти се сърди, че си си купила като нейната блуза :д хаха.. или си си направила като нейната прическа или си си купила същия гланц за устни.. сериозно.. смешно е. Не мисля че трябва да прикриваш това което чувстваш. Аз също съм от хората, които казват всичко в очите. Никога не съм говорила зад гърба на някого. Аз имам 5/6 приятелки и може би 2/3ма приятели, но знам че те винаги ще са до мен и ще ми помогнат. Мда вярно.. модерно е да имаш по 4000/5000 приятели във фб. но едва 10 от тях са истински.. Ще си намериш приятели, които винаги ще са до теб и ще ти помагат не е нужно да са много дори 1 истинска и вярна приятелка е достатъчна :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: c59084f13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Докато четох историята ти все едно видях себе си. Едно към едно. НЕ мога да повярвам, че все още има хора като теб. Това е похвално. Скоро си мислех дали ще открия човек със същите разбирания и проблеми като мен и сега го открих в историята, която сподели! Ще ти дам един съвет - винаги бъди себе си и не оставяй другите да те променят, защото те са посредствени и high-school съзнанието никога няма да излезе от тях. Гордей се с това, което си!!! Ще се радвам да се запознаем, ако имаш желание***

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 0112739067
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката: Благодаря, че споделихте мненията си. Помогнахте ми. В никакъв случай нямам намерение да се променям заради когото и да било. №4 на мен също ще ми е приятно да се запознаем. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker