Той ме използва и ме остави. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той ме използва и ме остави.
преди: 10 години, 9 месеца, прочетена 3395 пъти
Здравейте. Не знам защо пиша тука, но имам огромна нужда да споделя с някого. Та така, моята история започва с това, че се запознах с едно момче на един купон. През цялата вечер ме гледаше, най-накрая излезнахме заедно навън и той ме целуна. И така се минаха няколко дни и бяхме навън с приятели и въпросното момче отново се появи и дойде при мен и отново ме целуна, каза ми, че съм най-красивото момиче, което е виждал и неща от този сорт. Отново идваше при мене в следващите 5 дена и една вечер дойде с някаква кола, тази вечер беше студено и заедно потеглихме с колата на някъде, малко се разходихме после спря на едно място и каза, че иска да поседим малко тук. Започнахме да се целуваме в колата и се досещате по натам. Започна да ме съблича, аз му казах да спре, а той каза че нищо няма да прави, да се успокоя. Аз се притесних и му казах, че искам да си ходиме а той, каза "ей, сега след малко" и така продължи да ме съблича, а аз се възпротивлявах. Накрая успя, а аз го молех да не прави нищо, че съм девствена, че много ме боли, а той само каза "млъкни, че ако се ядосам ще стане по-лошо и няма да гледам дали те боли.. " И така после ме използва остави ме, запали си колата и си тръгна.. А аз плаках, доверих му се, а той ме използва и ме остави. Сега не мога да правя нищо постоянно, мисля за това, как да продължа отсега нататък? Помогнете ми, дайте ми съвет. След това 5 дена, не можех да се движа, имаше много кръв, болеше ме. Трудно ми е. Едва ли от сега нататък ще се доверя на някое момче.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 години, 9 месеца
hash: ca9644bef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Прочети Луиз Хей - Излекувай живота си и филма изгледай, и ще ти помогне според мен. Просто имаш проблем с вътрешния си свят. Иначе можеш да го осъдиш за изнасилване, ако толкова желаеш.

Успех

Zake

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 6d7b650aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не искам да звуча цинично, но това което ти се е случило си е изнасилване. И все пак, защо момичета млади и неопитни, вярвате че ако някой ви целуне на първа среща той е вашия принц и тръгвате с него?
Винаги трябва да ви свети червената лампа, че това е капан. Не е нормално да почвате с целувки и прегръдки преди да опознаете добре даден човек - запомнете го това. Усамотявате се с някой след 4-5 дена и той съответно се възползва от това. Нима не ви учат майките ви, че това е погрешно? Нима не ви предупреждават да не ходите по купони и разни заведения - какво ще намерите там? Всяко момче разсъждава така ако след първите 1-2 срещи му разрешите да ви доближи прекомерно - "тая е лесна". И след това ги знаете последиците, а болката от унижението и лъжата са неописуеми.
Не бързайте да имате гаджета на по 14-16 години и да се поддавате на ласкателства "колко неземно красиви сте", просто знайте, че някой който истински ви обича няма да посегне да ви има още на първите срещи, а ще зачита мнението ви. Колкото и да ви се иска - бягайте от такива, защото остава болката и тъгата от извършената несправедливост към вас. Да не говорим, че може да има и други последици от такава необмислена връзка.
Сподели с майка си за това, което ти се е случило - тя най - добре ще те разбере, надявам се и да ти помогне.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: f5b35211e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Със една дума до колкото разбрах може да се каже, че те е изнасилил... след като е карал кола би трябвало да има 18-сет тоест можеш да го съдиш.... а ако не искаш да разбират вашите не знам... Но се опитай да не мислиш за това.. ходи по кафета... излизай с приятелки... общувай с хора... смисъл за да може да не си мислиш за това :)

Поздрави Галко :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 13428e85d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябваше да го ритнеш там, където " слънце не огрява "... нещастник подлец!!?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7db608c1b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Напълно съм съгласна с номер 2! Съжалявам за това, което ти се е случило. Бъди по-внимателна, когато общуваш с момчета. Задължително трябва да кажеш на майка си и да осъдиш изнасилвача, така поне малко ще ти мине. :)

 
  ...


...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: d348611bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Така са момчетата, аз сега си пиша с един и го лъжа, че го харесвам! Не искам да ме заслепи любовта, затова не бързам да се доверявам, такива са пази се моето момиче, бъди умна! :) И да, кофти е, но се е случило продъллжи напред, взела си си поука :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 896f945084
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ами факт е, че той е напрвил това против волята ти. Следователно е изнасилване. Според мен трябва да се оплачеш в полицията, защото той ще посегне и на други момичета. Също сподели и с родителите си. Имай предвид, че такива хора разчитат точно на мълчанието и страха на жертвите си, за да си продължават с безчинствата.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 896f945084
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Задължително се опитай да го осъдиш и задължително посети психолог (може и училищния), за да не ти се отрази по-нататък. Колкото по-скоро, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e8ff5c6cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Миличка, съжалявам, че си попаднала на такъв човек. Плаках като четох, много е гадно това, което ти се е случило....

Това ми напомни на една случка с мен преди много години. За щастие не с такъв завършек... Запознахме се с едно момче на морето, започнахме да излизаме и да се срещаме. Аз го харесвах много, но разбира се времето беше кратко за да се опознаем съвем. Една вечер точно преди да си тръгна за моя град се разхождахме на плажа след което спряхме на едно място, той постла пуловера си и ние седнахме върху него. Той започна да ме целува и.... сещате се какво си поиска. Аз се изплаших и се разплаках. Казах му, че не съм готова за това и съм девствена и ако ми направи нещо ще се хвърля в морето, защото утре аз се пребирам и как ще живея така и ей такива неща.
Той ме съжали, каза ми, че никога не бил срещал момиче като мен, което с толкова малко думи казвало толкова неща и др. такива. Предложи ми да се оженим, но аз го отклоних... После пак се целувахме и той така си свърши както си беше с дънките върху мен...


Но ти си попаднала на някакъв гадняр. Можеш наистина да го осъдиш за изнасилване.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e8ff5c6cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   П. С.
Отиди и на гинеколог да те види да не би да имаш вътрешни разкъсвания, инфекции щом си имала много кръв и болка.... Нека да ти издаде свидетелство за състоянието ти.
Това може да покажеш и в полицията после.

 
  ...

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 86a8b91697
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Съди го

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker