Осъзнах, че съм сама... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Осъзнах, че съм сама...
преди: 14 години, 6 месеца, прочетена 3713 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години, от малък град съм.Преди около година се скарах с една моя приятелка която имах, но открих няколко нови и всичко вървеше добре.Тези момичета са компанийка от моя клас и аз просто започнах да излизам с тях.Сближих се с две от момичетат които си бяха най-добри приятелки и постоянно ме викаха да излизам с тях и така нататък...и едното от тях ми каза че някой ден ще разбера какво предтавлява всяка една от тази т.нар. компания.Е с течение на времето аз поразбрах някои неща за всяка от тях.Аз много се привързах към това момиче- ще я нарека Х.

Лятото тези две момичета бяха скарани и след това се сдобриха обаче не си бяха както преди.И аз започнах постоянно да излизам с момичето Х , говорли сме си, споделяли сме си много работи, а аз преди това имах голям проблем с доверието и както и да е. Те започнаха пак да излизат двете, аз обаче от тези неща които научих за това момиче и това което видях и сама преживях съм напълно отвратена ако може така да се изразя.Тя е такъв човек че винаги гледа как да си измие ръцете с някой друг и не си признава грешките(не момичето Х).Аз започнах да излизам по рядко.Момичето Х винаги ми е казвала, че неиска да ме загуби, че не иска да я оставам ниокга и аз и обещах и тя ми обеща същото.И сега от известно време тя започна да се отдалечава аз спрях озибщо да излизам защото просто нямам желание...

Последна година уча в гимназия, скоро имам бал обаче нямам желание за нищо, за абсолютно нищо.Нито бал искам да си правя нито нищо.Вече нищо не ме радва.Депресирана съм и не само от това, аз имам комплекс че съм малко над нормалното тегло и никой не ме харесва.Много съм емоционална всичко приемам присърце, разбирам всички ама мен няма кой да ме разбере...незнам вече на кого да вярвам и какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4293fb82d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   МИТИО: Така слушай ся внимателно сладурано щтот няма да повтарям! Първо можеш да вярваш само на себе си и то не винаги! Второ никой няма да те хареса ако самата ти не се харесваш! А ако не се харесваш направи нещо по въпроса за себе си! Направи нещо което да ти вдигне самочуствието! И не забравяй животът е такъв какъвто сама си го направиш! УСПЕХ И ЦЕЛУВКИ ;)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 52d4adbb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокоино мило момиче в живота се случват и такива неща :) мисля че е време да се отърсиш от комплексите си и да започнеш да си живееш живота :) сиг съм че супер готин човек страшна мацка която всеки ужайава за това си вдигни сладката муцунка и продължи напред :) аз сум на 16 години но сум преживяла мн подобни истории и те разбирам напълно за това не му мисли много :П които мисли забравя да живее :) пожевам ти всичко наи хубаво на бала и съм сигурна че мн скоро ще намериш човек достоен да наречеш приятел :)

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 4648c589ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз винаги съм казвала, че според мен това, което ни се случва, зависи изцяло от нагласата ни към света.А твоята е доста скептична.

Едва ли има човек на този свят, които да каже, че не се е чувствал така.

Истински приятели трудно се намират, но когато това се случи, трябва максимално да се стремиш да ги запазиш.Дори и да сте скарали преди няколко години, едва ли е било чаак толкова фатално, че да забравите за съществуването си.А ти защо не направи първата крачка и не потърси онова момиче? Дори да не си виновна, все някои трябва да направи първата крачка.Така се започва...

Относно теглото....ми вземи се в ръце.Просто се бори за нещата, които искаш да промениш. До бала има още много време, така че можеш да влезеш във форма и да изглеждаш супер :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 7bd5bbba80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, мила. Съгласна съм с всичко написано до тук, но държа да ти кажа, че не бива да се отчайваш, каквото и да става! Отчаянието и депресията не помагат.

Да, трудно е да намериш истински приятели, но понякога е по-добре да си сама, отколкото лъгана и наранявана. Аз съм само с година по-малка от теб, но и аз съм преживяла вече достатъчно... имах 2 приятелки, които ми казваха, че съм най-важният човек в живота им, че не могат без приятелството ми, че много ме обичат и т.н., но след време осъзнах, че всичко това е било долна лъжа! Използвали са ме. Само ме нараняваха, а аз търпях, защото ги обичах и вярвах на думите им. Но един ден просто си казах "Стига!" и ги зарязах. Сега не съжалявам. Беше за добро. Останаха ми само истинските ми приятелки, а те не са много.

Не свеждай глава, мила, сигурна съм, че и ти ще срещнеш истински приятели. Те не са повече от 1-2, но са достатъчни :) Просто се огледай около себе си.
Мисли позитивно, след всяко зло идва добро. А и всяко зло е за добро, колкото и да не ти се вярва.

Балът е хубаво нещо, аз също завършвам тази година и едвам го чакам. Не проваляй хубавите моменти заради някакви предразсъдъци.
Усмихни се на живота, за да ти се усмихне и той :)
Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 59987a0901
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   БЛАГОДАРЯ ВИ! Наистина оценявам това което ми казвате. :)

 
  ...


...
преди: 14 години, 6 месеца
hash: 59987a0901
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Благодаря ви!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker